2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

valla bende sastım dr dedıkı sana kan iğnesı verdıgımde kan akısı yavastı 7 hafta olmamız lazım ken 6+4 olculmustu iğnleri 10 gun yaptım masallah suan dedı ıyı ama dedı ıgnelerı bırakırsak gene yavaslarsa kaybedersek cok uzulurum dedı boyle dedı hafta kullanalım cok ıyı gıdıyo masallah dedı arıfe gunu tekrar gıdıcem bakalım esım dıyokı hormonlu olucak bu cocuk ığnelerı yedıkce gelısıyor

doğru demiş

kızlar bakın bu sabah ki testim işte

Eklentiler

• test.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 75
selam kızlar geçmişi okudum bu yüzden nasılsınız diye sormuyorum...luck cim sakın moralıni bozma sen iğneni yap belki sürpriz bi gelişme olur...asim bebeğinin iyi ve hormonlu olmasına çok sevindim...erenpaşa canım sende çalışmaya devam...bende şafak 6

oh oh az kaldı canımmmm inşallah inşallah..... bende çalışmalar devam..dediğin gibi korunma derdi de yok ya baya iyi oluyor

canım hoşgeldin nasılsın?

Benimde ilk hamileligim de 8 haftalikken kalbi dürmustu şimdi ikincide hamileyim Dr hemen kan sulandirici ilaclar verdi hamileligim in ilk gününden beri kullanıyorum suan 12 haftalik hamileyim ve hamileligim in sonuna kadar kullanılan saniyorum allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin kan pihtilasmasi olsada çözümü var allah çözümü olmayan dert vermesin..

günaydın hanımlar nasılsınız lucky cnmnptın test yaptınmı merak içindeyim

cnm benım sadece mtfr 6771mıydı tam emın deılım saılarını tam hatırlamıyorum hetezıgot cıktı yanı 9 ay boyunca folık asıt kullanıcam ama dr um kan sulandırıcı verıyor önlem olsun dıye bende cıkmamıstı pırtılasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…