- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bugun saat 2de transferim oldu.2.gun ve embriyom 2hucreliymis.yani mukemmel diiil.ama bu sekkilde gebelik elde eden varmi.biraz moral olur banada.bide beni fazla yatirmadilar 10dakka sonra kalktim.sizce sorun olurmu.cvp veren arkadaslara simdiden tesekkur ederm
slm canım
hücre sayısına takılma fazla 2. ve ya 4 hücreyle hamile kalan arkadaşlarda var
benim her defasında 6 8 hücre arası oluyo ama yinede hamile kalamıyorum
amin inş.....benimde 5 olduRabbim sizede nasip etsin en kisa zamande ins.kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.ne bilim sankii bolunmicek gibi geliyo bana ama bi yandandacok umudum var.sanki busefer oldu.bu arada bu 3. Tupbebegim
Arkadaslar bugun saat 2de transferim oldu.2.gun ve embriyom 2hucreliymis.yani mukemmel diiil.ama bu sekkilde gebelik elde eden varmi.biraz moral olur banada.bide beni fazla yatirmadilar 10dakka sonra kalktim.sizce sorun olurmu.cvp veren arkadaslara simdiden tesekkur ederm
amin inş.....benimde 5 oldu
bizim embriyolarımız kaliteli olmuyo
sizin sorun ne..
Öncelikle hayırlı olsun. Umarım güzel sonuçlar elde edersin. Bende tüp bebekle hamile kaldım. Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama çok az yatırmışlar. Önemli olan embriyonun 2 veya 4 hücreli olmasından ziyade sağlıklı olması diye biliyorum. Evde yatarak 3 gün dinlenmeni öneririm... Umutsuz olma lütfen Rabbim izin verirse tutunucaktır. kan tahlilin ne zaman yapılıcak.?
Canim öncelikle hayirli olsun inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın, burada çok kaliteli denilip tutmayan kalitesiz denilip tutan o kadar çok örnek okuyoruz ki vakti zamani geldiyse inşallah pozitif sonucu alirsin... 10 dk yatmana da hiiç takılma, bu konuda yapilan bilimsel araştirmalarda hiç bir etkisi olmadigi sonucu cikmis bu sebeple yurtdışında 5-10 dk sonra kaldırıyorlar duyduğum kadariyla tabi biz içimiz rahat etsin diye daha cok yatmak istiyoruz o ayri... Bebişlerinle beraber Allah'a emanet olun![]()
bizimde yumurta sayımız çok oluyo ama döllenenler kalitesiz oluyoCanm derdimiz ayni.kaliteli yumurta olmuyo.ve dollense bile tutmuyo.dusun.8yumurta toplandi 2 si dollendi.
Iki hucreli transfer hic duymamistim.
Benm son ki tup de bu yizden transfer iptal olmusdu.
2hucreliden oteye gdemmisdi 2gun boyunca.
Carsmba opum olmusdu.
Cmartesi transfer olcakken sabahi iptal dediler..
Oyle canim yandiydi ki..hic bole olmamisdi((
Cok tesekkur ederim.evde yatiyorum valla sirt ustu.ama hicde yatasim yok:))) ama bnmde kafama takildi geldi zorla kaldirdi beni.sonrada ilaclarinizi bekliyoruz dedi ve bizi ayakta bekletti.sonrada drun yanina goturdu.drda hatta ben gelicektim yanina dedi.neyse artik.rabbim izin verirse olur.