2. Evlilik

Yani sizinki gibi bişe diyeyim boşanma sebebim.maddi manevi destek 0.Sadece olacaksa evlilik dahilinde biri hayatımda olsun olmayacaksa çocuklarla bir hayat. Yaparsın tek başına evlenmeden de olur ya da zorlanırsın erkek büyük kurtarıcıdır cümleleri duymak istedim. Çoğunluk olarak evlenilecek kişi önemli etken. Adam iyiyse evlilik yapılabilir olarak yorumladım genel olarak
Gerçekten bu kadar yorumdan bunu mu anladın? İşine geldiğini anlamak bu olsa gerek.
Sen zaten evliliği kafana koymuşsun, kimse de seni durduramaz belli

Gerçekten bu kadar yorumdan bunu mu anladın? İşine geldiğini anlamak bu olsa gerek.
Birde şu var adamdan yüzde yüz emin olsa buraya yazma gereği hissetmezdi bence çoktan kararını vermiş burada ekle tutulur bir yorum duymak istediği için yazdı

Farklı olarak ne anlamamı isterdin hassas konular iyi düşün demeye getirmiş herkes, evlenilecek kişi hakkında olumsuz düşüncelere yer verilmiş.. Başka ne anlamamı istersin göremediğim ne var sizce

Birde şu var adamdan yüzde yüz emin olsa buraya yazma gereği hissetmezdi bence çoktan kararını vermiş burada ekle tutulur bir yorum duymak istediği için yazdı
Yüzde yüz kimse emin olamaz zaten sadece belki cesaret istedim belki de erkeksiz de yapabilirsin cümlesini duymak istedim.. Hangi fikir çoğunlukta onu görmek istedim.

Üç çocuğa ben evleneceğiniz kişinin iyi davranacağını sanmıyorum. Ne kadar iyi bile olsa üç çocuğa kendi anne babası bile zorlanir bakmakta. Sabretmekte. Olan huzurunuzu bozmayın. Siz rahat etseniz bile çocuklarınız rahat edemez. Yediklerine giydikleri e laf eder illaki. Hiç bulaşmayın.
Çocuklu anneler evlenmekte daha zorluklar yaşayacak demeye getirmişsiniz gibi yorumladım.. Eğer böyleyse hayat acımasız

Evlenmek istemeniz o kadar doğal ki ve hakkınız da.. Ama 3 küçük çocuk olunca düşündürücü de bu durum.
Adam uzun zamandır bekarmış. Çocuğu baya büyümüş. Evet görüştüğü zamanlar çocuklarınız ile iyi geçiniyor olabilir ama uzun süre çocuksuz evde tek başına yaşayan adama 3 çocukla yaşamak zor gelir, bu birkaç gün tatile birlikte gitmeye benzemez ki. Çocuklar arası tartışma olur, gürültü olur, inatları olur, ergenlik krizleri olur. Bu adam 3 tane çocuğun sorumluluğunu almasa dahi aynı evde kalabilecek sabırda mı? İnsanlar kendi çocuklarına bile kimi zaman "yeter" noktasına geliyor, seslerini yükseltiyorlar. O adam off dese size batacak çünkü öz babaları değil. Kaldı ki der, diyecektir de. Peygamber sabrı olması lazım 3 çocukla yaşarken adamın gıkının çıkmamasının. Siz ben buna bir şey demem, çocuklar üzerinde sinirlendiği konular olduğunda bana batmaz diyorsanız deneyin tabi ki. Ama şehir değiştirecesiniz, çocuklarınızın çevresi değişecek. En azından çocukların okulunu etkilemeyecek şekilde bir planlama yapın evlilik zamanı için.
Ve adam neden boşanmış, çocuğuna tavrı ne, ona maddi manevi hala destek oluyor mu, çocuğu ile konuşma şekli nasıl bunları da iyi gözlemleyin, analiz edin.

Evlenmek istemeniz o kadar doğal ki ve hakkınız da.. Ama 3 küçük çocuk olunca düşündürücü de bu durum.
Adam uzun zamandır bekarmış. Çocuğu baya büyümüş. Evet görüştüğü zamanlar çocuklarınız ile iyi geçiniyor olabilir ama uzun süre çocuksuz evde tek başına yaşayan adama 3 çocukla yaşamak zor gelir, bu birkaç gün tatile birlikte gitmeye benzemez ki. Çocuklar arası tartışma olur, gürültü olur, inatları olur, ergenlik krizleri olur. Bu adam 3 tane çocuğun sorumluluğunu almasa dahi aynı evde kalabilecek sabırda mı? İnsanlar kendi çocuklarına bile kimi zaman "yeter" noktasına geliyor, seslerini yükseltiyorlar. O adam off dese size batacak çünkü öz babaları değil. Kaldı ki der, diyecektir de. Peygamber sabrı olması lazım 3 çocukla yaşarken adamın gıkının çıkmamasının. Siz ben buna bir şey demem, çocuklar üzerinde sinirlendiği konular olduğunda bana batmaz diyorsanız deneyin tabi ki. Ama şehir değiştirecesiniz, çocuklarınızın çevresi değişecek. En azından çocukların okulunu etkilemeyecek şekilde bir planlama yapın evlilik zamanı için.
Ve adam neden boşanmış, çocuğuna tavrı ne, ona maddi manevi hala destek oluyor mu, çocuğu ile konuşma şekli nasıl bunları da iyi gözlemleyin, analiz edin.
Boşanma sebebi iletişim ve anlaşamama.. Çocuk annesinde ve anne evli.. Nafakasını dersane masrafları ekstralar ı yapıyor ve gururlanıyorum sorumluluk sahibi bir adam diyorum çünkü benim eski eşim hiç bir şekilde çocuklarin hayatında yok..
Evet bu bahsettiğiniz 3 çocuk olayı kafa karıştırıcı sorunlar onun da gözüne sokuyorum bunlar gerçek olabilir olacak şeyler diyorum.. Kendince artık mantığından çok demek ki sevgisi ağır basıyor ki bunları olacak şeyler olarak görüyor. Peki sizce evlilik gerekmez mi ya da ne zaman bu çocukları evliliğe olumsuz etkileri azalır büyüyünce çocuklar evlenınce falan mı en mantıklı zaman ne zmaan

