• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik ve çocuk sorunu

Mutsuzsun

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
217
215
18
Merhaba Arkadaslar 2010 yilindan beri bu forumun takipcilerindenim.
Hayatim gercekten film şeridi gibi çok uzun yazipta okumamaniza sebep olmicam ;(

2011 yilinda 21 yasinda ilk evliligi yaptim.Çok saba sarfettim cok ezildim maddi sknti cektim ailemden 12 saat uzaklikta bir ildeydim gecinemedim esimin ayrilmak istemesi sonucu ayrildik.Bikac ay sonra hayatinda baskasinin oldugunu ogrendim yikildim. Zor gunlerdi.

Ikinci evliligimi mantik evliligi adi altinda gorucu usulu yaptim esimin 8 yasinda bir kizi var. Bana duskun bende ona cok duskunum. 3 ayin icinde evlendik hizli bir karardi cok emindim. Belki sacma ama sirf obur dunyami kazanmak icin o kucuk sabi nin sevabi olmak istedim. Suanda 8 aylik evliyiz utaniyorum soylemekten ama esimin ona asiri derecede duskun olmasi beni cok kiskandiriyor. Kizla bi problemimiz yok ama kiskaniyorum. Ona baktigimda esimin eski esini goruyorum ve kiskaniyorum.iliskimi bitirmeye gidecek derece de kiskancligim..
Ne olur bana bir yol gosterin

Kızı mı onunla Zaman geçirmesini mi kıskanıyorsun

Bence sen her anında ben olmalıyım yeni evliyiz psikolojisi ile bu duygulara sahipsin

O bir çocuk, anne baba ayrı ve babası evlenip eve bir kadın getiriyor

Onun şu an sizden fazla ilgiye ihtiyacı var

Tek pratik çözüm erken saatte uyuma alışkanlığı kazandırın ki eşinle ikinize başbaşa bir Zaman dilimi kalsın

Kesinlikle yardım almalısın

Kız annesine çok mu benziyor ondan mı ? Bak şunu unutma bir Erkeğin ilk askı daima kızıdır

Evet annesinin aynisi. Cokta seviyorum ama bu kiskanclik bende hep var . Kardesimi dahi annem biraz fazla sevse kiskanirdim hala kiskaniyorum. 3 gun ince psikiyatriye gittim ilaca basladim. Konusmadik anlattim direk ilaci verdi. Ama huzursuzum

Kızı mı onunla Zaman geçirmesini mi kıskanıyorsun

Bence sen her anında ben olmalıyım yeni evliyiz psikolojisi ile bu duygulara sahipsin

O bir çocuk, anne baba ayrı ve babası evlenip eve bir kadın getiriyor

Onun şu an sizden fazla ilgiye ihtiyacı var

Tek pratik çözüm erken saatte uyuma alışkanlığı kazandırın ki eşinle ikinize başbaşa bir Zaman dilimi kalsın

Haklisin. Ilk zamanlar aramiza geliyordu cok problem yasadik zaten. Surada 1 2 aydir kendi yataginda yatiyor. Onun durumuna da uzuluyorum. Ama ben evliligimi boyle hayal etmemistim hayal kirikligi bendeki

Bir psikoloğa gidin biz burda ne desek boş. Daha önce yaşadığınız sıkıntılar ve üstüne böyle bir evlilik acil bir uzman yardımı alın

Evet annesinin aynisi. Cokta seviyorum ama bu kiskanclik bende hep var . Kardesimi dahi annem biraz fazla sevse kiskanirdim hala kiskaniyorum. 3 gun ince psikiyatriye gittim ilaca basladim. Konusmadik anlattim direk ilaci verdi. Ama huzursuzum
Psikoloğa da gitmelisin bence

Şöyle düşün eğer onun annesini seviyor olsa senle olmazdı sen eski eşini seviyor musun ? Adı üzerinde eski değil mi eşin de seninle Olmayı seçmiş seni sevdiği için tabi ki kızıyla ilgilenecek sevecek onu unutma o kız onun kızı evladı sense eşisin sevdiği kişisin ikinizin yeri Bambaşka

E nerde kaldı bunun sevabı? yapmayın lütfen el kadar çocuktan eş mi kıskanılır.. adamın canının parçası tabi ki çok sevicek bir evladım olsa tabi ki de kocamı da severim ama evladıma bakarken içim erir.. bu çok normal bir şey.. lütfen yapmayın sizin cocuğununz varmı bilmiyorum ama evlat çok bambaşka bişey...

Psikoloğa da gitmelisin bence

Şöyle düşün eğer onun annesini seviyor olsa senle olmazdı sen eski eşini seviyor musun ? Adı üzerinde eski değil mi eşin de seninle Olmayı seçmiş seni sevdiği için tabi ki kızıyla ilgilenecek sevecek onu unutma o kız onun kızı evladı sense eşisin sevdiği kişisin ikinizin yeri Bambaşka

Farkindayim. Cevremdeki herkes aynisini soyluyor ailemde. Hatta esimde niye anlamiyosun o benim kizim sen esimsin neden kendini onunla bir tutuyosundiyor.

Bu durumu esime bagliyorum cunku aradaki cizgiyi koyamadi bana ilgisiz kaldi ona da tamamen ilgisini gosterdi belki esitlik olsaydi ikimize birden gosterseydi sevgiyi jic sknti cikmicakti

E nerde kaldı bunun sevabı? yapmayın lütfen el kadar çocuktan eş mi kıskanılır.. adamın canının parçası tabi ki çok sevicek bir evladım olsa tabi ki de kocamı da severim ama evladıma bakarken içim erir.. bu çok normal bir şey.. lütfen yapmayın sizin cocuğununz varmı bilmiyorum ama evlat çok bambaşka bişey...

