Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık ola ola gidip narsistlere aşık oluyoruz of ya.Ben de sizin yazdığınız gibi
mülayimlere aşık olamıyorum
Aşık olmam da gerekmiyor, oğluma bana değer versin,saygı göstersin,huzur versin yeter.
Cokkkk teşekkür ediyorum,güzel kalbinden öperim
Ne tatlı bi babanız varmış ne hoş bi diyalog ,eşten değilse de babadan yüzünüz gülmüş ya ondan bu cesaretBenim ilk evliliğim aşk evliliğiydi ama inanılmaz mantığa uygundu. İkimizde üniversite mezunu, muhafazakar, aile bağları kuvvetli insanlardık. Zaman içerisinde de birbirimize çok benzedik ama gel gör ki 15 sene sonunda ihanet sebebiyle boşandık.
Boşandıktan sonra “Ben bir daha evleneceğim” dedim. Rahmetli babam “Senin şu yaşadıklarını başka kadın yaşasa erkeğe tövbe ederdi. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Vallahi pes” dedi. Dedim “Ben yeniden evlenip, yuva kuracağım” İlk başta sanıyordum ki biri karşıma çıkacak, ayaklarımı yerden kesecek,yaşadığım kötü şeyleri unutturacak, deli divane aşık olacağım. Ama 35’li yaşlarda kadın ya da erkek belli bir yaşanmışlık sonrasında o saf duygular olmuyor.
Her gün görüyoruz, okuyoruz kadına yapılan şiddeti. Eş seçiminizde vicdan sahibi birini seçin. Tabii elektrik almanız şart. Hakkınızda hayırlısını dilerim.![]()
Ilk evliliginizde neyin eksikligini cektiyseniz ona bakin bence.Degersizlik hissettiyseniz çok degerli hissettirecek, aşık olmadan evlendiyseniz aşık olabileceginiz birine v.b.Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
Edit; sorum çok netti aslında, yeniden biriyle hayatını birleştirebilen kadınlara bunu yaparken izledikleri yolları sordum. DAYAK istediğime dair 2 tane mesaj gelmiş, diğerleri de dalga geçmiş. A1 düzeyi Türkçe bilgisiyle soru, sorunun hitap ettiği kitle çok açık. Dalganızı başka başlıklarda geçebilirsiniz.
Toprağı bol olsun babamın, çocuklarına çok düşkün, çok iyi bir babaydı.Ne tatlı bi babanız varmış ne hoş bi diyalog ,eşten değilse de babadan yüzünüz gülmüş ya ondan bu cesaret![]()
Valla çevremde aşkla hatta hatta sevgiyle evleneni bile kolay kolay görmedim bir iki kişi kalanı full mecburiyetten, baskıdan, mantıktan... gibi sebeplerle evlendiler ve mutsuzlar tabi. Ben de hiç aşık olmadım evlenmedim de ama saygı ve sevgi olmayacaksa evliliğimde gerçekten bekar kalmayı tercih ederim. Mutsuz evlilik tam bir zulüm gerek kendi ailemde gerekse yakın çevremde içinde bulunup yaşadığım için yeterince tecrübe oldu bana hatta psikolojimi bozdular evlenmeden. O yüzden beklentiye girmeden hayırlısı diyerek kısmetini bekle acele de etme hiç. Bir evlilik ne sadece aşkla ne de sadece mantıkla yürür bana göre saygının olmadığı yerde şiddet oluyor sevginin olmadığı yerde soğuma, nefret doğuyor o yüzden ikisi de şart :)Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
Edit; sorum çok netti aslında, yeniden biriyle hayatını birleştirebilen kadınlara bunu yaparken izledikleri yolları sordum. DAYAK istediğime dair 2 tane mesaj gelmiş, diğerleri de dalga geçmiş. A1 düzeyi Türkçe bilgisiyle soru, sorunun hitap ettiği kitle çok açık. Dalganızı başka başlıklarda geçebilirsiniz.
Akişına bırakın doğru kişide hem mantik hem aşk olur merak etmeyin. Karşiniza çıkanlar icinize sinmediği için ikilemde kalmışinız. Hem üstunıze titremeli hem aşik olmalisınız hem de mantiken uyumlu ve denk olmalisinız. Aceleye getirmeyin zamanla olur
Evet o ayrıntıyı sonradan fark ettim ,nur içinde yatsınToprağı bol olsun babamın, çocuklarına çok düşkün, çok iyi bir babaydı.Hayattaki en büyük şansımdı. Ben 2. Evliliğimde evlat sahibi oldum. Babam göremedi. En çok ona üzülüyorum.
