• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik kız ve erkek çocukları

Ben herkesi sapik gormedigim icin destekliyorum seni karincacim
Konuyu kapattirmak istemissin istersen ozelden yazisalim

Keşke sizin kadar iyimser olabilsem.
Kalkıp da kimseye sen sapıksın demiyorum ama küçücük yaşımda tacizi yaşayıp içime atan biri olarak kimseye evlat emanet edecek kadar iyimser olamıyorum..
Ne yapalım kötü düşünen biz olalım. Önemli olan çocuğumun ruh sağlığı..

Akraba tacizlerine falan şahit olmuş olan bizler mı sağlıksız düşünüyoruz acaba bilemedim.

Ben de herkesi sapık olarak görmüyorum ama ne bileyim risk alamam sanırım. Ama bu kadının da mutlu olmaya hakkı var. Ne kötü ya.
Pedofilinin varligini reddetmiyorum ve cok hassasim bu konuda
Ama herkese de pedofili sapik gozuyle bakamam , o zaman yasamamamiz gerekiyor

Keşke sizin kadar iyimser olabilsem.
Kalkıp da kimseye sen sapıksın demiyorum ama küçücük yaşımda tacizi yaşayıp içime atan biri olarak kimseye evlat emanet edecek kadar iyimser olamıyorum..
Ne yapalım kötü düşünen biz olalım. Önemli olan çocuğumun ruh sağlığı..
Ben iyimser degilim , bende cok kucuk yasta tacize ugradim ama 12 yasindayken de simdi 40 yasindayken de herkes sapik demiyorum , diyemem
Kontrolu elimden birakmam ama karsimdaki insanin pedofili cikma ihtimali uzerine de mutlulugu yakalayabileceksem kacmam

Evet ben istismar edildim çocukken ben agirlikli olarak assamda sorunumu hala içimdeki cocuk hâlâ korkuyor bu yüzden ben sağlıklı düşünemiyorum bu tarz konularda ...ama bir tarafim diyor ki neden olmasın her erkek sapık değil sonuçta ....ikinci bir bahar yaşanabilir cunku insan surekli asik olmaz sevmez .

Ben olsam evlenmezdim neler duyuyoruz son zamanlarda. Çocuğu boşver babasına bile güvenmek inanılmaz zor .

Oğlu babasıyla mi yaşayacak? Evet ergenliğe adım atacak bir çocukla kızımı aynı evde düşünemiyorum ben de. Hele bir de çocuk düzgün yetistirilmemis, sorunluysa. Allah kararınızı hayra çıkartsın, hayırlısına sevketsin sizi.

Benim iki erkek evladim var. Sahsen bosansam onlar büyüyene kadar tekrar evlenmezdim. Ne baskasina güvenirdim nede onlari zora sokmak istenezdim. Dayim tekrar evlendi. Oglu bu sene 14 yasina girecek ve ilk tepkisiz göründügü halde con tepkili aslinda. Burda neler yaptigini yazmiyim ama ben sahsen öyle bir duruma girmek istemem. Heleki cocuklar varsa

babam öldüğünde ben 4 ablamlar 9,8 yaşlarındaydı . Annem kimseye guvenmediği için evlenmedi .
Allah korusun bende aynı konumda olsa dünya bu haldeyken sanmıyorum ya :110:

Hakkında hayırlısı

Kız çocukları olan anneler bir zahmet bu devirde hemen evlenmesin.
Geçen haberde vardı genç kızı annesinin sevgilisi öldürmüştü.
Değer mi yani bir adam uğruna çocuktan olmaya?

Niye? Erkek cocuklarina istismar olmuyormu saniyorsunuz? Kahramanda 45 cocuk tecavüz edildi. Yani konu tecavüz ve istismar ise, burdaki kadinlari anlayamiyorum. Ne yani, kizin olursa artik mutlulugu unutmu? Esin ile anlasamazsan ömür boyu yalniz kalmak mi demek? Erkek istedigi ile evlensin ama!

Bu yaklasimlari cinsiyetci ve yalnis buluyorum.

Evet ülkede istismar gündemde fakat bu demek degil ki paranoyak olunsun. Evet bu sürecte dikkat edilmesi lazim. Karsidakini iyi tanimak lazim. Ve ancak emin olunduktan sonra çocuklar ile taniştirilir. Bu konuda pedagogtanda fikir istenilebilir.

Nasıl bir başlık oldu bilmiyorum ama danışmak istediğim konu şu arkadaşlar. 10 yaşında bir kızınız olsa 13 yaşında erkek çocuğu olan birisine şans verir mısınız? Yoksa daha başlamadan burda kalsın mi dersiniz?
Dipnot: benim için çocukların ikiside çocuk ama herkes ooo tüm kabusların i dökünce açıkçası gözüm korktu .
Aynı işi yapıyoruz. İş anlamında birbirimizi anlıyoruz .
Sorularınız olursa cevaplarım. Hepinizi kocaman öptüm
Karşı tarafın çocuğu olmasa ve benim de bir oğlum olsa bile yine de korkardım ben nerede kaldı ki kızımı başka bir adam ve ergen çocukla aynı eve sokayım. Evlenmek, hayatınıza birini ortak etmek elbette hakkınız. Yalnızlık Allaha mahsus ama annelik de böyle bir şey işte.

Ya tamam herkese de güvenilmiyor ama adam hakkında acabanız yoksa içinize siniyorsa düşünün derim. Kızınızı düşünmeniz çok normal ama hayatta akıp geçiyor yaş alıyor başını gidiyor. Bi "acaba kötü birşey olur mu" tedirginliğiyle mutluluk şansınızı da tepiyor olabilirsiniz.

Niye? Erkek cocuklarina istismar olmuyormu saniyorsunuz? Kahramanda 45 cocuk tecavüz edildi. Yani konu tecavüz ve istismar ise, burdaki kadinlari anlayamiyorum. Ne yani, kizin olursa artik mutlulugu unutmu? Esin ile anlasamazsan ömür boyu yalniz kalmak mi demek? Erkek istedigi ile evlensin ama!

Bu yaklasimlari cinsiyetci ve yalnis buluyorum.

Evet ülkede istismar gündemde fakat bu demek degil ki paranoyak olunsun. Evet bu sürecte dikkat edilmesi lazim. Karsidakini iyi tanimak lazim. Ve ancak emin olunduktan sonra çocuklar ile taniştirilir. Bu konuda pedagogtanda fikir istenilebilir.
Burda konuyu açan üyenin kızı olduğu için öyle bir yorum yaptım yoksa cinsiyetçi bir yaklaşımla yazmadım.

Türkiyedeki yetiştirilen erkek profili de ortada yalnız sanki hepsi mükemmel de ben kulp bulmuşum gibi yazmış da yazmışsınız.
Kötü olanlar kadar iyiler de var ama bu konuda bahsi geçen kız 10 yaşında ve adamın da 13 yaşında bir oğlu varmış uygun bulmadım.
Hem hiç evlenmesin demedim hemen evlenmesin dedim bilmem anlatabildim mi?
Değerli yorumunuzu da kendinize saklayın zira fikir alışverişi yapmak yerine çatmaya gelmişsiniz, hıncınızı başkasından alın...

Cok zor sadece erkek cocugu olduundan degil.. evlendiin adamla yanliz birak bakalim kizini? Kafanda deli sorular supheler cok zor..

Back
X