2.evliliğim de yılı dolmadan boşanmayla sonuçlanacak...

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
Hanımlar uzun diye başka bi sayfada içimi döktüğüm satırların ekran görüntüsünü atmak istedim. Fikirlerinize açığım ve çok çaresiz durumdayım. Kimseye bahsedemiyorum çok özel geliyo. Desteginize ihtiyacım var. Çalıştıgım şehirde yalnız yaşıyorum. Zaten zor geliyor bir çok şey, şimdi bir de bununla savaşıcam. Aileme boşanma gerçekleştikten sonra söylemeyi düşünüyorum yaşlı insanlar üzmek istemiyorum özel saçmalıklarımla...
Başından beri olmaması gereken bi şeyin içindeymişim çok kötü. Allah sizlere mutluluk versin. Atlatması zaman alacak.

Resimden okuyamayanlar için editledim:
sağol öncelikle dinliceğin için. 6 aylık evliyim. 2.evlililiğim. sevdigim ama zaman geçtikçe çok fazla zıt yonumuzun oldugunu gordugum bi evlilik içindeyim. bi sorun oldugunda uzlaşmayı bırak iletişim kuramıyoruz. yanlış anlaşılmalar, öfke patlamaları, agır cumleler.. zamanla kaldıramaz hale geldim.
özlüyorum seviyorum da ama evlilikte duygular yeterli olmuyor. aynı duygu yogunlugu onda ilk zamanlar varken şimdi çok azaldı ve bana kayıtsız kalıyor çabalamıyor gibi geliyor. hep kendi çabalarını dile getirdi bir süre, benim onun için yaptıklarım gozune gorunmuyo ve her tartışmada asılsız şeylerle itham ediyor.
beni sevmiyomuş gibi hissediyorum. yürekler uzaklaştı ama alışkanlık bırakmıyor yakamı. zor anlıcagın, çaba ve inanç yerine mücadele gücünü yitirmiş her şeyi salmış bir insan görmem karşımda, oysa ben konuşarak birçok konuda anlaşabilcegimizi düşünerek evlenmiştim. şimdi yalnız hissediyorum.
o kadar yalnız bıraktı ki beni ayrılık kararını bile ben dile getirmeliyim herhalde. birinin bunu söylemesi lazım. zaten her sorunu dile getiren ben olurum, sorunlardan kaçan kafası şişen de o olur. onu bu kadar yoracak bi şey yapmadım. evliysek çalışması gerektigini hatırlattım, bazı ihtiyaçlarımdan bahsettim duygusal ve kadınsal isteklerimi söyledim. kime söylemeliydim eşime degil de.ama hiç bi söyledigimle ilgilenmedi sadece dinledi ve buz gibi konuştu hep benimle. bana gosterdigi şefkat falan yok oldu. buz gibi bi adam var karşımda bu da içimi acıtıyo.
ben çabalamayı göze aldım da karşımda elimi tutup benle yorulacak biri yok ki. ben var saymışım. kabuguna çekilip geçip gitmesini bekliyo belki de, o kadar uzak benden. ben de sessizce geçip gitmek istiyorum artık hayatından. çünkü bunu dile getirmedikçe çok canımı acıtıyo. bitsin ben de acımı hafifletmeyi ogreneyim. benim de gücüm tükendi. günlerdir konuşmuyoruz. 10 gün oldu. konuşsak bi şeyin değişcegine inanmıyoruz herhalde. bi yerden karşıma çıkar bi sürpriz yapar çıkar gelir diye çok bekledim, telefon çaldıkça koştum o sandım falan ama özledim yazan ben oldum sonunda. ben de yazdı cevap olarak ama onu okuyunca da benim canım acıdı. ihtiyacım olan cevap" ben de "değil ki ....
beni böyle tek başına yürütmeye çalıştıgım bi ilişki türünde yalnız bıraktı. bize noldugunu bile anlayamıyorum bilmiyorum. sence nolmuş, sadece kapana kısılmıs gibiyim
umarım mantıklı bi şeyler söylersin, kimseye anlatmadım çünkü, evli mutlu rolu yapmaya çalışıyorum ....