Dünyada sadece gelişmemiş ülkelerin kadınlarında var bu ‘serseri, maço, kaba saba’ erkek merakı sanırım. Gözünden sakınan, naif, güzel seven adamlara ise ‘kılıbık, süt çocuğu’ yakıştırmaları yapıldığı sürece bizim kadınlar daha çoook gelip aldatma, dövme, küfür, boşanma konuları açar buralara…
Ilk evliliginizde neyin eksikligini cektiyseniz ona bakin bence.Degersizlik hissettiyseniz çok degerli hissettirecek, aşık olmadan evlendiyseniz aşık olabileceginiz birine v.b.
Toprağı bol olsun babamın, çocuklarına çok düşkün, çok iyi bir babaydı.Hayattaki en büyük şansımdı. Ben 2. Evliliğimde evlat sahibi oldum. Babam göremedi. En çok ona üzülüyorum.
aşk mı mantık mı bilemem de siz dayak arıyorsunuz.
Tabi kötü davranılmasından haz alıyorum ama aradığım kadar kötüsünü bulamadım. En kötüye oynuyorum. Bakıyorum kötü yok diyorum bu yeterince kötü değil daha da kötüsü gelsin.kotu davranilmasindan mi hoşlaniyorsunuz bu durumda nedir? Biri kotu davraninca mi asik olabiliyorsunuz
Arıyorum ama öyle böyle değil gazetelere ilan veriyorum.E) hicbiri
İlla evlenmek icin bir arayista olmaniza gerek yok![]()
Sen azıcık dur, bi soluklan! Sonra ne istediğine karar verirsin
He yada o piti piti yap hangisi çıkarsa.
Evet böyle höt desin beyaz atlet üstüne altın zincir taksın köy peyniri koksun istiyorum. Ben otlu peynirden hoşlanıyorum.Kıymadan,naif seven adamlardan hoşlanmıyorsanız odun,dediğim dedik adamlardan mı hoşlanıyorsunuz?
Beyefendi, sakin ve naif tiplerin kadınlar tarafından pek makbul karşılanmadığını, pısırık ve erkek gibi değil diye aşağılandığı bir ortam oluştu. Maço, kıro ve külhanbeyi kıllı erkeklerin etrafında çok daha fazla kadın dönüyor. Niye böyle oluyor, anlamıyorum. Dediğiniz gibi bu bir gelişmemişlik göstergesi herhalde.Dünyada sadece gelişmemiş ülkelerin kadınlarında var bu ‘serseri, maço, kaba saba’ erkek merakı sanırım. Gözünden sakınan, naif, güzel seven adamlara ise ‘kılıbık, süt çocuğu’ yakıştırmaları yapıldığı sürece bizim kadınlar daha çoook gelip aldatma, dövme, küfür, boşanma konuları açar buralara…
Kadın da erkek de diğer cinse muhtaç. Kaçıncı olursa olsun evlenmek istemek tabiatımıza uygun. Ha, istenmeyebilir de "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer." atasözümüz olayı anlatıyor.B BanaBirMasalAnlatPia Donna siz, bir kadına şiddet istediğine dair mesaj atabilecek kadar şiddeti meşru gören, bunun üzerinden espiri yapabilen kadınlarsınız.
Mune bakar mısın lütfen?
Tabi kötü davranılmasından haz alıyorum ama aradığım kadar kötüsünü bulamadım. En kötüye oynuyorum. Bakıyorum kötü yok diyorum bu yeterince kötü değil daha da kötüsü gelsin.
Arıyorum ama öyle böyle değil gazetelere ilan veriyorum.
O piti piti inanılmaz bi tavsiye. Bu zamana kadar hep papatya falıydı bak o kadar papatya telef oldu. Hemen sabah o pitipitiye başlıyorum.
Evet böyle höt desin beyaz atlet üstüne altın zincir taksın köy peyniri koksun istiyorum. Ben otlu peynirden hoşlanıyorum.
Mantik agir ama askda olacakBunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.