Saç Rengi ve Saç Boyama 2 günde 2 kere saçımı boyattım rezil oldu yardım

yobodayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
50
8
48
Ankara
arkadaşlarımın ısrarıyla boyasız saçlarımı açık kumrala boyadık ama renk bakır oldu ve esmer olduğum için çok çirkin oldu ertesi gün kuaförüme gidip küllü kahveye boyattım ama diplerdek bi 7-8 cmlik kısım hala koyu bakır renginde ve saçlarımı yıkarken ne kadar sertleşip yıprandıklarını hissettim. 1 ay sonra koyu kestaneye yani orijinal saçıma geri dönmeyi düşünüyorum ama yine alttaki renk kapanmazsa ve daha çok yıpranırsa diye korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler

Bende senin gibi bakır kumral kahve üçgeninde sıkışmış durumdayım Ben son kez kumrala boyayıp saçlarımı sevmeye çalışacağım. Biraz saçını dinlendirip zeytinyağı bakımı yapıp orijinal rengine boya. Sonra da saçlarını sevmeye çalış :/

Bende aynı durumdaydım boyamalar beğenmeyip açmalar sonra tekrar boyamalar sonucu saçlarım yıpranmış saç uçlarım yanmıştı kahveye boyayıp uçlarından kestirip yoğun bi bakımla kendine getirdim 4-5 ayımı aldı bu tabi ara ara az miktarda uçlardan kestirmeye devam ettim tabi boyu kısaldı ama alıştım ve sevmeye çalıştım şimdi memnunum sende alışmaya çalış ve bakım yap düzeleceğine eminim :)

arkadaslar acıl yardım edersenız cok sevınırım cok kötü bi durumdayım dün saclarımı boyattım krepe balyaj attırıdm ama okadar kötu yaptı kı kotu yapmayı bırak saçlarım yandı uçları tiftik tiftik oldu resmen saclarımı kestırmek istemiyorum bu renkle dolasmak hıc istemiyorum. koyulastırırsan gri yada yeşil olur dediler ayın 8 inde okula gıdecem ve kımsenın benı böyle görmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım bu saçı 3-4 gün sonra tekrar boyasam saclarım tamamen gider mi ?

Eklentiler

• 10622005_570961176343096_1534175912_n.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…