Eklentiler

• Screenshot_20200314_142755_com.eksiteknoloji.eksisozluk.webp
    Screenshot_20200314_142755_com.eksiteknoloji.eksisozluk.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.075
  • Screenshot_20200314_142909.webp
    Screenshot_20200314_142909.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.086
  • Screenshot_20200314_143018.webp
    Screenshot_20200314_143018.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 905
Son düzenleme:
Bunu buradan okumak çok yorucu. Kopyala yapıştır ile konuya normal ekleseniz daha iyi olur.

Ettiğiniz kavgaların sebeplerinden bahsetmemişiniz sadece sonuçlar var. Çalışmamasını okudum. Evlenmeden önce bir işi var mıydı yoksa ilerde çalışır gibi bi düşünceniz mi vardı? Duygusal ve kadınsal ihtiyaçlarınızı gidermiyor sanırım sevgililik döneminizde nasıldı? Ne kadar süre flört ettiniz?

Sütten ağzı yanan kişinin bir sonraki sütü daha kaynar içtiğine dair bir konu.
Keşke daha dikkatli olsaydınız ama yapacak birşey yok.
Böyle sizi umursamayan, aynı duyguları hissetmeyen birinin yanında vakit öldürmenize gerek yok.

O kadar evlilik odaklisiniz ki

Sanki o evlilik olmasa yasaminizi suremeyeceksiniz mazallah

Evli mutlu rolu yapmayin o zaman

Kac yasiniza kadar yasayacaksiniz ki surekli etiketlere boguyorsunuz kendinizi

Olmamis karşınızdaki kisi cabalamiyor bile coktan gitmis iliskiden hayat sadece evlilik iliskilerinden ibaret degil ki bu kadar yasa girmissiniz 10 yil sonra olsa daha mu mutlu hissedecektiniz kendinizi

Bence ne kadar erken o kadar iyi

Ettiğiniz kavgaların sebeplerinden bahsetmemişiniz sadece sonuçlar var. Çalışmamasını okudum. Evlenmeden önce bir işi var mıydı yoksa ilerde çalışır gibi bi düşünceniz mi vardı? Duygusal ve kadınsal ihtiyaçlarınızı gidermiyor sanırım sevgililik döneminizde nasıldı? Ne kadar süre flört ettiniz?
Fikir ayrılıklarımız evlendikten sonra derinleşti. Zaten genelde öyle olur ya,evlenene kadar her şey çözülebilirdir evlendikten sonra bir sıkıntını paylaşamaz hale gelirsin. Benim 2 evliliğimde de böyle oldu. Bunda öyle olcagını düşünmemiştim,1 sene sonunda evlendik. O zamana kadar ciddi denebilecek kadar tartışmalarımız iletişimsizliğimiz olmamıştı. İdareten işi vardı ama kendi meslegini iş bulamadıgından/begenemediginden yapmadı uzun bi süre. Bu da bazı sorunları gün yüzüne çıkardı. Sorumluluklarını hatırlattım,benim gözümde bi insan,evliyse bi de iş miş ayırmadan çalışmalı.Ben çalışıyosam o da çalışmalı ki illa ki bulurdu harçlık yapacak kadar maaşı olan bi iş. Ama aylarca aylaklık etti. Ben geliri iyi olan bi kurumda çalışıyorum. Bana ailem borç istese verir miydin diye sordu. Yani daha yeni evlenmişiz maddi beklentilerle mi evlendi acaba benle diye sorular dönmeye başladı beynimde. Ben evi tek başıma döndürüyorum ama istiyorum ki o da çabalasın... Bunun dışında herhangi bi sorunu oturup konuşarak çözmüşlüğümüz hiç olamadı evlendikten sonra. Ben dile getirdigimde hep susar sessiz kalırdı. Küserdi. Ben de isterdim ki bunu konuşalım birlikte halledelim isterdim. Her küskünlüğümüzde de ilk adım atan genelde ben olurdum. Hep geri geri adım atarak benim de güvenimi alt üst etti. Baktım ki yapayalnızım ben

