2.Evlilikte mi olmaz yaaaaa

PAPATYAM1974

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
107
3
16
35
Manisa
Merhabalar
26 yasimda ilk evliligimi yaptim,cok kisa surdu bitti.11 yil sonra 2.evliligimi yaptim buda okuz cikti.psikolojim cok bozuldu....paylastigimiz hic bisey yok,birbirimizle ilgili hicbisey bilmiyoruz,bana soyledigi yalanlari yakaliyorm,deger verildimi hissetmiyorum,sevgi desen hic hissetmiyorum.offff karmakarisik yazdim biliyorum ama o kadar doluyumkii....kucuk bi yerde yasiyorum,ailem 2.dende ayrildi dedirtmek istemiyo.neymis herkesin evliligi cokmu guzelmismis.ama ben sevgisiz ilgisiz guvensiz bi ortamda olmaktan cok yiprandim.cok yalnizim,herseyle kendim mucadele etmekten,herkesi idare etmekten,herkese iyi olmaktan,evli olmus olmak icin zerre degerimin olmadigi biriyle olmaktan biktim.....

Cok karmakarisik olmus,kusuruma bakmayin.kafamin icindekiler de o kadar karisikki....insan sevildigini deger verildigini hissetmediginde nasil kendini bitmis hissediyor yaaa

Herkesi birakin bir kenara.. Biraz da kendinizi dusunun.. Olmuyorsa olmuyor.. El alem ne derde desin.. Kimseye hesap vermek zoru da degilsiniz.. Aileniz size arka cikmasi gerekirken soyledikleri cok yanlis.. Muhim olan huzurunuz mutlulugunuz.. Kolu komsuya malzeme vermemek icin istemediginiz bir hayati mi yasayacaksiniz.. Hos herseyden malzeme cikaran komsuya da komsu demem ben..

Hepiniz dogru soyluyosunuz biliyorum.banada biri gelip dertlesse bende ayni seyleri soylerim.ama ne bileyim cok karmasigim,yasim 3 gun once 40 oldu.bebek hayallerime elveda,yalnizliga merhaba.hos evliykende yalnizim ya:))neyse ya eninde sonunda bosiycam ben bunu,bu kafamda nette zamanlamaya karar vericem.bunlari yazdim diye gucsuz,zayif biri olarak dusunmeyin beni sakin.aslinda cok guclu biriyim,kendi ayaklarimin ustunde durabilen sukurki kimseye ihtiyaci olmayan biriyim.sadece insanin bazi zamanlari olur ya hani,kendini boslukta hisseder,herseyden herkesten uzaklasmak ister oyle bi durumdayim iste.destekleriniz icin tesekkur ederim:))

Merhabalar
26 yasimda ilk evliligimi yaptim,cok kisa surdu bitti.11 yil sonra 2.evliligimi yaptim buda okuz cikti.psikolojim cok bozuldu....paylastigimiz hic bisey yok,birbirimizle ilgili hicbisey bilmiyoruz,bana soyledigi yalanlari yakaliyorm,deger verildimi hissetmiyorum,sevgi desen hic hissetmiyorum.offff karmakarisik yazdim biliyorum ama o kadar doluyumkii....kucuk bi yerde yasiyorum,ailem 2.dende ayrildi dedirtmek istemiyo.neymis herkesin evliligi cokmu guzelmismis.ama ben sevgisiz ilgisiz guvensiz bi ortamda olmaktan cok yiprandim.cok yalnizim,herseyle kendim mucadele etmekten,herkesi idare etmekten,herkese iyi olmaktan,evli olmus olmak icin zerre degerimin olmadigi biriyle olmaktan biktim.....

:(( aile huzursuzluğu çok zordur. Kendi ailemden biliyorum.
ne tür yalanlar yakalıyorsunuz ki mesela.ikinci evliliği nasıl yaptınız.
boşanmış bayan olmak başlı başına zorken iki kez boşanmak eminim çok daha zordur. :(
ama sırf bu sebeple de çekilmez bir evliliği şekil olsun diye sürdürmeyin. Düzelebilecekse mücadele edin tabii ki.

Merhabalar

Canım ya seni çok iyi anlıyorum.Aynı öküzden bendede var çünkü.Ama insan çok mutsuz oluyor.İnsan niye evleniyor ki sevmedikten sevilmedikten sonra.değer görmedikten sonra.Bak canım ben şu an ayrılma aşamasındayım çocuğumda var.benim ailemde aynı şeyi söylüyor.AMA olmuyor be gülüm.Sevgisiz ömür geçmiyor.

Canım ya seni çok iyi anlıyorum.Aynı öküzden bendede var çünkü.Ama insan çok mutsuz oluyor.İnsan niye evleniyor ki sevmedikten sevilmedikten sonra.değer görmedikten sonra.Bak canım ben şu an ayrılma aşamasındayım çocuğumda var.benim ailemde aynı şeyi söylüyor.AMA olmuyor be gülüm.Sevgisiz ömür geçmiyor.

Aynen,sevgisiz omur gecmiyor.bende bosanmaya karar verdim zaten.2,5 yildir elimden geleni yaptigima inaniyorum.icimde cok rahat.ama emin oldugum diger konuda,bir iliski olmuyosa olduramiyorsun,
Ne diyim,sans:(

Merhabalar

demekki sen biri seçerken yanlış kriterlere göre bakmışsın.. sonrada gelmiş dizini dövüyorsun..

kusura kalmada bu son evelendiğinin adamın öküz olduğunu baştan niye anlamadın? başta adamın neyinden etkilendinde, aynı evde yaşamaya başlayınca gerçekte öküz olduğunu fark ettin

demekki sen biri seçerken yanlış kriterlere göre bakmışsın.. sonrada gelmiş dizini dövüyorsun..

kusura kalmada bu son evelendiğinin adamın öküz olduğunu baştan niye anlamadın? başta adamın neyinden etkilendinde, aynı evde yaşamaya başlayınca gerçekte öküz olduğunu fark ettin
Canim benim karsidan konusmak banada kolay geliyo.ve bende ayni yorumu yapardim belkide.ama hersey yasaninca anlasiliyo..basta neyinden etkilendim biliyomusun?cok sevdigini sandim.4 ay telefonla olsun isyerime gelerek olsun cok seviyorum diye yalvardi.isyerime gelip yada hergun en az 10 kere telefonla arayarak yalvardi...tamam dedim,bu adam beni gercekten seviyo.peki dedim.evlendik.sonra nemi oldu?20 gun sonra adam beni bi basima birakip gitti,15 gun gelmedi.2 yildir daha duzelir ha duzelcek diye sans vermekle geciyo.kavga gurultu olmadigi halde adam 1,5-2 ay oldumu beni birakip gidiyo.15-20 gun oldumu donuyo,basliyo gene.seni seviyorum,seni birakmam,sensiz olmuyo,bidaha gitmicem...hadi pisman duzelcek bidaha deniyelim diyosun.ki bu sadece en basit olan.daha baska olaylarda var.yalan var,evle benle alakasizligi var var var var.daha neler neler var...simdi dizini dovuyosun diyosunya belkide haklisin,o yalvardigi agladigi donemlerde ilerisini gormeliydim belki,belki boyle olacagini anlamaliydim,ama bende insanim ve anliyamadim.
Neyse fazla uzatmiyayim,ama nacizane tavsiyem..ayrinti bilmeden yorum yapmamani tavsiye ederim.umarim senin herseyin duzgun gidiyodur,mutlusundur.cunku anlasamadigin biriyle hayat gecmiyo

Back
X