Dilerim ki guzel bir gecisle,guzel bir alisma sureciyle iliskiniz tum guzelligiyle tamamina ersin.Pesimist degilim,hatta mantik ve his terazisinde hislerim cok cok az daha agir basar kararlarimda.Bu yapida bir insan olarak,forumda da anneci bir ese sahip oldugum bazi arkadaslarin gozlerine asina olmustur.Esimin annesiyle duygusal baginin bu denli saglam oldugunu evlilik oncesi bilseydim mumkun degil evlenmezdim.O duygusal bag varya aman annem uzulmesin ,aman cilekes anam ,sen annemi idare et benim annem huysuz azcikta yasli idare et demeleri evlendikten sonra boyut degistiriyor.
Tek tavsiyem : annesiyle olan bagini iyi gozlemleyin.Annem huysuz,aksi demesi bir isaret.Demek degil ki herkes ayni seyi yasayacak ama burada cok kadin var ayni yollardan gecen ben de dahil.Simdi evlilik oncesi ask,sevgi,hormonlar destegiyle cengaver oluyorlar erkekler ama evlendikten sonra farkli oluyor.Annesini,annesinin size olan tavirlarini,mustakbel esinizin annesi ile olan iliskisini iyi gozlemleyin.Zaten hissedeceksinizdir.