O kadar evlilik odaklisiniz ki

Sanki o evlilik olmasa yasaminizi suremeyeceksiniz mazallah

Evli mutlu rolu yapmayin o zaman

Kac yasiniza kadar yasayacaksiniz ki surekli etiketlere boguyorsunuz kendinizi

Olmamis karşınızdaki kisi cabalamiyor bile coktan gitmis iliskiden hayat sadece evlilik iliskilerinden ibaret degil ki bu kadar yasa girmissiniz 10 yil sonra olsa daha mu mutlu hissedecektiniz kendinizi

Bence ne kadar erken o kadar iyi
Kendime çok kızıyorum evlendigim için ama ailem biraz baskıcıydı onun etkisiyle evlendim. Gelip giderken görüşmelerimizde sorun çıkacaktı yoksa. Mutlu rolu yapmam da iş yerinde özel hayatıma yer vermek istememem. İnsan faktörüyle ugrasmak istemiyorum bi de . Zaten yeterince zor. Buranın insanları da çok evlilik delisi. Niye ayrılıyosun sabret biz de yaşadık vs vs beynimi çok sulandıracaklar :(

Kendime çok kızıyorum evlendigim için ama ailem biraz baskıcıydı onun etkisiyle evlendim. Gelip giderken görüşmelerimizde sorun çıkacaktı yoksa. Mutlu rolu yapmam da iş yerinde özel hayatıma yer vermek istememem. İnsan faktörüyle ugrasmak istemiyorum bi de . Zaten yeterince zor. Buranın insanları da çok evlilik delisi. Niye ayrılıyosun sabret biz de yaşadık vs vs beynimi çok sulandıracaklar :KK43:

Ohoo siz onlari baz alirsaniz yandiniz
Adam oldurse diril de tekrar evlen derler

Sütten ağzı yanan kişinin bir sonraki sütü daha kaynar içtiğine dair bir konu.
Keşke daha dikkatli olsaydınız ama yapacak birşey yok.
Böyle sizi umursamayan, aynı duyguları hissetmeyen birinin yanında vakit öldürmenize gerek yok.
Sağolun sizi forumda takip ediyorum. İnsanlara güç veriyosunz. Şu aşamada her şey gözümün önünden geçip giderken çok zor böyle demesi ama normalde ben de güçlüyümdür

Sağolun sizi forumda takip ediyorum. İnsanlara güç veriyosunz. Şu aşamada her şey gözümün önünden geçip giderken çok zor böyle demesi ama normalde ben de güçlüyümdür
Teşekkür ederim. Ne demek, siz yeterki güç isteyin hepimiz size destek oluruz. ❤️
Tabi olayların içerisinde bulunduğunuz için bizim kadar kolay konuşamayabilirsiniz ama aslında sizde çözümü biliyorsunuz.
Aşırı zıt 2 insan ömrünü beraber geçiremez, ki bu zıtlık zamanla eşinizin size sevgisinin azalmasına artık çaba göstermemesine sebep olmuş. Bu aşamada evlilik kurtulur mu yoksa boşanmak mı gerekir siz daha iyi bilirsiniz. Evliliğinize bir şans daha vermek isterseniz bir çift terapistine gidebilirsiniz. Ama bence eğer size karşı ilgisi yoksa terapiden bir süre sonra yine eski haline dönecek bu sefer daha çok üzüleceksiniz. En iyisi bir uzman eşliğinde ayrılmayı planlamak.
Böyle hayat geçmez, ben eminim siz boşandığınızda daha güçlü bir kadın olacak ve birgün hayatınızın adamını bulacaksınız.

Evinin duvarlarına anlatsan, onlar bile anlardı. Karşındaki 'gönüllü sağır' üzgünüm.

Linç yer miyim bilmem de, bir kez daha eminim aynı evi en az 1 sene paylaşmadığın, sevişmediğin, kavga etmediğin ve en önemlisi fikirlerinin zıt olduğu adamla evlenmeyeceksin. Ben bunları yapmadan evlenmiştim, o kadar pişman oldum ki.