Ben ona hic hor davranmiyorum ki kendisi soyluyor sen annemin yapmadigi herseyi bana yaptin diye. Onunla en ufak bi problemimiz yok. Cocugumyok belki olsaydi onu daha iyi anlardim belki hersey daha iyi olurdu.

Psikolojik destek al.
Benim kizimda babasina cok benziyor.erkek arkadasimda bunun farkinda.
Simdi kizimi benden mi kiskanacak.
Aksine her hareketinde al iste anasinin kizi der.yada iste yazisi icin annene cekmis yazin bebegim der.saclari icin annen gibi harika saclarin var der.
Oysa ben kizima baktigimda babasini görürüm bazi yuz ifadelerinde.
Babasi aklimda oldugu icin degil ozledigim icin degil benzedigi icin.

Psikolojik destek al.
Benim kizimda babasina cok benziyor.erkek arkadasimda bunun farkinda.
Simdi kizimi benden mi kiskanacak.
Aksine her hareketinde al iste anasinin kizi der.yada iste yazisi icin annene cekmis yazin bebegim der.saclari icin annen gibi harika saclarin var der.
Oysa ben kizima baktigimda babasini görürüm bazi yuz ifadelerinde.
Babasi aklimda oldugu icin degil ozledigim icin degil benzedigi icin.

Goz renkleri ayni mesela boncugum diye sevdiginde sanki bana biseyler oluyor. Bikere dile getirdim nazik dille ayni annesi gibi bana bagirdi benim sacinin teli gozumun onune gelmiuor sen jiye unutamiyosun diyo. Kadin aldatmis bunu o yuzden tepkisi

Ben ona hic hor davranmiyorum ki kendisi soyluyor sen annemin yapmadigi herseyi bana yaptin diye. Onunla en ufak bi problemimiz yok. Cocugumyok belki olsaydi onu daha iyi anlardim belki hersey daha iyi olurdu.
hayır zaten çocuğa hor davranmıyosunuz kıskançlık ederek kendinize hor davranıyosunuz.. gerek yok ki böyle birşeye ufacık bi sabi sonuçta adamın evladı başka biri olsa haklısınız ama boşuna kendinizi yıpratıyosunuz onu demek istedim..

Farkindayim. Cevremdeki herkes aynisini soyluyor ailemde. Hatta esimde niye anlamiyosun o benim kizim sen esimsin neden kendini onunla bir tutuyosundiyor.

Bu durumu esime bagliyorum cunku aradaki cizgiyi koyamadi bana ilgisiz kaldi ona da tamamen ilgisini gosterdi belki esitlik olsaydi ikimize birden gosterseydi sevgiyi jic sknti cikmicakti
Bak benim babamda ikinci bir evlilik yapmıştı tek tatili pazar günüydü o gunu de benimle geçirirdi Eşiyle değil hatta bana çok ilgi gösterirdi çok içiçeydik çok ilgiliydi günde 6 kere arardı düşün ama bunun annemle hiç ilgisi yok ayrıldılar bitti ama ben babamın kızıydım bu gerçeği Dünya'daki hiçbir kadın değiştiremezdi babamın eşi de bunu bildiği için bizi kabul edip saygı duymayı seçti lütfen sende o olgunluğu göster o Babasına Muhtaç bir kız çocuğu

hayır zaten çocuğa hor davranmıyosunuz kıskançlık ederek kendinize hor davranıyosunuz.. gerek yok ki böyle birşeye ufacık bi sabi sonuçta adamın evladı başka biri olsa haklısınız ama boşuna kendinizi yıpratıyosunuz onu demek istedim..
Herseyin cok farkindayim. Onlar gayet iyi bi sknti yok ben bunalimdayim devamli isyerinde naptigimi evde naptigimi hic bilmiyorum zihnim hep dolu

Goz renkleri ayni mesela boncugum diye sevdiginde sanki bana biseyler oluyor. Bikere dile getirdim nazik dille ayni annesi gibi bana bagirdi benim sacinin teli gozumun onune gelmiuor sen jiye unutamiyosun diyo. Kadin aldatmis bunu o yuzden tepkisi

Sen eski esini dusunuyor musun?
Simdi seninle evli sonucta seni tercih ettigi icin yaninda.
Fakat kendini kizi ile kiyaslayamazsin.
Allah korusun sizde ayrilabilirsiniz ama o kizindan omur boyu ayrilmayacak.
Biraz rahatla ve mutlu olmaya esine ve kendine keyif vermeye calis.
Gecmis gecmistir.

Bak benim babamda ikinci bir evlilik yapmıştı tek tatili pazar günüydü o gunu de benimle geçirirdi Eşiyle değil hatta bana çok ilgi gösterirdi çok içiçeydik çok ilgiliydi günde 6 kere arardı düşün ama bunun annemle hiç ilgisi yok ayrıldılar bitti ama ben babamın kızıydım bu gerçeği Dünya'daki hiçbir kadın değiştiremezdi babamın eşi de bunu bildiği için bizi kabul edip saygı duymayı seçti lütfen sende o olgunluğu göster o Babasına Muhtaç bir kız çocuğu

Ben anliyorum seni cok ta dogru soyluyosun. Dedigim gibi ilk evliligimde hic sevgi gormedim hic insan yerine konmadim bu seferkinde beklentilerim cok yukaek belki birazi oluyor ama cok bekliyorum

Back
X