Sadece icimi dokmek ve varsa olumlu ornekler duynak icin yaziyorum. 3 gun aonra dugunum var ve ben endise krizlerini atlatamiyorum. Tek sebebi gecinebilirmiyiz sorunu. Ben calisiyorim ve maasimda iyi. Nisanlim ticaret ile ugrasiyor. Ilk tanistigimiz zaman kazanci cok iyidi. Daha sonra isler bozuldu 1 1.5 sene durumlar zorlasti. Simdi ise cok sukur yavas yavas tekrar duzelmeye basladi. Bende acaba evlendikten sonra isler kotu gidermi endisesi var. Kaygi bozuklugu hastaligim var psikologa da gittim. Sureklu herseyin olumsuz olacagini dusunuyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Borcsuz evlenicez. Nisanlimi cok seviyorum cok iyi biri. Aileler arasinda skinti yok. Ama ben surekli ya isler kotu giderse endisesi yasiyorum. Kotu giderse benim maasim evi gecidirmek icin yeterli. Nisanlimla bu endiselerimi ne zaman konussam bana gencim elim ayagim tutuyor hersey kotu giderse girer bir yerde calisirim yine evimize bakarim diyor ve dedigine kesinlikle inaniyorum. Ama yine de kafamdan bu korkulari atamiyorum acaba yanlis bir karar mi aldim diyorum. Evlilikte maddiyat evet onemli ama hersey degil. Ben hala biz olmayi beceremedim hala ben olarak dusunuyorum herseyi. Ya tum sorumluluk bana kalirsa ya ben evi gecindirmek zorunda kalirsam diyorum. Boyle zamanlar olabilir benim es olarak zaten ev gecimine ortak olmam lazim bunun da bilincindeyim. Evlendikten sora maddi skinti yasayip sonra bu sorunlari atlatanlariniz var mi bana olumlu ornekleriniz varsa anlatabilir misiniz?