Biz kadınlar "evlenince düzelir, konuşarak hallederiz" gibi kendimizi kurban ettiğimiz ilişkiler yaşamaktan tükendik.
Karşımızdaki hiç dedi mi acaba "olsun konuşarak hallederiz" diye.
Yok hiç sanmam.

Sırtınıza kambur olacak adamla ne diye evlendiniz ki?
Kimine göre yanlış, kimine göre doğru ama ben evlilikte denklik ararım.
Maddi, kültürel, eğitim, görüş farklılıkları hep elinde patlıyor çiftlerin.
Eşiniz çalışmayabilir, ev işlerini yapıyor mu?
Yemeği, temizliği, çamaşırı ütüyü?
Toplum olarak buna da Pek hazır değiliz de, belki siz ilişkinizde bunu yakalamissinizdir diyeceğim ama hiç sanmıyorum 🤷🏻‍♀️
Sizi seven adam, sizi düşünürdü.
Önemser, değer verirdi.
Neden siz küs kalamıyorsunuz da o Kalabiliyor?
Neden ilk adımı o dayanamayıp atmıyor?

Teşekkür ederim. Ne demek, siz yeterki güç isteyin hepimiz size destek oluruz. ❤
Tabi olayların içerisinde bulunduğunuz için bizim kadar kolay konuşamayabilirsiniz ama aslında sizde çözümü biliyorsunuz.
Aşırı zıt 2 insan ömrünü beraber geçiremez, ki bu zıtlık zamanla eşinizin size sevgisinin azalmasına artık çaba göstermemesine sebep olmuş. Bu aşamada evlilik kurtulur mu yoksa boşanmak mı gerekir siz daha iyi bilirsiniz. Evliliğinize bir şans daha vermek isterseniz bir çift terapistine gidebilirsiniz. Ama bence eğer size karşı ilgisi yoksa terapiden bir süre sonra yine eski haline dönecek bu sefer daha çok üzüleceksiniz. En iyisi bir uzman eşliğinde ayrılmayı planlamak.
Böyle hayat geçmez, ben eminim siz boşandığınızda daha güçlü bir kadın olacak ve birgün hayatınızın adamını bulacaksınız.
benim babam sevgisini gösteren bi adam değildi çok da asabiydi. O yüzden biraz sevgi görünce ne yapacagımı şaşırıyorum. Daha iyisini hak ettiğimi biliyorum ama içgüdüsel olarak sanki her şey mükemmelmiş gibi geliyor,karşıdaki de bu zaafımı kendine göre uyarlıyor artık.. Umarım tekrar aynı tongaya düşmem :) Ayrıldıgımın haberini verdim zaten zihnimde bitirdigimi söyledim,ne söylese samimi gelmicek ben içimde yalnız hissettikten sonra. Hayırlısı :/

Evinin duvarlarına anlatsan, onlar bile anlardı. Karşındaki 'gönüllü sağır' üzgünüm.

Linç yer miyim bilmem de, bir kez daha eminim aynı evi en az 1 sene paylaşmadığın, sevişmediğin, kavga etmediğin ve en önemlisi fikirlerinin zıt olduğu adamla evlenmeyeceksin. Ben bunları yapmadan evlenmiştim, o kadar pişman oldum ki.

Biz kadınlar "evlenince düzelir, konuşarak hallederiz" gibi kendimizi kurban ettiğimiz ilişkiler yaşamaktan tükendik.
Karşımızdaki hiç dedi mi acaba "olsun konuşarak hallederiz" diye.
Yok hiç sanmam.
kesinlikle demiyolar. Demedikleri gibi sorunları gündeme getiren ve "sürekli dırdır eden" de biz oluyoruz bu yüzden. Diğer türlüsü de var mı,konuşan,ilgilenen,uzlaşan,hep bana mı denk geliyo bunlar onu da merak etmiyo değilim

Back
X