Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Aşkım gördümde adet olacakmışım gibi lekelenmem devam ediyor iyice kahverengi oldu peçeteye geliyor
Kırmızı görmüyorsan sorun yok bazılarında oluyor bende 2 gebeliğimde de olmadı ama baktın değişiyor doktorunu ara hemen

Merhabalar, benim de ilk transferim dün yani 11 Eylülde gerçekleşti, kan testi için 22 si dediler, evdeyim dikkat ediyorum, yürüyüşe çıktım biraz önce iyi geldi. 5.günde de işe başlayacağım rutine devam edeceğim. Tutarsa tutacak artık bir şey diyemiyorum. Belirsizlik ve bekleme sürecinin en heyecanlı kısımlarındayız. İlk günler neler yaşadınız, benim sadece bugün biraz ateş basması oldu

Kırmızı görmüyorsan sorun yok bazılarında oluyor bende 2 gebeliğimde de olmadı ama baktın değişiyor doktorunu ara hemen
Şimdi azaldı gibi bir tanede duratest diye bir marka vardı onu yaptım ama en son idrarımı 4 saat önce yapmıştım bu idrarda sıkışık değildim bununda 3. Dakikası silik çıktı

Selam ben de Kocaelideyim. Pozitif sonuçlar nasip etsin Allah hepimize inşallah. Tüp bebek sürecine yeni başladım sanırım 1 hafta içinde opu olacak ama birkaç sorum var.

Taze transfer mi dondurulmuş mu? Bir de istek doğrultusunda 2 tane koyuyor mu doktor? Ve rahmin hafif kalp şeklinde sorun yaşar mıyım? Düşük vs.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

doktorun verdiği tarihi bekleyin ne kaset ne kan yapmayın bir ark oda tüp bebek annesi yeni doğum yaptı sayılır o da 9 gün kaset test yapmıs evde çıkmayınca üzülmüş bosu bosuna strese sokmuş kendini gununde kan verdi ve baya iyi çıktı betası beni çok uyardı lütfen yapma dedi test falan onu dinlemeyi düşünüyorum neden damar yolu açılacak cumartesi özel değilse ?
İntralipit serum takıldı bu transferimde onun tekrarı olacak

Kızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü 😕 2 kat artmamış ☹️

Selam ben de Kocaelideyim. Pozitif sonuçlar nasip etsin Allah hepimize inşallah. Tüp bebek sürecine yeni başladım sanırım 1 hafta içinde opu olacak ama birkaç sorum var.

Taze transfer mi dondurulmuş mu? Bir de istek doğrultusunda 2 tane koyuyor mu doktor? Ve rahmin hafif kalp şeklinde sorun yaşar mıyım? Düşük vs.

Çok teşekkür ederim şimdiden.
Taze ya da dondurulmuş olmasına doktorunuz karar veriyor ama sanırsam tutunma olarak pek bir fark yok aralarında pcos olanlara dondurulmuş uygulanıyor devlette kolay kolay yaş 35-36 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor hatta özellerin çoguda ilk iki transfer ve 36 altına çift embriyo uygulamıyor benim doktorum uygulamadı mesela hem anne için hem bebek için riskli dedi güzel güzel anlattı rahim için olan sorun hakkında bi fikrim yok İnşaallah hakkında hayırlısı olur 🙏

Kızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü 😕 2 kat artmamış ☹️
Sıkma sakın canını benim yakın arkadaşım kapı komşuma daha düşük değerlerde böyle az yükselme oldu hatta doktor yüksek ihtimal kimyasal falan ilaçları kes adetinle sökülür tarzı bir şey demişti arkadaşım bir kaç gün daha kullanıp tekrar kan vermişti yine 2 kat artmamıştı bebeğini sağlıklı doğrusu 16 eylülde ikinci kızını doğuracak Allah nasip ederse

Back
X