• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik Düşünme-Erkek Ailesi Sorunları

Ben başta hata yaptım işte. Başlarken hiç ama hiç bunları düşünmedim geç kaldım bu sorulara hem düşünmeye hem soramaya.
Hatalı olduğum yerleri görmeye çalışıyorum. Şimdi arıyorum soruların cevaplarını. Karşımdaki insanıda anlamaya çalışıyorum. Genel değerlendirmeye çalışıyorum.
Kusursuz insanda yokki bulalım desek

kusursuz insandan ziyade mesele sevgilinin huyu suyu olsa sevdiğim adam der düzeltmek için çare ararsın da eş ailesi zor konu
Hani sen onlara sevginden kul köle de olsan sevmeyeceklerse gözünün üstünde kaşın var deyip yine istemezler.
Yapman gereken bence daha uzatmayın ailelerin fikirlerini öğrenin olmayacaksa boşuna devam edip üzülmeyin.

kusursuz insandan ziyade mesele sevgilinin huyu suyu olsa sevdiğim adam der düzeltmek için çare ararsın da eş ailesi zor konu
Hani sen onlara sevginden kul köle de olsan sevmeyeceklerse gözünün üstünde kaşın var deyip yine istemezler.
Yapman gereken bence daha uzatmayın ailelerin fikirlerini öğrenin olmayacaksa boşuna devam edip üzülmeyin.
Sevmeyene zorla sevdiremem kendimi zaten ona gücüm de yok. Hep olduğum gibi oldum bu zamana kadar kimse beni sevsin vs diye çaba göstermedim.
Ailesiyle konuşmasını bekliyorum

Back