- 17 Ocak 2011

- 2.396

- 5.947

- 158

- Konu Sahibi KenyaliZehra
 - #1.061

ben senin hediyeni çok sevmiştim ex katilcim bakalım sen benimkini sevecek misinbeeeenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senin hediyeni çok sevmiştim ex katilcim bakalım sen benimkini sevecek misinbeeeenn
severim canım gönüller bir olsunben senin hediyeni çok sevmiştim ex katilcim bakalım sen benimkini sevecek misin
bak o ipucunu da versem baya azalıyor ihtimal ama ip ucuna gerek yok tebiki de sensinsenin kurbanın hatta çocuklu
bkz. : ben
hissediyorum sensin bana alacak kişi
Eyvah yakalandım![]()
ipucu veriyorum benim kurbanım evli![]()
sen ilk ipucunu atlamışsın canım ama sensin tabiki deHahaha hem de çok pis
Ben olabilirim o vakit.
@_Atalante yi eledim.Açık mıyım kapalı mıyım bilmiyor kimse
ama canım böye ipucu verirsen hemen anlaşılır tabiki bennnnnTamam bende ip ucu veriyorum kurbamının adının yada soyadının içinde "a"harfi var:)

Tamam bende ip ucu veriyorum kurbamının adının yada soyadının içinde "a"harfi var:)
Bende madem ip ucu vereyim. Kurbanım çocuklu![]()
yaşasınnnnnn bennnnnnnBende madem ip ucu vereyim. Kurbanım çocuklu![]()
Offff bu çok iyiydi çocuklu az çünkü :)Bende madem ip ucu vereyim. Kurbanım çocuklu![]()
Tamam bende ip ucu veriyorum kurbamının adının yada soyadının içinde "a"harfi var:)
ay buda bana alıyor
bence deneler aldın söyle bakalım
elektirik alamıyorum lolisciğim![]()
a haa benipucu veriyorum benim kurbanım evli![]()

bu da benTamam bende ip ucu veriyorum kurbamının adının yada soyadının içinde "a"harfi var:)
işte bu kesin benBende madem ip ucu vereyim. Kurbanım çocuklu![]()
sen ilk ipucunu atlamışsın canım ama sensin tabiki de![]()
yaşasınnnnnn bennnnnnn![]()
Ben çocuklu diyorum sen beni hala anlamıyorsun peh :/Offff bu çok iyiydi çocuklu az çünkü :)
Ben olabilirim biliyodum nar, Cesmi ve asmu arasında dönüyorum şu anda:)
İpucu verdim anlamadın mı halabana__giz__ alcak biliyorum
istanbulda yaşamıyor, sen sanki istanbuldasın yanlış mı hatırlıyorumNeydi ilk ipucu
Zeki kadınları severim.
a haa ben
bu da ben
işte bu kesin ben
Başa döndük, herkes bana alıyor![]()