- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben korkuyorum canım bütün hayvanlardan malesef iyi işte kafan dağılır seninde iyi yaptın benceKızlar kuş alıcam demiştim ya.. bir görseniz teyzeleri çok tatlı bir mavi yavru kuşumuz var.. maviş koyduk adını.. oğlumda bende bebek gibi seviyoruz bakıyoruz ona.. boynumun altına giriyor sokuyor kafasını ayy çok tatlı ya minik bir bebek gibi tıpkı.. elimle besliyorum
Evet onunla oyalanıyoruz.. ya iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bir de o çıktı başıma ya çok sevdim ama bakımı zor ya temizliği falan sürekli ilgilenmem lazım birde korkuyorum ölürse diye..ben korkuyorum canım bütün hayvanlardan malesef iyi işte kafan dağılır seninde iyi yaptın bence
canlarım ben bugün erken çıkacağım eve gideceğim çocuğu alacak kimse yok ananesinin işi vardı.. arkadaşımda bizim oraya gelecekmiş uğrayacak bana akşama oturup laflarız didik.. öpüyorum sizleri..
lucky bu arada bir süprizz olsun nolur Allahım ya nolur nolur..![]()
Allah hepimizden razı ola inşallah. Bende inanıyorum en kısa zamanda gelecek yavrun..benim için dua eden herkesten Allah razı olsun ben dua alınca çok duygulanıyorum iyiki varsınız kızlar hayırlısı canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin bende birgün anne olacağıma inanıyorum..
LUCKKKYY bak sormuyorum haa haberin olsun...benim için dua eden herkesten Allah razı olsun ben dua alınca çok duygulanıyorum iyiki varsınız kızlar hayırlısı canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin bende birgün anne olacağıma inanıyorum..
Ya canım inşallah kimyasal değildir.. bilemedim şimdikızlar günaydın ben yine kimyasal geçiriyorum galiba dün şiddetli ağrım oldu regl olmayınca sabah test yaptım ikinci çizgi var ama çok silik bugün bat neyse atarım onu ben bikaç güne bugün regl olmaz artık tahminimce kana falanda gitmicem bilginiz olsun of yaaaa
Ya canım inşallah kimyasal değildir.. bilemedim şimdi![]()
Hayırlısı canım bakalım beklemekten başka çare yok.. kaç günü sökülüyor kimyasal ise eğermalesef kimyasal canım ya bence çünkü bat günü çizginin koyu olması lazım ki ben geçende bayağı koyu çizgim olmasına rağmen kimyasal olduğunu öğrendim hiç aklımda yokken beklicem bikaç gün bakalım canım.
Hayırlısı canım bakalım beklemekten başka çare yok.. kaç günü sökülüyor kimyasal ise eğer
Hayırlısı canım bakalım beklemekten başka çare yok.. kaç günü sökülüyor kimyasal ise eğer
Evet şayet öyleyse ciddi bir şeyler yap artık canım beklemekle olmuyor böyle.. inşallah yapışıklık söz konusu değildir canım..eşime söyledim akşam bi test daha yap dedi koyulaşma yoksa yarın kana gidelim elimizde delil olsun dedi kimyasal geçirdiğine dair gider dr unla bi dahaki ay konuşuruz niye böyle oluyo diye dedi dr da bana büyük ihtimal rahim filmi verecek kızlar ya rahmim hazır değil hamileliğe ya da rahimde yapışıklık oluştu Allah korusun tahminim hay yarabbim ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorummmmm
Evet şayet öyleyse ciddi bir şeyler yap artık canım beklemekle olmuyor böyle.. inşallah yapışıklık söz konusu değildir canım..
ama dr.artık kesin bir şey söylesin ne yapılabilirse yapsın artık rahim filminide sen mutlaka yaptır canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah ihmal etme bakalım neler görcez Rabbim ne verirse hayırlısı versin.. bende koyverdim gitti artık çokta düşünmüyorum yaa napiim olursa olur olmazsa hayırlısı diyorum.aynen dr dan randevu alıcam yarında bi geçsin eşimde öyle demişti reglini ol alırsın randevuyu diye rahim filmimi artık ne gerekiyosa yapalım en azından kafam rahatlasın eğer bi sıkıntı yoksa kısmet deriz bikaç ay daha deneriz baktık ki yaza kadar olmuyo aşılamayı düşünücem dr uma da söylerim o da bize bir yol gösterir.
hakkında hayırlısı olsun inşallah ihmal etme bakalım neler görcez Rabbim ne verirse hayırlısı versin.. bende koyverdim gitti artık çokta düşünmüyorum yaa napiim olursa olur olmazsa hayırlısı diyorum.
karadenizde bir laf vardır o geldi şmdi aklıma "geliysan gel, gelmiysan hayde"![]()
Aman yapışıklıkta çıkmasın dr.unuda bırakma.. Allahın izniyle çıkmaz bir şey dur bakalım hemen olumsuzluğa kapılmacanım sıkıldı ya bi doğru düzgün hamile kalamadım iyi mi tövbe yarabbim eğer rahimde yapışıklık çıksın dr u anında bırakırım çünkü vakumlu kürtajda yapışıklık olması doktor hatası olarak kabul edilirmiş inşallah yapışıklık olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hep aklımın bir kenarında zaten