2. Evlilikte Adetler Nasil Oluyor ?????

Kivircik81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
82
40
288
Arkadaşlar,
Yakın zamanda ikinci evliliğimi yapmayı düşünüyorum 3 bucuk yasında bir kızım var erkek arkadasımın da bir kızı var size sorum şu olacak bu ikinci evliliklerde ilkinde oldugu gibi söz nişan veya bohça gibi gelenekler tekrar yapılıyor mu erkek arkadaşım istersem gelinlik giyip düğün yapabileceğimizi söyledi fakat ikinci oldugu için böyle bir şey düşünmüyorum hatta istemeye gelmeleri nişan yapmak bile gereksiz geliyor bana çocugum oldugu için birde aramızda ki ilişki resmiyete kavuşmadan beraber insanlar içinde elele gezip dolaşıyoruz ama biliyorsunuz ki elalem ne der sıkıntısı yaşıyoruz sizce bu konuda daha dikkatli mi davranmalıyım bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar çevrenizde ikinci evlilik yapanlar vardır fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim..

İlk evliliğiniz neden bitmişti? Mesela ilk evliliğinizde eşiniz çok iyiydi ama vefat etmişse bence de çalgılı düğün yapılmamasını tavsiye ederim.
Yok kötü biriydi de boşandıysanız o zaman istediğiniz gibi yapın derim.

Biz insanlar el alem ne der zihniyetiyle yasadigimiz icin onceligi hep baskalarina veririz elalemin dusunceleri cok onemlidir.
Bence aile arasi bi nisan toreni ve ardindan ailelerinizin katilacagi bi yemek duzenleyin sen gelinlik yerine beyaz bir elbise damat bey bir takim ohhh mis gibi olur valla evliligimin 10 yilinda bende boyle yapmayi dusunuyorum.

Canım içinden ne geliyorsa öyle yap.
İçinde kalan birsey varsa yap . Nasıl iyi hissediyorsan. . Hayat senin.
Eğer bidaha evlenecek olursam yine herseyi yapardım ben

Bence yemekli nikah güzel olur, gelinlik semboldür bence giy. Kına da yak. Nişan bohça hepsini yap.
Bence ciddiye binmeden çok yakın davranma.
İkinci baharın yaz olur hep inşaallah ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Yeni boşanan biri olarak takipteyim bakalım ne fikirler gelecek.

Biz bütün adetleri yaptık. Çünkü ikimiz de öyle istedik.
Hatta ilkinde yapmadıklarımı bile uyguladık.
Allahıma şükürler olsun.
Nişanda da düğünde de hatta gelin almada da davullarla,zurnalarla,yemekli içkili çok çok eğlendik.

İlk evliliğiniz neden bitmişti? Mesela ilk evliliğinizde eşiniz çok iyiydi ama vefat etmişse bence de çalgılı düğün yapılmamasını tavsiye ederim.
Yok kötü biriydi de boşandıysanız o zaman istediğiniz gibi yapın derim.
Yok ne yazik ki ilk esimin asiri sorunsizlugu sebebiyle bitti ilk evliligim fikriniz icin tesekkur ediyorum

Biz insanlar el alem ne der zihniyetiyle yasadigimiz icin onceligi hep baskalarina veririz elalemin dusunceleri cok onemlidir.
Bence aile arasi bi nisan toreni ve ardindan ailelerinizin katilacagi bi yemek duzenleyin sen gelinlik yerine beyaz bir elbise damat bey bir takim ohhh mis gibi olur valla evliligimin 10 yilinda bende boyle yapmayi dusunuyorum.
Evet aynen o sekilde oluyor ne yazikki elalem denilen insanlari memnun etmek icin hayatimizi o sekilde yonetiyoruz bende o sekilde yapmayi uygun goruyorim tesekkur ederim

Bence yemekli nikah güzel olur, gelinlik semboldür bence giy. Kına da yak. Nişan bohça hepsini yap.
Bence ciddiye binmeden çok yakın davranma.
İkinci baharın yaz olur hep inşaallah ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Yeni boşanan biri olarak takipteyim bakalım ne fikirler gelecek.
Insan ilkte yasayamadiklarini yasamak istiyo her kadinin yasamak istedigi duygular sonucta cok tesekkir ederim guzel dilekleriniz icin allah sizin icinde herseyin hayirlisini verir insallah gelecekte degerinizi bilecek insani bulur cok mutlu olursunuz

Biz bütün adetleri yaptık. Çünkü ikimiz de öyle istedik.
Hatta ilkinde yapmadıklarımı bile uyguladık.
Allahıma şükürler olsun.
Nişanda da düğünde de hatta gelin almada da davullarla,zurnalarla,yemekli içkili çok çok eğlendik.
Ne guzel sizin adiniza cok sevindim erkek arkadasimin aileside cok istiyor cnkunilkte onlarda yasayamamis hep sorunlu gitmis simdi herseyi gorup yasamak istiyorlar fakat benim bi kizim var uc bucuk yasinda ben o yuzden biraz cekiniyorum onu olumsuz etkikemesinden korkuyorum acikcasi

