2.gün embriyo transfer olan var mı?

Cilgink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
16
6
36
31
4.01.2023 tarihinde 2.gün transferi oldum bu gün 3.gün benim gibi transferi olanlar belirti nedir neler yaşadınız.

4.01.2023 tarihinde 2.gün transferi oldum bu gün 3.gün benim gibi transferi olanlar belirti nedir neler yaşadınız.
Merhaba canım bende iki embriyo transferi yaptım 3 ocakta belirti arama diycem ama malesef bende sürekli vücudumu dinliyorum ve benim daha önce çok basarisizliklarim oldu korkuyorum da ilk zamanlar üç gün belimde biraz ağrı oluyordu başım dönüyordu kasıklarımda ağrı vardı göğüslerim sizliyordu tabi hormon ilaçları kullandığımız için bu etkiler ondan kaynaklı da olabilir mesajla bazıları tutunma lekesi görmüş benim bugün 4. Günüm ben hala leke felan görmedim. Bu sürec çok zorlu bir süreç oyuzden benimde karışık illa leke mi olması lazım diye bugünde biraz rahminde batma oldu başım dönüyor bilmiyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz bosa gitmesin bu yıl her isteyenin çocuğu hatta çocukları olsun amin 🤲🤰🧑‍🍼

Daha önce 3aşılama çoğunlukla kimyasal gebelik oluştu çok üzülüyor insan bu ilk tüp bebek denemem genelde 3.yada 5.gün transferi yapıyorlar benm kasım ayında tek yumurtam oldu 2.gün dondurdular düşünmeyeyim desemde engel olamıyorum bende de batma hissi baş dönmesi var canım inşallah sonuçlarımız mutlu sonla biter Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ☺

Daha önce 3aşılama çoğunlukla kimyasal gebelik oluştu çok üzülüyor insan bu ilk tüp bebek denemem genelde 3.yada 5.gün transferi yapıyorlar benm kasım ayında tek yumurtam oldu 2.gün dondurdular düşünmeyeyim desemde engel olamıyorum bende de batma hissi baş dönmesi var canım inşallah sonuçlarımız mutlu sonla biter Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ☺
Amin inşaallah 🤲 benim 6 denemem hep negatifti hiç pozitif sonuç görmedim. Ben Haziran'da açık miyom ameliyatı oldum, geçen ayda polip ameliyatı ve yumurta toplaması ni bir yaptılar. Dondurdular 5 tane oldu ama üç tane kaldı ben kalitesiz dondurmak istemiyorum dedim iki tane kaldı ayın üçünde onları yaptım. Bakalım bu sefer inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, çünkü çok zor süreç ağız yoluyla ilaç fitil göbekten iğne bir sürü işlemler transfer sonrasında aynı şekil insan psikolojik çöküntüye giriyor bu kadar işlemlerden sonra olumsuz u görünce, iyi düşünmek istiyorum iyi olsun inşallah herkese herkese banada rabbim çifter çifter versin inşallah 🤲🤲

Amin tek duamız o bir an önce pozitif sonuç görmek çok geçmiş olsun bir sürü operasyon geçirmişsin inşallah çabaların bu sefer güzel sonuçlar verir senin içinde duâlar edeceğim ☺☺ ben pkosluyum yumurta vardı ama sadece 1tanesi embriyo halindeydi çok ağladım fazla yumurta olması fayda etmedi tek şansım umarım benimle olur ikinci tedaviye yetecek gücü bulamıyorum kendimde

Son düzenleme:
Oyle tek
Amin tek duamız o bir an önce pozitif sonuç görmek çok geçmiş olsun bir sürü operasyon geçirmişsin inşallah çabaların bu sefer güzel sonuçlar verir senin içinde duâlar edeceğim ☺☺ ben pkosluyum yumurta vardı ama sadece 1tanesi embriyo halindeydi çok ağladım fazla yumurta olması fayda etmedi tek şansım umarım benimle olur ikinci tedaviye yetecek gücü bulamıyorum kendimde
Öyle tek yumurtayla pozitif gören çok inşallah tutar ben de dua ediyorum rabbim herkesin emeğine karşılık versincanim birşey sorucam sende progestan fitil kullaniyormussun benim arada geri atıyor sanki fitil akiyor

Evet kullanıyorum bende de aynı oluyor ben 3defa iki doz şeklinde kullanıyorum fazla kısımları geri geliyor sanırım. Sorun olmaz gerekli dozu alıyoruzdur estofemle birlikte kullanıyorum

Evet kullanıyorum bende de aynı oluyor ben 3defa iki doz şeklinde kullanıyorum fazla kısımları geri geliyor sanırım. Sorun olmaz gerekli dozu alıyoruzdur estofemle birlikte kullanıyorum
İnşallah ya korktum bir an acaba tutmadı diye vücut kabul etmiyor mu ilacı dedim 😔 Allah'ım korktuğumuz gibi inşallah sonunda sevindirir

Biraz daha ileriye itmeye çalış ben öyle yaptım geri gelmeler azcık azaldı cnm korkma ilk başladığımda çoktu kanda progesteron güzel artış oldu dedi doktor o yüzden geri gelse de stres yapma test günlerimiz yakın sonucu belirtileri söyleriz birbirimize senin kaçıncı gün embriyon😊😊

Biraz daha ileriye itmeye çalış ben öyle yaptım geri gelmeler azcık azaldı cnm korkma ilk başladığımda çoktu kanda progesteron güzel artış oldu dedi doktor o yüzden geri gelse de stres yapma test günlerimiz yakın sonucu belirtileri söyleriz birbirimize senin kaçıncı gün embriyon😊😊
Benim 1 4. Gün diğeri 5.gun embriyosu

Kızlar benim bebe 1. Gün embriyosu. Hiiiç takılmayın kaçıncı gün olduğuna

İnşallah olumlu olur buraya yazarım bende şaşırmıştım doktorum öyle uygun gördü başkada embriyo yoktu iyi kalitede olduğunu söyledi içim rahat durmadığı için birşeylr arıyorum bende inşallah olumlu olur 16.sı test günüm

🤣 hücreleri merak eden tek ben değilmişim demek buna sevindim. Abartiyormuyum psikolojim mi bizuldu neden bu kadar araştırıyorum diyordum, demek benim gibi olan da varmış benim çok olumsuzluk olduğu için artık sürekli soruyorum kaçıncı gün kaç günlük hücre baya doktora sorular soruyorum Compact mi morulla mi bilastosist mi embriyoların diye ilerleme dereceleri nasıl bunun gibi bir sürü sorular her yerde nasıl yapılıyor laboratuvarları diğerleri kinden iyi mi diye kafayı yiycem rabbim hepimize yardım etsin 🤲 hepimizin kucağını doldursun bu stresten kurtulalım amin 🤲🤰🧑‍🍼

Back
X