valla bende sastım dr dedıkı sana kan iğnesı verdıgımde kan akısı yavastı 7 hafta olmamız lazım ken 6+4 olculmustu iğnleri 10 gun yaptım masallah suan dedı ıyı ama dedı ıgnelerı bırakırsak gene yavaslarsa kaybedersek cok uzulurum dedı boyle dedı hafta kullanalım cok ıyı gıdıyo masallah dedı arıfe gunu tekrar gıdıcem bakalım esım dıyokı hormonlu olucak bu cocuk ığnelerı yedıkce gelısıyorkız ben senin hamilelikten bişey anlamadım he dr da mı bi tuhaflık var 6+4 olan şey bir haftada nasıl 8+3 oluyo ilk defa duyuyorum ben böyle şeyleri valla kusura bakma olabiliyo demek ki Allahın hikmeti demek ki çok ilginç amaneyse sağlıklı olsun da maşallah kuzuya Allah nazarlardan saklasın.
valla bende sastım dr dedıkı sana kan iğnesı verdıgımde kan akısı yavastı 7 hafta olmamız lazım ken 6+4 olculmustu iğnleri 10 gun yaptım masallah suan dedı ıyı ama dedı ıgnelerı bırakırsak gene yavaslarsa kaybedersek cok uzulurum dedı boyle dedı hafta kullanalım cok ıyı gıdıyo masallah dedı arıfe gunu tekrar gıdıcem bakalım esım dıyokı hormonlu olucak bu cocuk ığnelerı yedıkce gelısıyor
ben 12 haftaya kadar kullanıcakmısım sonra kan ilacına gecıcekmısım luckcı bence yarın tekrarla testını koyulasma vardır mutlakabenimde evde iğnem var yapsam mı ki
Ya inşallah sürpriz bir gelişme ile mutlu bir haber verirsin bizekızlar bakın bu sabah ki testim işte
sen yine her ihtimale karşı yap canım ne kaybedersinbenimde evde iğnem var yapsam mı ki
oh oh az kaldı canımmmm inşallah inşallah..... bende çalışmalar devam..dediğin gibi korunma derdi de yok ya baya iyi oluyorselam kızlar geçmişi okudum bu yüzden nasılsınız diye sormuyorum...luck cim sakın moralıni bozma sen iğneni yap belki sürpriz bi gelişme olur...asim bebeğinin iyi ve hormonlu olmasına çok sevindim...erenpaşa canım sende çalışmaya devam...bende şafak 6
inşallah maşallah canım ne güzel dimi korunma derdi olmamasıoh oh az kaldı canımmmm inşallah inşallah..... bende çalışmalar devam..dediğin gibi korunma derdi de yok ya baya iyi oluyor
evet canm ya gerçekten öyle korunmamak iyiymiş.. yani söylemesi ayıp ilişki tam yaşanıyormuş yaniinşallah maşallah canım ne güzel dimi korunma derdi olmaması
ya evet evetevet canm ya gerçekten öyle korunmamak iyiymiş.. yani söylemesi ayıp ilişki tam yaşanıyormuş yani
selam kızlar geçmişi okudum bu yüzden nasılsınız diye sormuyorum...luck cim sakın moralıni bozma sen iğneni yap belki sürpriz bi gelişme olur...asim bebeğinin iyi ve hormonlu olmasına çok sevindim...erenpaşa canım sende çalışmaya devam...bende şafak 6
Senin durumlar ne var mı bir his?ya evet evet
Benimde ilk hamileligim de 8 haftalikken kalbi dürmustu şimdi ikincide hamileyim Dr hemen kan sulandirici ilaclar verdi hamileligim in ilk gününden beri kullanıyorum suan 12 haftalik hamileyim ve hamileligim in sonuna kadar kullanılan saniyorum allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin kan pihtilasmasi olsada çözümü var allah çözümü olmayan dert vermesin..Merhaba... Hic sorunsuz ilk çocuğumu dünyaya getirdim çok şükür. 6 sene ara verdikten sonra tekrar hamile kaldim ve 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Acaba ikinci gebeliklerde kan pihtilasmasi durumu ortaya cikar mi . ilkinde hicbir sorun yokken. boyle bir durum sonradan gelişen birşey midir acaba. Bilgilerinizi paylasirsaniz çok memnun olurum.
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın testi tekrarladın mı...canım hoşgeldin nasılsın?
canım dün akşam adet olucam hissine kapıldım bugün de kasıklarım ağrıyor bekliyip görücem...Senin durumlar ne var mı bir his?
asim senin pıhtılaşma değerlerin nasıldı hangileriydi...günaydın hanımlar nasılsınız lucky cnmnptın test yaptınmı merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?