Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yokk kaçıncı günün senin3 gündür aşırı gaz var sizde yok muuu biraz öncede sordum
Yaaaa çok sevindimmmm allahım darısı başıma inşallah gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar herkese merhabaHatırlayanlarınız olacaktır beni, ben de 1 Eylülde transfer olmuştum. Birkaç gündür buralara gelemiyorum, ben bugün pozitifi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Rabbim en kısa sürede bekleyen herkese sağlıklı betalar, hamilelikler nasip etsin
![]()
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar herkese merhabaHatırlayanlarınız olacaktır beni, ben de 1 Eylülde transfer olmuştum. Birkaç gündür buralara gelemiyorum, ben bugün pozitifi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Rabbim en kısa sürede bekleyen herkese sağlıklı betalar, hamilelikler nasip etsin
![]()
Canım 2 kat diye bi zorunluluk yok aslında, 2 günde bir yüzde 60 artıl yeterli oluyor zaten senin ki de fazlasıyla artmış, 2 gün sonra yeniden verdiğinde daha güzel artmış olacak inşallahKızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü2 kat artmamış
![]()
Canımm gözün aydın hadi bakalım kan testi de verdin mi kaç geldi betaKızlar herkese merhabaHatırlayanlarınız olacaktır beni, ben de 1 Eylülde transfer olmuştum. Birkaç gündür buralara gelemiyorum, ben bugün pozitifi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsun
![]()
Allah razı olsun kuşumYaaaa çok sevindimmmm allahım darısı başıma inşallah gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim![]()
Şimdi azaldı gibi bir tanede duratest diye bir marka vardı onu yaptım ama en son idrarımı 4 saat önce yapmıştım bu idrarda sıkışık değildim bununda 3. Dakikası silik çıktı
Çok teşekkür ederiimmm, aaaminnn canım inşallaah sağlıklaCanımm gözün aydın hadi bakalım kan testi de verdin mi kaç geldi betagüzel artışlarımız olsun inşallahh
![]()
Evet kan testi günümüzdü bugün kan verdin sanırım bende verdim yarın çıkacak inşallahKızlar herkese merhabaHatırlayanlarınız olacaktır beni, ben de 1 Eylülde transfer olmuştum. Birkaç gündür buralara gelemiyorum, ben bugün pozitifi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsun
![]()
Ayyy topiği açtınız mı benim de eğer pozitif olursa doğum tarihi 24 Mayıs olucakmış düşüncesi bile heyecanlandırıyorEvet kan testi günümüzdü bugün kan verdin sanırım bende verdim yarın çıkacak inşallah
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinozaman mayıs anneleri topiğine
![]()
Açmışlar ‘2025 Mayıs anneleri ‘ sende geliyorsun peşimizden merak etmeAyyy topiği açtınız mı benim de eğer pozitif olursa doğum tarihi 24 Mayıs olucakmış düşüncesi bile heyecanlandırıyor![]()
Aslında benim yarındı ama gece minik bi lekelenme yaşadım riske atmayayım diye sabah verdim. Çok teşekkür ederiimm, senden de güzel haberleri bekliyoruzEvet kan testi günümüzdü bugün kan verdin sanırım bende verdim yarın çıkacak inşallah
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinozaman mayıs anneleri topiğine
![]()
Hadi inşallahAçmışlar ‘2025 Mayıs anneleri ‘ sende geliyorsun peşimizden merak etme![]()
Sen yoktun buralarda bende 9. Gün verdim 139 çıktı bugün tekrar verdim günüm olduğu için umarım artış olmuşturAslında benim yarındı ama gece minik bi lekelenme yaşadım riske atmayayım diye sabah verdim. Çok teşekkür ederiimm, senden de güzel haberleri bekliyoruzİnşalşah, Rabbim peşpeşe sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Aaaaay hadi inşallah, sağlıklı haberler gelsinSen yoktun buralarda bende 9. Gün verdim 139 çıktı bugün tekrar verdim günüm olduğu için umarım artış olmuşturAmin Amin inşallah gruptaki herkesle beraber
![]()
İlk 3 gün çok oldu merak etme sonra kasık batmaları şuan 12. Gün çok arada batma oluyor normal yani merak etme3 gündür aşırı gaz var sizde yok muuu biraz öncede sordum
İnşallah canım benim inşallahCanım 2 kat diye bi zorunluluk yok aslında, 2 günde bir yüzde 60 artıl yeterli oluyor zaten senin ki de fazlasıyla artmış, 2 gün sonra yeniden verdiğinde daha güzel artmış olacak inşallah![]()
Aynen yazdım tebrikler hayırlı olsun dediCanım 2 kartı artması tabi beklenen ama %60 %70 artması bile çok iyi birşey doktor nededi peki yazdın mı