• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik Düşünme-Erkek Ailesi Sorunları

Korkuyorum zaten inanın çok korkuyorum. Seviyorumda. Bu işin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ki herkes ister.
O halde zamana bırakın ve gözlemleyin herşeyi.Rabbim yolunu açık etsin,iyilerle karşılaştırsın.

Korkmayin sadece kendinize guvenin lutfen..Sevgilinizden veya tanisinca annesinden en ufak olumsuz bir ima bile sezerseniz, geri cekin kendinizi..Birakin onlar sizi ikna etmeye ugrassin..

Korkmayin sadece kendinize guvenin lutfen..Sevgilinizden veya tanisinca annesinden en ufak olumsuz bir ima bile sezerseniz, geri cekin kendinizi..Birakin onlar sizi ikna etmeye ugrassin..
Ben zaten korktuğum için hep kaçtım. Ablasının bebeği var videosunu atıp duruyodu gelelim sev dedi hep diyodu böyle iyi diyerek yaklaşıyodum olur dedim bu sefer bakalım. Bu tarz tekliflerini geri çevirmemeye çalışıcam.
Tabi kendi içsel savaşımı aşabilirsem

Çook üzüldüm😔 Siz bekliyormuydunuz böyle birşey
En başında ailem karşı çıkabilir dediğinde anlamıştım henüz yeni tanışmıştık. Ayrıldım hatta ama sonra tekrar görüştük. Biliyordum sonun böyle olacağını.

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. erkek arkadaşınız ailesine her şeyi anlatmak zorunda değil. Ne yazık ki kimse bin bir umutla mutlulukla evlenip sebepsiz yere boşanmıyor. karşınıza kötü biri çıktıysa sizin ne suçunuz var.

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. erkek arkadaşınız ailesine her şeyi anlatmak zorunda değil. Ne yazık ki kimse bin bir umutla mutlulukla evlenip sebepsiz yere boşanmıyor. karşınıza kötü biri çıktıysa sizin ne suçunuz var.
Ailesine herşeyi anlatmayacak sanırım zaten birtek çekirdek ailesi bilecek olarak konuşmuştuk.
Ben asla kendimi eksik görmüyorum zaten. Benim yerimde oda olabilirdi.

Bunda benimde etkim var sanırım. İlişkiyi ciddiye bindiricek en ufak bir ima da bulunmamış olmam falan
İmada bulunmana gerek yok aslında
O ciddi ise en azından mı adın geçmedi
Atıyorum telde konuşur ailesi o arada görür x arıyor der
Ya da ne bileyim arkadaşımla bulaşacağım der falan filan

İmada bulunmana gerek yok aslında
O ciddi ise en azından mı adın geçmedi
Atıyorum telde konuşur ailesi o arada görür x arıyor der
Ya da ne bileyim arkadaşımla bulaşacağım der falan filan
Hi öyle. Ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor beni ailesiyle tanıştırdığı için hatta sülalesiyle benim olduğumu düşünüyorlar zaten. Ailesinin - annesinin istediği gelinde benim. Artık o değil desede inanmıyolar.
Mesela ablama gidelim dediğinde istemiyorum dedim ve en sonunda bana emrivaki yapıp ablasına geleceğimi söylemişti. Öylelik gitmiştim, sürekli istemiyorumlarım uzak durmaya çalışmalarımdan kaynaklıda olabillr diy düşünüyorum

Hi öyle. Ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor beni ailesiyle tanıştırdığı için hatta sülalesiyle benim olduğumu düşünüyorlar zaten. Ailesinin - annesinin istediği gelinde benim. Artık o değil desede inanmıyolar.
Mesela ablama gidelim dediğinde istemiyorum dedim ve en sonunda bana emrivaki yapıp ablasına geleceğimi söylemişti. Öylelik gitmiştim, sürekli istemiyorumlarım uzak durmaya çalışmalarımdan kaynaklıda olabillr diy düşünüyorum
Hm tanışmışsınız o zaman aile ile
Saklama gibi bir durumu olmamış öyleyse
Bence evlilik için acele etme

Ailesine herşeyi anlatmayacak sanırım zaten birtek çekirdek ailesi bilecek olarak konuşmuştuk.
Ben asla kendimi eksik görmüyorum zaten. Benim yerimde oda olabilirdi.
aynen . kendinizi eksik görmeniz için zaten hiç bir neden yok. evlenmek haksa boşanmakta hak. dahası yok

Hm tanışmışsınız o zaman aile ile
Saklama gibi bir durumu olmamış öyleyse
Bence evlilik için acele etme
Evet oda benim ailemle tanıştı ama yakın arkadaş olarak biliyorlar yinede. Gerçi benim annemde inanmıyor.
Sadece ailesine evlenip ayrıldığımı söyleyecek

Evet oda benim ailemle tanıştı ama yakın arkadaş olarak biliyorlar yinede. Gerçi benim annemde inanmıyor.
Sadece ailesine evlenip ayrıldığımı söyleyecek
Onu söyleyip onlara söz hakkı vermesine gerek Bile yok bence
Siz ilişkinizden emin iseniz gerisi teferruattır

Back
X