Bosandım uzerınden 3yıl gectı cocugum yok ıse gırdım hayatıma kımseyı almadım bırı cıktı su an karsıma ama o hiç evlenmemıs tabıkı en basta soyledım evlenıp ayrıldıgımı o evlenmek ıstıyor ama ben cok korkuyorum sorun olmadıgını ve aılesınınde hatta sorun etmedıgını soyluyor ama ozellıkle bosanma asamasındayken eskı esım tarafından yapılan psikojik baskıyı hala unutamıyorum senınle kımse evlenmez bosanmıs olcaksın kımse senınle cıddı dusunemez faln fılan benım gıbı olanlar varmı karsımdakı cıddı ama evlılıkte eskı evlılıgımle alakalı bır laf spyler dıye bıle korkuyorum bu duygu nasıl gecıyor sonucta o hıc evlenmemıs aılesı tarafıdan bıle laf soylense cok kırılırım benim gıbı olanlar varmı sızce gercekten mutlu olabılrım
Sherlock Holmes musun be bacımGeçtiğimiz mart ayında 7 aylık evliyim yazmışsınız. Şimdi 3 yıl önce boşandım diyosunuz. Hangisi doğru? Troll musunuz?
3 senedir yük indirip gelemediyse demek kendini 3 senedir bekar sanıyordurTır şöförü kocanız noldu
Geçmiş yazdıklarınız silinmiyor okuyabiliyoruz bilginiz olsun :)
Zaten konuyu açmış gitmiş, sosyal medyadaki tır şöförü hikayelerinden hallice bişey3 senedir yük indirip gelemediyse demek kendini 3 senedir bekar sanıyordur
Ya da kk kadınlarını saf sanmış
Ama maşallah yemiyor kk kadınları
O psikoloji ile yıpratmayın kendinizi artık bunu düşünen yok denecek kadar az hatta düşünemiyorlar zira Ülke'de boşanan sayısı çok fazla olduğu için denilemiyor bile :) Sonuçta kimse keyfinden boşanmıyor. Annemin de evlenirse eğer üçüncü evliliği olacak benim daha bir daha sevgilim olmadı asıl dram budurBosandım uzerınden 3yıl gectı cocugum yok ıse gırdım hayatıma kımseyı almadım bırı cıktı su an karsıma ama o hiç evlenmemıs tabıkı en basta soyledım evlenıp ayrıldıgımı o evlenmek ıstıyor ama ben cok korkuyorum sorun olmadıgını ve aılesınınde hatta sorun etmedıgını soyluyor ama ozellıkle bosanma asamasındayken eskı esım tarafından yapılan psikojik baskıyı hala unutamıyorum senınle kımse evlenmez bosanmıs olcaksın kımse senınle cıddı dusunemez faln fılan benım gıbı olanlar varmı karsımdakı cıddı ama evlılıkte eskı evlılıgımle alakalı bır laf spyler dıye bıle korkuyorum bu duygu nasıl gecıyor sonucta o hıc evlenmemıs aılesı tarafıdan bıle laf soylense cok kırılırım benim gıbı olanlar varmı sızce gercekten mutlu olabılrım
İnce ele sık doku derim. Çocuğunda yokmuş niye kabul etmeyecekki biri seni halt yemiş eski eşin. Aradanda baya zaman geçmiş zatenBosandım uzerınden 3yıl gectı cocugum yok ıse gırdım hayatıma kımseyı almadım bırı cıktı su an karsıma ama o hiç evlenmemıs tabıkı en basta soyledım evlenıp ayrıldıgımı o evlenmek ıstıyor ama ben cok korkuyorum sorun olmadıgını ve aılesınınde hatta sorun etmedıgını soyluyor ama ozellıkle bosanma asamasındayken eskı esım tarafından yapılan psikojik baskıyı hala unutamıyorum senınle kımse evlenmez bosanmıs olcaksın kımse senınle cıddı dusunemez faln fılan benım gıbı olanlar varmı karsımdakı cıddı ama evlılıkte eskı evlılıgımle alakalı bır laf spyler dıye bıle korkuyorum bu duygu nasıl gecıyor sonucta o hıc evlenmemıs aılesı tarafıdan bıle laf soylense cok kırılırım benim gıbı olanlar varmı sızce gercekten mutlu olabılrım
Evlenmek kadar doğal bir durum, sorun etmeyin derimBosandım uzerınden 3yıl gectı cocugum yok ıse gırdım hayatıma kımseyı almadım bırı cıktı su an karsıma ama o hiç evlenmemıs tabıkı en basta soyledım evlenıp ayrıldıgımı o evlenmek ıstıyor ama ben cok korkuyorum sorun olmadıgını ve aılesınınde hatta sorun etmedıgını soyluyor ama ozellıkle bosanma asamasındayken eskı esım tarafından yapılan psikojik baskıyı hala unutamıyorum senınle kımse evlenmez bosanmıs olcaksın kımse senınle cıddı dusunemez faln fılan benım gıbı olanlar varmı karsımdakı cıddı ama evlılıkte eskı evlılıgımle alakalı bır laf spyler dıye bıle korkuyorum bu duygu nasıl gecıyor sonucta o hıc evlenmemıs aılesı tarafıdan bıle laf soylense cok kırılırım benim gıbı olanlar varmı sızce gercekten mutlu olabılrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?