- 28 Haziran 2017
- 161
- 155
- 103
Aaaa valla kızıcam 6. Günde rahme gömülüp hcg salgılıyor yavrucaklar nasıl sana çizgi göstersinKızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa valla kızıcam 6. Günde rahme gömülüp hcg salgılıyor yavrucaklar nasıl sana çizgi göstersinKızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş![]()
Kırmızı görmüyorsan sorun yok bazılarında oluyor bende 2 gebeliğimde de olmadı ama baktın değişiyor doktorunu ara hemenAşkım gördümde adet olacakmışım gibi lekelenmem devam ediyor iyice kahverengi oldu peçeteye geliyor
Şimdi azaldı gibi bir tanede duratest diye bir marka vardı onu yaptım ama en son idrarımı 4 saat önce yapmıştım bu idrarda sıkışık değildim bununda 3. Dakikası silik çıktıKırmızı görmüyorsan sorun yok bazılarında oluyor bende 2 gebeliğimde de olmadı ama baktın değişiyor doktorunu ara hemen
Yarın transfer +8 olucam inşallah silikte olsa çıkarAaaa valla kızıcam 6. Günde rahme gömülüp hcg salgılıyor yavrucaklar nasıl sana çizgi göstersin![]()
Hamilesinnnn sen stres yapma artık lütfennnŞimdi azaldı gibi bir tanede duratest diye bir marka vardı onu yaptım ama en son idrarımı 4 saat önce yapmıştım bu idrarda sıkışık değildim bununda 3. Dakikası silik çıktı
Tüm konuyu senin noldu acaba diye okudum.Yarın transfer +8 olucam inşallah silikte olsa çıkar![]()
İntralipit serum takıldı bu transferimde onun tekrarı olacakdoktorun verdiği tarihi bekleyin ne kaset ne kan yapmayın bir ark oda tüp bebek annesi yeni doğum yaptı sayılır o da 9 gün kaset test yapmıs evde çıkmayınca üzülmüş bosu bosuna strese sokmuş kendini gununde kan verdi ve baya iyi çıktı betası beni çok uyardı lütfen yapma dedi test falan onu dinlemeyi düşünüyorum neden damar yolu açılacak cumartesi özel değilse ?
Taze ya da dondurulmuş olmasına doktorunuz karar veriyor ama sanırsam tutunma olarak pek bir fark yok aralarında pcos olanlara dondurulmuş uygulanıyor devlette kolay kolay yaş 35-36 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor hatta özellerin çoguda ilk iki transfer ve 36 altına çift embriyo uygulamıyor benim doktorum uygulamadı mesela hem anne için hem bebek için riskli dedi güzel güzel anlattı rahim için olan sorun hakkında bi fikrim yok İnşaallah hakkında hayırlısı olurSelam ben de Kocaelideyim. Pozitif sonuçlar nasip etsin Allah hepimize inşallah. Tüp bebek sürecine yeni başladım sanırım 1 hafta içinde opu olacak ama birkaç sorum var.
Taze transfer mi dondurulmuş mu? Bir de istek doğrultusunda 2 tane koyuyor mu doktor? Ve rahmin hafif kalp şeklinde sorun yaşar mıyım? Düşük vs.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar embriyo kaliteniz nedir acabaBenim 5. Gün donmuş tek transfer 6 eylülde transfer oldum
Sıkma sakın canını benim yakın arkadaşım kapı komşuma daha düşük değerlerde böyle az yükselme oldu hatta doktor yüksek ihtimal kimyasal falan ilaçları kes adetinle sökülür tarzı bir şey demişti arkadaşım bir kaç gün daha kullanıp tekrar kan vermişti yine 2 kat artmamıştı bebeğini sağlıklı doğrusu 16 eylülde ikinci kızını doğuracak Allah nasip ederseKızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü2 kat artmamış
![]()
Aşkım ben 7.’de yaptım zar zor göründü 6’da yapsaydım asla görünmezdi düşün 7 bile o kadar erkenAaaa valla kızıcam 6. Günde rahme gömülüp hcg salgılıyor yavrucaklar nasıl sana çizgi göstersin![]()
Ayy teşekkür ederimTüm konuyu senin noldu acaba diye okudum.Merakla bekliyorum sonucu, inşallah pozitifleri görürsün.
DimiiiAşkım ben 7.’de yaptım zar zor göründü 6’da yapsaydım asla görünmezdi düşün 7 bile o kadar erken
Canım 2 kartı artması tabi beklenen ama %60 %70 artması bile çok iyi birşey doktor nededi peki yazdın mıKızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü2 kat artmamış
![]()
3aaMerhabalar embriyo kaliteniz nedir acaba![]()