2. Evlilik kız ve erkek çocukları

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Nasıl bir başlık oldu bilmiyorum ama danışmak istediğim konu şu arkadaşlar. 10 yaşında bir kızınız olsa 13 yaşında erkek çocuğu olan birisine şans verir mısınız? Yoksa daha başlamadan burda kalsın mi dersiniz?
Dipnot: benim için çocukların ikiside çocuk ama herkes ooo tüm kabusların i dökünce açıkçası gözüm korktu .
Aynı işi yapıyoruz. İş anlamında birbirimizi anlıyoruz .
Sorularınız olursa cevaplarım. Hepinizi kocaman öptüm

Nasıl bir başlık oldu bilmiyorum ama danışmak istediğim konu şu arkadaşlar. 10 yaşında bir kızınız olsa 13 yaşında erkek çocuğu olan birisine şans verir mısınız? Yoksa daha başlamadan burda kalsın mi dersiniz?
Dipnot: benim için çocukların ikiside çocuk ama herkes ooo tüm kabusların i dökünce açıkçası gözüm korktu .

10 yaşında kızım olsa o büyüyene kadar evlilik yoluna girmem. hele aynı evde yaşamak filan asla.
elin adamı sonuçta öz babalar bile neler yapıyor kaldı ki dün tanıdığım adam.
çocuğumla fazla münasebette bulunmasını da istemem. güvenemem.

Yok mümkün değil hiç şans vermem düşünsenize öz baba abi dayı ne pislikler oluyorken hiç tanimadigim bir adam ve tam ergenliğe girmek üzere olan bir erkek çocuğu kimse kızmasın ne olur ben gece uyku uyuyamam kızımı odasına bırakıpta iki kiz olsa tabi ki sans ver ama 13 yaşında erkek çok zor manyak oldum artık bu konuda

13 yaşındaki erkek çocuktan çok babasına nasıl güvenceksiniz?

iyi bir insan olması sapık çıkmayacağı anlamına gelmez.
ne okul müdürleri, ne tanınmış, güvenilir kişiler pedofil çıkıyor.
sizin dün tanıdığınız adamın ne çıkacağını nereden bileceksiniz. 10 yaşında kızın var. çok fazla dikkatli olmak zorudasın maalesef.

Kız çocukları olan anneler bir zahmet bu devirde hemen evlenmesin.
Geçen haberde vardı genç kızı annesinin sevgilisi öldürmüştü.
Değer mi yani bir adam uğruna çocuktan olmaya?

Moralini bozduk biz senin üzüldüm şimdi :KK43:

Mutlu olmak senin de hakkın. Mutlaka evladın için en iyisini yaparsın. Hakkında hayırlısı olsun. Pislikler yüzünden kimseye güvenemez olduk ne acı.
Yani arada evlensem mi diye düşünüp evlenmemeye karar veriyorum canım her seferinde :)
Ama bu düşünce uzun sürmüyor neyseki.

Ben herkesi sapik gormedigim icin destekliyorum seni karincacim
Konuyu kapattirmak istemissin istersen ozelden yazisalim
Akraba tacizlerine falan şahit olmuş olan bizler mı sağlıksız düşünüyoruz acaba bilemedim.

Ben de herkesi sapık olarak görmüyorum ama ne bileyim risk alamam sanırım. Ama bu kadının da mutlu olmaya hakkı var. Ne kötü ya.

Her biriniz korkmakta , endişe duymakta öyle haklısınız ki . Lakin bir arkadaşım var , evlendi , kızı 3 yaşındayken boşandı , kocası hayırsızın uğursuzun önde gideni çıkmıştı çünkü.Sonra 2.evliliğini aslında şark görevi sebebiyle yaptı ama aşık oldular ve o evlendiği adam öyle güzel babalık yapıyor ki şimdi çocuğu da adama baba diyor.Lokmasını bitirmese adam kızın da karısının da gözünün içine bakıyor.Yapacak olan pis zihniyet 3 yaşında çocuğa da , 9 aylık bebeğe de , 25 yaşında yetişkine de bunu yapıyor yani özetle bence önemli olan evlenmeyi düşündüğünüz kişiden ne kadar emin olduğunuz , ne kadar güvendiğiniz .

Back
X