2 gn sonra Ameliyat olacam ama hi heyecan yok :)

bende senin gibiydim... hiç heyecanlanmamış, hiç korkmamıştım... zaten korkacak birşey de yokmuş...
sende aynen böyle devam et bence... ameliyattan sonraki güzel burnunu düşün sadece...

herşey çok güzel olur merak etme... sen iyi hisset ki herşey iyi olsun...

bol şanslar

gizemcim dualarımız seninle hiç korkma herşey iyi geçecek göreceksin..:Saruboceq:

anladım canım, artık güzel sonucu bizimle de paylasırsın, korkulacak bir sey degil ilk bir kac günü atlattın mı her sey cok kolay ilerliyor, simdiden gecmis olsun

canım umarım ameliyatın çok iyi geçer istediğin gibi bir burna kavuşursun benim ameliyatıma da 16 gün kaldı senin gibi heycnlı değilim ama sonucu çooook merak ediyorum:)

ya canım ben etrafta çok kötü burunlar görüyorum kavis yapacam derken çok tuhaf bişi çıkıyor o yüzden çok korkuyorum ben kavis vermem heralde

valla bende anlamadım nasıl sakin kalıyorum yarın ya ameliyat olucam :) bende kavis ve çok küçük bir burun istemedim doğal ve şekli düzgün olsun yeter

kızlar dün ameliyat oldum bugün eve geldim bi gece kaldım hastanede bu sabah tamponlarım alındı eve çıktım hiç ağrım olmadı ve hala morluk yok yüzümde belki daha sonra morarır sormak istedikleriniz varsa yanıtlarım

kızlar dün ameliyat oldum bugün eve geldim bi gece kaldım hastanede bu sabah tamponlarım alındı eve çıktım hiç ağrım olmadı ve hala morluk yok yüzümde belki daha sonra morarır sormak istedikleriniz varsa yanıtlarım

geçmiş olsun canım, ilk gece olmadıysa olmaz morluk ama şişlik olabilir .. hadi kurtuldun sen de kısss gözün aydınkaydirigubbakcemile3

geçmişş olsun canım:)) nasılsın smdi iyisindir inş.morluk olmadıysa bundan snra pek olmaz gıbı gözküyor bol bol buz koy genede çok faydası oluo

Back
X