2. Evlilik

Sen niye cevap vermiyorsun zeyno seni atmadılar mı siteden daha yeni
Yanılıyorsunuz.. Daha da açıklama yapmıcam konu dışı sorulara cevap vermeyeceğim.. Öneri istedim gerek var mı yok mu buydu konu.. Sağolun her türlü cevabı aldım değerlendireceğim

Yoo kuzum onaylayanları inan sen gibi saymadım olumlu yoran da var yorma yanlarda var dedim bu kadar... Neden konuyu uzatıyorsunuz yorumu yapıp çekilin.. Ben net cevabımı kimseyle paylaşmadan kendi kendimize beni evlendirdiniz kimi 3 çocuk yapar bu moduna bile girdi..

Olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ediyorum ama saygısız bir şekilde alaya alıp yorum yapanları bilmiyorum inanın ayıplıyorum.. Evet onaylarım şu sebeple.. Hayır onaylamıyorım şu sebeple... Cevaplar bu kadar basit ikeen tamamen okları eski eşe şahısa bana yönelttiniz.

Üstelik sorımluklarımı paylaşan kişi için ben besleme kelimesini inan uygun bulmuyorum, hayat arkadaşı olur en güzel tabir bu olmalı

Eşin evde hangi işlerle meşgul??
Market manav çok kolay şimdi her yer market şayet dağ başında değilsek.. otomatik ödemeyle de faturalar ödeniyor. Şayet hiçbir koca görmedim ki gitsin de koşa koşa sürekli market market manav manav gezip eve erzak alsın. Hem dırdır ediyorlar hem de kötü şeyler alıyorlar. Benim eşimden ari konuşuyorum. Bizim evde ben yapıyorum bu işleri çünkü çok zevkli eve alışveriş yapmak. Atla deve değil yani durduk yere düzenini bozup da evlenirsen o adam kesinlikle ilk yıldan pişman eder seni. Üvey baba kolay değil. Yazık günah.

Evlenip evlenmemeniz inanın hiç mühim değil benim için ama çok çok yorucu bir insansınız sizinle ne muhabbet edilir ne de vakit geçer Allah yolunuzu açık etsin.
Yorucu bir insan değilim, gayet uygun saygımı bir şekilde sorulan sorulara cevap veriyorum, olumlu olumsuz yorumları beğeniyorum değerlendiriyorum.. Anlamadığım şu önerene saygım var önermeyene saygım var ama bir düşman gibi yorum yapanlara şaşırıyorum neden gerek duyuyorsun evliliğe diyorlar sayıyorum sebeplerini suç işlemiş ı'm gibi tepkiler...Alay etmeler falan..

Market manav çok kolay şimdi her yer market şayet dağ başında değilsek.. otomatik ödemeyle de faturalar ödeniyor. Şayet hiçbir koca görmedim ki gitsin de koşa koşa sürekli market market manav manav gezip eve erzak alsın. Hem dırdır ediyorlar hem de kötü şeyler alıyorlar. Benim eşimden ari konuşuyorum. Bizim evde ben yapıyorum bu işleri çünkü çok zevkli eve alışveriş yapmak. Atla deve değil yani durduk yere düzenini bozup da evlenirsen o adam kesinlikle ilk yıldan pişman eder seni. Üvey baba kolay değil. Yazık günah.
Sizin ilk evliliğinız galiba ve sorunlu bir eş ya da sorumluluklarını bilmiyor, benim eski evliliğimde hiç böyle bir sorunum olmadı asla ... Ben asla evliliğimde sorun yaşamadım ayrılık sebebi dışında... O yüzden bana göre evlilik hep ilk evlilişimde gibi kolaylaştırıcı bir tercih gibi gelirdi ama burda olabilecekleri söyleyen de oldu sağolsunlar farklı düşünmemi sağlayan cevaplar oldu

El adamı gözünün yaşına bakmaz. Her şey gözüne batar. Yemesi içmesi gürültüsü. Az değil 3 çocuk demişsin. Öz babalar bile katlanamıyor. Elin herifi cicim ayı bitince gösterir gerçek yüzünü. Kimse kimsenin çocuğuna sabır göstermez. O çocuklar büyüdükçe asileşecek ergen olacak. O zaman seyreyle gümbürtüyü. İlerisini de düşün bu işin.

Sizin ilk evliliğinız galiba ve sorunlu bir eş ya da sorumluluklarını bilmiyor, benim eski evliliğimde hiç böyle bir sorunum olmadı asla ... Ben asla evliliğimde sorun yaşamadım ayrılık sebebi dışında... O yüzden bana göre evlilik hep ilk evlilişimde gibi kolaylaştırıcı bir tercih gibi gelirdi ama burda olabilecekleri söyleyen de oldu sağolsunlar farklı düşünmemi sağlayan cevaplar oldu
Manava gitmediği içün sorunlu mu ilan ettin benim adamı. İyi daaa. Madem çok mikemmeldi eşin niye boşadın gız sabahtan beri evliliğim çok iyiydi deyip duruyon bizi sorunlu ilan ettin. Tövbe bismillah.

El adamı gözünün yaşına bakmaz. Her şey gözüne batar. Yemesi içmesi gürültüsü. Az değil 3 çocuk demişsin. Öz babalar bile katlanamıyor. Elin herifi cicim ayı bitince gösterir gerçek yüzünü. Kimse kimsenin çocuğuna sabır göstermez. O çocuklar büyüdükçe asileşecek ergen olacak. O zaman seyreyle gümbürtüyü. İlerisini de düşün bu işin.
Teşekkürler yorumunuz için

Back
X