Doğuma Hazırlık 2 gün önceki normal doğum hikayem :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Okurken agladim resmen.. Allahım inşallah banada normal doğum yapmayı nasip eder.. buarada hangi hastanede doğum yaptiniz?

Okurken agladim resmen.. Allahım inşallah banada normal doğum yapmayı nasip eder.. buarada hangi hastanede doğum yaptiniz?
Amin cnm Allah gönlüne göre versin Antalya Atatürk kadın doğum ve çocuk hastalıklari hastahanesinde doğum yaptim siz nerede oturuyorsunuz

allah uzun omurler versin bebegine iki cihan saadeti versin. bende 4 martta dogum yaptim kolay bi dogum oldu benimde kesisiz ama sunni sanciyla dogum yaptim sanci olmadigi icin

Amin cnm Allah gönlüne göre versin Antalya Atatürk kadın doğum ve çocuk hastalıklari hastahanesinde doğum yaptim siz nerede oturuyorsunuz

Ben istanbul cnm normal doğumu destekleyen iyi bir doktor ve hastane arayisindayim oyuzden sordum:)

Ben istanbul cnm normal doğumu destekleyen iyi bir doktor ve hastane arayisindayim oyuzden sordum:)
Anladim cnm inşallah bulursun :)) ben hamilelik döneminde 3 ayri özel hastahaneye gittim hiç memmun kaldim 3.ayda tavsiye ile devlet hastanesinde bir dr a gittim mükemmel bir insan mükemmel bir doktor hiç sezaryen kelimesi duymadim doktorumdan normal dedi normal oldu

nasıl duygulu hikayemiş içimden duygulandim
bende 28+5 hamileyim nasıl olucak bilmiyorum o ani bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…