- 4 Şubat 2017
- 455
- 1.236
- 63
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Evet konu şimdi anlaşıldı... aşk gözümüzü öylesine kör ediyorki siyahı pembe görüyoruz malesef. Bakın aileme borç verir misin diye sorması niyetinin dışa vurumu. Ben bu adamları anlamıyorum ya. Evi geçindirmek bir kere erkeğin görevidir hadi bunu yapmıyorsun ve utanmıyorsun arlanmıyorsun birde ailen için çalışan kadından borç istiyorsun. Çıkarcı ve menfaatçi bir adam. Üzgünüm ama kesinlikle maddi beklentileriyle evlenmiş sizinle. Sizin mesleğinize güvenmeseydi aylak aylak evde yatarmıydı siz onun için ennnn uygun eşsiniz. 1 sene bir insanı tanıyabilmek için üzgünümki çok kısa bir süre. Zaten daha önce bir evlilik yapmışsınız hayattan ne beklediğinizi isteklerinizi ilk evliliğinizde belirlediğiniz halde neden bu kadar kısa sürede evlendiniz? 6 yıl flört edip boşandım Adamı tanıyamamışım o yüzden 1 yıl sonra evlenmeyi hayal bile edemiyorum. Nasıl bi cesaret. Bile bile ateşe atmışsınız kendinizi. Bikere hayat felsefeniz sadece kendiniz odaklı olsun tek başınıza mutluluk odaklı olsun biriyle mutlu olmak veya birinden mutluluk bekleyerek değil. Aile terapisti işe yarar mı bilmem önce iş bulsun paşamız.Fikir ayrılıklarımız evlendikten sonra derinleşti. Zaten genelde öyle olur ya,evlenene kadar her şey çözülebilirdir evlendikten sonra bir sıkıntını paylaşamaz hale gelirsin. Benim 2 evliliğimde de böyle oldu. Bunda öyle olcagını düşünmemiştim,1 sene sonunda evlendik. O zamana kadar ciddi denebilecek kadar tartışmalarımız iletişimsizliğimiz olmamıştı. İdareten işi vardı ama kendi meslegini iş bulamadıgından/begenemediginden yapmadı uzun bi süre. Bu da bazı sorunları gün yüzüne çıkardı. Sorumluluklarını hatırlattım,benim gözümde bi insan,evliyse bi de iş miş ayırmadan çalışmalı.Ben çalışıyosam o da çalışmalı ki illa ki bulurdu harçlık yapacak kadar maaşı olan bi iş. Ama aylarca aylaklık etti. Ben geliri iyi olan bi kurumda çalışıyorum. Bana ailem borç istese verir miydin diye sordu. Yani daha yeni evlenmişiz maddi beklentilerle mi evlendi acaba benle diye sorular dönmeye başladı beynimde. Ben evi tek başıma döndürüyorum ama istiyorum ki o da çabalasın... Bunun dışında herhangi bi sorunu oturup konuşarak çözmüşlüğümüz hiç olamadı evlendikten sonra. Ben dile getirdigimde hep susar sessiz kalırdı. Küserdi. Ben de isterdim ki bunu konuşalım birlikte halledelim isterdim. Her küskünlüğümüzde de ilk adım atan genelde ben olurdum. Hep geri geri adım atarak benim de güvenimi alt üst etti. Baktım ki yapayalnızım ben