- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın testi tekrarladın mı...
canım dün akşam adet olucam hissine kapıldım bugün de kasıklarım ağrıyor bekliyip görücem...
ıgne yapman iyi olmus bı zararı olmaz zaten inş hamilesindir hakkında hayırlısı cnm takıpteyım senı bugun sabahtan berı senı beklıyodum dedım lucky teli olsada arasam ne yaptı okadar merak ettım senıregl olursam hemen randevu alıcam dr dan eşimde dedi gidelim diye beklemedeyim akşam bi test daha yapıcam ama umudum yok hayırlsıı hiç takılmıyorum sağlıklı değilse olmasın da zaten..
ıgne yapman iyi olmus bı zararı olmaz zaten inş hamilesindir hakkında hayırlısı cnm takıpteyım senı bugun sabahtan berı senı beklıyodum dedım lucky teli olsada arasam ne yaptı okadar merak ettım senı
bilmiyorum valla kasık ağrısından geberiyorum resmen uzun zaman dır da böyle olmazdım hayırlısı bakalım gelecekse sağlıkla gelsin.regl olucam hissi benimde oldu regl ağrısı cektım hele bu sefer kesin geliyor dedim gecen gece karnım bacaklarım ağrıdı takılma ona hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir canım sağlıkla gelsin de olmadı bi dahakı ay inşallah..
slm hanımlar bugun kımse gırmemıs buraya bı ben varım burda gece cok yagmur yagıdı sesıne bı uyandım gece gece kus allah kus kotu oldum bı gun boyunca yatıyorum
canım çok geçmiş olsun...ne güzel herşey yolunda...slm hanımlar bugun kımse gırmemıs buraya bı ben varım burda gece cok yagmur yagıdı sesıne bı uyandım gece gece kus allah kus kotu oldum bı gun boyunca yatıyorum
canım sanki biraz daha koyulaşmış gibi...bu arada ben bat günümde test yapsam çıkar mı acaba...gerçi sanki regl belirtileri başladı gibi ama kendimi kandırmakta istemiyorum ...canım mermerin kesilmesine gerek kalmadı alternatif bir yolunu buldu mermerci çok da iyi oldu ohhhhhhh temizlik işi çıkmadı bana da butun gun gezdık alışveriş yaptık eşimnle deri mont aldım kendime bu arada testi bugun yaptım sonra dışarı çıktık bilmiyorum durumlar ne resmini atayım durumlar muallak salıya kadar beklıcem salı gunu tekrar edicem koyulaşma varsa kana giderim yoksa zaten kana gitmeye de gerek kalmayacak bu arada yarında dr dan randevu alıcam
hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti...ben regl olucam gibi hissediyorum...Selam canlar ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okudum sözümü dinleyip fazla ilerlememişsiniz:) ama o yazı neydi öyle ağla ağla bi hal oldum..allahım kimseyi evlat acısıyla sınama yarabbim..dayanması çok zor heleki öyle bi durumda Allah yardımcıları olsun inş..luckystar cnm bence iyi düşün iyi olsun cnm bazen silik çıkabiliyor döllenmeyle alakalı ayrıca regl gününde silik çıkması bence normal..benim ilk gebelikteki testime benziyor bence gün geçtikçe koyulaşacaktır..allahım bu Bayram da yüzünüzü güldürsün inş..asimcim cnm seninde herşey yolundaymış çok sevindim umarım hep böyle devam eder..eklem tohumları serpti az kalmış gününe hadi hayırlısı inş...erenpaşa cnm tohum serpme sırası sende..bizde bu azim olduktan sonra hayırlısıyla en güzel haberler bizi bekliyor
canım belli olmaz ki ya regl zannediyor olabilirsin.. belirtileri ayırt etmek çok zor. ben sanki hamile gibiydim ama diğer yandanda adet olacağım diyordum.. bekleyip görmeden hiç bir şeyin kesin garantisi yok canım.. az kaldı az..off ya benim regl belirtileri ciddi ciddi arrttı![]()
evet canım azimm bizde...... inşallah güzelce dinlenmişsindir..bebişte büyüyor maşallah yaaSelam canlar ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okudum sözümü dinleyip fazla ilerlememişsiniz:) ama o yazı neydi öyle ağla ağla bi hal oldum..allahım kimseyi evlat acısıyla sınama yarabbim..dayanması çok zor heleki öyle bi durumda Allah yardımcıları olsun inş..luckystar cnm bence iyi düşün iyi olsun cnm bazen silik çıkabiliyor döllenmeyle alakalı ayrıca regl gününde silik çıkması bence normal..benim ilk gebelikteki testime benziyor bence gün geçtikçe koyulaşacaktır..allahım bu Bayram da yüzünüzü güldürsün inş..asimcim cnm seninde herşey yolundaymış çok sevindim umarım hep böyle devam eder..eklem tohumları serpti az kalmış gününe hadi hayırlısı inş...erenpaşa cnm tohum serpme sırası sende..bizde bu azim olduktan sonra hayırlısıyla en güzel haberler bizi bekliyor