Ben nedense adamın 44 yaşında olduğuna inanıyorum. Üniversiteye giden çocuğu varmış. Kaldı ki bu yaşta bir erkek, çocuksuz bir kadınla da rahatlıkla hayat kurabilir. Zaten en başından benden +8 yaş büyük gibi bir şey söyledi. Allah bilir artık kaç yaş büyük. Kendisi kocasından neden boşandığını da hiç söylemedi. Her şeyi ustaca geçiştirip milleti kanser etti resmen.

Evlilikten beklentim başka ne olabilir.. 3 çocuklu biri olarak başka hayatın zorluğunu yükünü nasıl yarıya indirebilirim öneriniz var mı evlilikten başka?
Ne bileyim herkesin beklentileri farklı bir hayat arkadaşı yoldaş maddi destek vs vs

Ben nedense adamın 44 yaşında olduğuna inanıyorum. Üniversiteye giden çocuğu varmış. Kaldı ki bu yaşta bir erkek, çocuksuz bir kadınla da rahatlıkla hayat kurabilir. Zaten en başından benden +8 yaş büyük gibi bir şey söyledi. Allah bilir artık kaç yaş büyük. Kendisi kocasından neden boşandığını da hiç söylemedi. Her şeyi ustaca geçiştirip milleti kanser etti resmen.
Ben 36,şahıs 44
Başkalarına bu cevapları verdim herkesin göreceği şekilde yazmak için ayrıca msj mı yazmam gerek bilmediğimden soruyorum soru soranlara gördüğüm kadarıyla yorumla olarak cevap yazdım.. Geçmiş cevaplara bakarsanız ayrılma sebebimi de yazdım.. Başka sorunuz?

Ne bileyim herkesin beklentileri farklı bir hayat arkadaşı yoldaş maddi destek vs vs
Maddi desteği kira ile karşılamış olur, hayat arkadaşlığını da zaten sorumlulukları paylaşmakla gerçekleşmiş olmaz mı.. Hayat arkadaşlığını da aynı kahvaltıya oturup hoş sohbet ailece konuşma muhabbet...

İşin içinde bana karşı illaki sevgisi var ki bekar birini tercih etmiyor.bazılarının doğal olarak sorun olarak gördüğü 3 çocuk olayını da üslup ve doğru bir iletişimle hallolacağına inanıyor

Ben 36,şahıs 44
Başkalarına bu cevapları verdim herkesin göreceği şekilde yazmak için ayrıca msj mı yazmam gerek bilmediğimden soruyorum soru soranlara gördüğüm kadarıyla yorumla olarak cevap yazdım.. Geçmiş cevaplara bakarsanız ayrılma sebebimi de yazdım.. Başka sorunuz?

Nedense ortada net bir yanıt yok. Siz her şeye cevap vermiş oluyorsunuz ama ne hikmetse kimse o yanıtları göremiyor.

Nedense ortada net bir yanıt yok. Siz her şeye cevap vermiş oluyorsunuz ama ne hikmetse kimse o yanıtları göremiyor.
Yoo gayet görebildiğim herkese yorumla diyerek cevap verdim . Merak ettiğiniz sorular ne ise sorabilirsiniz şu an yoğun bir yorum durumu olmadığı için rahatlıkla gördüm msj nizi

İşin içinde bana karşı illaki sevgisi var ki bekar birini tercih etmiyor.bazılarının doğal olarak sorun olarak gördüğü 3 çocuk olayını da üslup ve doğru bir iletişimle hallolacağına inanıyor

Sevgi saygı, anlayış doğru iletişim cart curt deseniz de inanılmaz yorucusunuz.

Sorulan sorulara yorumla olarak cevap verince bazıları msjları görmeyince cevap vermediğimi düşünmüş. En iyisi buraya bu şekilde yazmak ki herkes görsün ... Bundan sonra bu yolu deneyeyim

Yoo gayet görebildiğim herkese yorumla diyerek cevap verdim . Merak ettiğiniz sorular ne ise sorabilirsiniz şu an yoğun bir yorum durumu olmadığı için rahatlıkla gördüm msj nizi

Sizin verdiğiniz cevaplar ben herkese cevap verdim cümlesinden fazlasi değil. Hangi yorumda boşanma bedeniniz yazdınız ben göremedim onu alıntılayin herkes görsün.

Sevgi saygı, anlayış doğru iletişim cart curt deseniz de inanılmaz yorucusunuz.
Neyim yormuş olabilir ki soru soranlara cevap veriyorum, olanları anlatıyorım.. Siz galiba ilişkilerde sevgi saygı üslup bunların lafta kaldığına inanmış olmaşısınız ki buna inanarak yazıyorsunuz gereksiz olarak görüyorsunuz..

Sizin verdiğiniz cevaplar ben herkese cevap verdim cümlesinden fazlasi değil. Hangi yorumda boşanma bedeniniz yazdınız ben göremedim onu alıntılayin herkes görsün.
Alıntı yapınca yukardan uyarı veriyo toplu msj alıntı yapamazsınız falan diyo.. Eğer bulırsam sayfa sayısını bu yorumun altına yazarım

Back
X