- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi KenyaliZehra
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biriİpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biriİpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri![]()
ee sıra sende :)bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biri![]()
dedim ya kızzzzz instagramı varee sıra sende :)
aha bende benimkinin instegramı var mı diye soruyorsun sanmıştımdedim ya kızzzzz instagramı var![]()
Ankara'ya mı taşınıyorsun kuzum. Gelirim tabi bol bol karşılıklı yeşil çay içeriz, hem de yaseminli.![]()
Rüyalarınızda pek güzelmiş kızlarBende futbolcu Alex i ağırladım geçenlerde. Çaydan sonrada eşimle halısahaya gittiler
![]()
![]()
![]()
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biri![]()
senden umudumu kesmek istemiyorum da ondan sıkıştırdım kendimi deAhh keşke taşınsak kuzu ama nerdeeee
Seninki daha güzelmiş
Evet kuzu, doğru tahmin![]()
Bana @_ATALANTE alacak gibi geliyor.Pek tanımıyorum demişti.Bir tek benim sosyal medyam yok![]()
Belki de benimBana @_ATALANTE alacak gibi geliyor.Pek tanımıyorum demişti.Bir tek benim sosyal medyam yok![]()
senden umudumu kesmek istemiyorum da ondan sıkıştırdım kendimi de![]()
Herkes hafiyelik yapıyor, bir ben tahmin edemiyorum.
Benim katilim beni tanıyor mu ?![]()
Zaten grubun yarısı bekar, kalanları da bana da gönderebilirsin kupayı dedi
Kim bilir Özgem, belki de benimdir senin katilin
Benim de hiç tahminim yokHerkesi üzerime alınıyorum
![]()
Daha da çok var yaa, haksızlık değil mi bu![]()
Evet ya ama benim seçimlerim bitmedi henüz.![]()
Ben tamamladım yolluyorum o vakitBen de tamamlamadım gerçi hediyelerimi
Ama eğer bana hediye alacak arkadaşım tamamladı ise gönderebilir o, hiç çekinmesin![]()
Ben de tamamlamadım gerçi hediyelerimi
Ama eğer bana hediye alacak arkadaşım tamamladı ise gönderebilir o, hiç çekinmesin![]()