Canım içinden ne geliyorsa öyle yap.
İçinde kalan birsey varsa yap . Nasıl iyi hissediyorsan. . Hayat senin.
Eğer bidaha evlenecek olursam yine herseyi yapardım ben
Cok tesekkur ederim dusunceniz icin toplum olarak bi elalem ne der skintisini kafamizdan atabilsek bence herkes daha fazla mutlu olabilecek

Cok tesekkur ederim dusunceniz icin toplum olarak bi elalem ne der skintisini kafamizdan atabilsek bence herkes daha fazla mutlu olabilecek
Rica ederim canım ya .
Sen boşver toplumu .
Kendin için yasa
Sanki vebaliyiz ne var 2 kere olamaz mı ..
Çok mutlu ol inşallah

Bide canım söz nisan olayı ekstradan yorucu oluyor hani 1. De yaptiysan yorma kendini aileni yüzük takılın düğününü yap mis gibi giy güzel bi gelinlik.
Ama yapılmadı da içinde kaldiysa eğer yap .
Evlendikten ayrıldık kız değiliz diye biz insan degilmiyiz. .
Hani yaşadım bunları gerek yok diyosun bi düğün yeter.
El ele dolasma da da biraz sıkın disinizi :)

Bide canım söz nisan olayı ekstradan yorucu oluyor hani 1. De yaptiysan yorma kendini aileni yüzük takılın düğününü yap mis gibi giy güzel bi gelinlik.
Ama yapılmadı da içinde kaldiysa eğer yap .
Evlendikten ayrıldık kız değiliz diye biz insan degilmiyiz. .
Hani yaşadım bunları gerek yok diyosun bi düğün yeter.
El ele dolasma da da biraz sıkın disinizi :)
Cok tesekkur ederim canim guzel fikirlerin icin bende zaten tekrardan ayni seykere gerek duymuyorum bi nisan bi nikah yeterli diye dusunuyorum dugun yerinede kucuk bi eglence yapilablir diye dusundim ama cevremdekiker herkes farkli bisey soyluyo o yuzden tam karar veremedim o ne der bu ne der diye dusunurken hayat gecip gidiyo gonlumuzden gecenleri yapamadan

Cok tesekkur ederim canim guzel fikirlerin icin bende zaten tekrardan ayni seykere gerek duymuyorum bi nisan bi nikah yeterli diye dusunuyorum dugun yerinede kucuk bi eglence yapilablir diye dusundim ama cevremdekiker herkes farkli bisey soyluyo o yuzden tam karar veremedim o ne der bu ne der diye dusunurken hayat gecip gidiyo gonlumuzden gecenleri yapamadan
Kendini ve sevdiğin insanı düşün.
Maddi olarak zora sokacaksa küçük bi yerde sevdiklerinle güzel olur.
Eli boşver herkes bişey diyor .
İmkanı varsa büyük de olur düğün bana sorarsan küçük bişey ideal

Kendini ve sevdiğin insanı düşün.
Maddi olarak zora sokacaksa küçük bi yerde sevdiklerinle güzel olur.
Eli boşver herkes bişey diyor .
İmkanı varsa büyük de olur düğün bana sorarsan küçük bişey ideal
Bende oyle dusunuyorum.buyuk dugune gerek yok zaten ikimiznde ikinci pek fazla kisininde gelecegini sanmam :) keske diyorum herseyin ilkini onunla yasasaydim ama zaman geri gelmiyor iste ikinci olunca en ufak biseyi bile dusunerek yapmak zorunda hissediyo insan

Bende oyle dusunuyorum.buyuk dugune gerek yok zaten ikimiznde ikinci pek fazla kisininde gelecegini sanmam :) keske diyorum herseyin ilkini onunla yasasaydim ama zaman geri gelmiyor iste ikinci olunca en ufak biseyi bile dusunerek yapmak zorunda hissediyo insan
Tamam işte ne güzel mutlu ol :)
Boşver ilk olmasa da son olur inş.
Çok sevindim adına umarım bize de nasip olur

Tamam işte ne güzel mutlu ol :)
Boşver ilk olmasa da son olur inş.
Çok sevindim adına umarım bize de nasip olur
Insallah canim onemli olan ilk olmak degil omurluk olmaktir aslinda insallah seninde karsina sana deger veren gercekten seven mutlu eden birisi cikar hayatin zorluklarini cok erken yasta yasamis okarak mutlulugi hakediyoruz bence:) Allah hayirlisininversin herseyin

Insallah canim onemli olan ilk olmak degil omurluk olmaktir aslinda insallah seninde karsina sana deger veren gercekten seven mutlu eden birisi cikar hayatin zorluklarini cok erken yasta yasamis okarak mutlulugi hakediyoruz bence:) Allah hayirlisininversin herseyin
Amin amin amin canım çok sağol güzel duan için. .. :)
Hayirlisi evet ya Allah büyük

Back
X