yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 445 92 18 Dün 10:38 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #21 elifcan ylmz .!.: Merhaba benim ovulasyon testimede bakar mısnız? 25 kasım salı adetim bitti hsg çektirdim 1 hafta ilişki yoktu 1 aralık-2-aralık ilişki oldu-çarşmba boş geçti. 30 kasım pazardan beri test yapıyorum biri flash ile biri gün ışığında Genişletmek için tıkla... Bu kaset testi anlayamıyorum bende aldım bence çok kötü ya net anlayamıyorum en iyisi artimedin testi
elifcan ylmz .!.: Merhaba benim ovulasyon testimede bakar mısnız? 25 kasım salı adetim bitti hsg çektirdim 1 hafta ilişki yoktu 1 aralık-2-aralık ilişki oldu-çarşmba boş geçti. 30 kasım pazardan beri test yapıyorum biri flash ile biri gün ışığında Genişletmek için tıkla... Bu kaset testi anlayamıyorum bende aldım bence çok kötü ya net anlayamıyorum en iyisi artimedin testi
E elifcan ylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 86 5 1 Dün 10:46 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #22 yasmnaydm .!.: Yapmaya devam edin ve değerlendirin sanki yakın gibi Genişletmek için tıkla... Pik günü ilişki olmaması ne kadar etkiler gebeliği. Önemli günler hangileri oluyor
yasmnaydm .!.: Yapmaya devam edin ve değerlendirin sanki yakın gibi Genişletmek için tıkla... Pik günü ilişki olmaması ne kadar etkiler gebeliği. Önemli günler hangileri oluyor
yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 445 92 18 Dün 13:51 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #23 elifcan ylmz .!.: Pik günü ilişki olmaması ne kadar etkiler gebeliği. Önemli günler hangileri oluyor Genişletmek için tıkla... Pik günü ve yumurta çatladığı zaman önemli. Pik çıkmadığı günlerde 2 günde bir değerlendirilmeli
elifcan ylmz .!.: Pik günü ilişki olmaması ne kadar etkiler gebeliği. Önemli günler hangileri oluyor Genişletmek için tıkla... Pik günü ve yumurta çatladığı zaman önemli. Pik çıkmadığı günlerde 2 günde bir değerlendirilmeli
E elifcan ylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 86 5 1 Dün 17:15 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #24 yasmnaydm .!.: Yapmaya devam edin ve değerlendirin sanki yakın gibi Genişletmek için tıkla... Bugün yaptığım daha silik gibi en sondaki Eklentiler IMG_8483.webp 47,2 KB · Görüntüleme: 7
yasmnaydm .!.: Yapmaya devam edin ve değerlendirin sanki yakın gibi Genişletmek için tıkla... Bugün yaptığım daha silik gibi en sondaki
yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 445 92 18 Dün 17:21 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #25 elifcan ylmz .!.: Bugün yaptığım daha silik gibi en sondaki Genişletmek için tıkla... O zaman dünki pikti bugun çatlamış olabılır bugunu değerlendirin dünğ değerlendirdinizmi
elifcan ylmz .!.: Bugün yaptığım daha silik gibi en sondaki Genişletmek için tıkla... O zaman dünki pikti bugun çatlamış olabılır bugunu değerlendirin dünğ değerlendirdinizmi
E elifcan ylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 86 5 1 Dün 17:40 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #26 yasmnaydm .!.: O zaman dünki pikti bugun çatlamış olabılır bugunu değerlendirin dünğ değerlendirdinizmi Genişletmek için tıkla... Hayır çarşamba boş geçti pazartesi salı değerlendirdik birde bugüne değerlendiricz
yasmnaydm .!.: O zaman dünki pikti bugun çatlamış olabılır bugunu değerlendirin dünğ değerlendirdinizmi Genişletmek için tıkla... Hayır çarşamba boş geçti pazartesi salı değerlendirdik birde bugüne değerlendiricz