Eee nasil maddi sıkintiniz yok. Psikologa gitmek bile sizin elinizde degil ailenizin elinde cunku parayi onlar verecekler. Ailenize bagimli yasiyorsunuz. Ha bu durumdan memnunsaniz birsey diyemem ama benim parami kazanamamam ve baskalarindan ne sebeple olursa olsun para isteyecek olmam basli basina depresyon sebebi olurdu.Oyle de parayi veren onlar.Onlara gore bir problemim yok neyse
İdeal nedir tanımına bakınız. İdealleri olan insanlardan hikayelerini dinleyiniz. Sonrasında var derseniz hala siz bilirsiniz.Nick ne
Var. Ama hic birsey yapasim yok dedigim gibi sanki yok olmak istiyorum
İdeal nedir tanımına bakınız. İdealleri olan insanlardan hikayelerini dinleyiniz. Sonrasında var derseniz
O sizin durumunuz.Ben calisan bir bayan degilim.Ailem psikolojimin bozuk oldugunu dusunmez Kendi kendime kalinca depresiflesiyorum, neyse yazibyetmiyor bazen anlasilmayaEee nasil maddi sıkintiniz yok. Psikologa gitmek bile sizin elinizde degil ailenizin elinde cunku parayi onlar verecekler. Ailenize bagimli yasiyorsunuz. Ha bu durumdan memnunsaniz birsey diyemem ama benim parami kazanamamam ve baskalarindan ne sebeple olursa olsun para isteyecek olmam basli basina depresyon sebebi olurdu.
Kullanici adin...Nick ne
Var. Ama hic birsey yapasim yok dedigim gibi sanki yok olmak istiyorum
Yaşınız kaç ?Gerek yok.Siz anlayamadiniz.Ideallerim var , ideallerim oldugu icin bu durumdan cikmak istiyorum zaten.
Ben normalde de her şeyden çabuk sıkılan ve dediğiniz gibi karamsar bir insanım ama özellikle bunun giderek arttığı bir dönem olmuştu çözüm olarak psikoloğa gitmiştim ve atlattım. Her insanın yapısı aynı olmuyor gerçekten ve burada yapılan yorumlarla da çözülebilecek bir durum değil.Maddi, ailevi hicbir sorununuz yoksa bıktıgınız hersey nedir?
Durduk yere herseyden bikip mutsuz olmayi basaran insanlar bana garip geliyor. En kotu zamanlarimda bile (gercek sorunlar yasiyorken) 3 gün modum yerlerdeyse 4.gun mutlu olacak birseyler bulan bir tipim. Mutsuz olmak bana yorucu geliyor.
Simdi psikologa git diyince de kiziyorlar ama boyle durduk yere herseyden bıkan, durduk yere karamsar olan bir insana yorumlarla cözüm bulmak pek gercekci değil. Ama umarim birileri yardim eder ya da destek dusunursunuz.
26Yaşınız kaç ?
Parayı veren onlarsa çalışmıyorsunuz demektir. İdealleriniz arasında mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kendi paranızı kazanmak da vardır. O zaman önce bir ayaklarınızın üstünde durun, cebinize paranızı koyun, sonra evlenirsiniz. Koca eline bakmayın.Oyle de parayi veren onlar.Onlara gore bir problemim yok neyse
Kullanici adin...
Asdjsjsjdj z kusagi gulerken kulla
Sacma sapan bilmeden bir yorum yapmissiniz.Parayı veren onlarsa çalışmıyorsunuz demektir. İdealleriniz arasında mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kendi paranızı kazanmak da vardır. O zaman önce bir ayaklarınızın üstünde durun, cebinize paranızı koyun, sonra evlenirsiniz. Koca eline bakmayın.
Ne yapiyoruz haddimizi asmiyoruz degil mi?sana yardim icin yazdim ilk msjimi sonra bu detay bana hos geldi yazdim moral olur boyle seyler anlayana..sen once kafani bir toparla zira kim sana iyi kim kotu yorum yapiyor sonra goruselim ok?hadi canimSacma sapan bilmeden bir yorum yapmissiniz.
????? Bunun neresi saçma? Yanlışlıkla yorumumdan alıntı yaptığınızı varsayıyorum, yoksa cevaben böyle tuhaf bir şey yazmazdınız herhaldeSacma sapan bilmeden bir yorum yapmissiniz.
Muhafazakar kişilik nasıl tam olarak. Netten çok farklı açıklamalar varMerhaba.Evlenmeyi uzun süredir cok isteyen ben, burada okugum mesajlardan sanirim evlilikten sogudum sanki, sorumlulugundan korktum.Ya bende oyle olursam gibi cumleler zihnimde olustu..Muhafazakar biriyim, maddi sıkıntım yok.Ailevi sıkıntım yok. Ideallerrim var.Ama icimde sebebini bilmedigim bir mutsuzluk, huzursuzluk var.Sanki evlenirsem gececek gibi geliyordu.Simdi evlilik dusuncesi gitti, peki bu icimdeki koca bosluk nasil gidecek? Cok yorgunum, umidim , sabrim yorgun.Allah en iyisini bilir hakkimizda, yasamak icin yasiyorum sanki.Bu durumdan nasil kutulacagim.Beynimde tonlarca ağırlık var sanki.Benim gorustuklerim hep evlendi, belki bundan onlari unutayim diye evlenmek istedim.Neyse. icimde koca bosluk, mutlu olamiyorum bir turlu.Her seyden bikmis gibi bir halim var.Bu durumuma dair onerileriniz, yapmam gerekenle ilgili tavsiyeleeiniz ne olur?
Gerek yok.Siz anlayamadiniz.Ideallerim var , ideallerim oldugu icin bu durumdan cikmak istiyorum zaten.
Ayaklarinin uzerinde durmayi para kazanmaya baglamissiniz.Ben calismayi ayaklarinin uzerinde durmak olarak gormuyorum.Guclu karaktere sahip olmak ayaklarımın uNe yapiyoruz haddimizi asmiyoruz degil mi?sana yardim icin yazdim ilk msjimi sonra bu detay bana hos geldi yazdim moral olur boyle seyler anlayana..sen once kafani bir toparla zira kim sana iyi kim kotu yorum yapiyor sonra goruselim ok?hadi canim
Islamiyeti tam anlamiyla yasama gayretinde olmak.Kendini her turlu haramdan korumak, farzlara sunnetlere riayet ederek yasamakMuhafazakar kişilik nasıl tam olarak. Netten çok farklı açıklamalar var
Egitimciyim.Ilerlemek istiyorum tarih ve siyer alaninda.İdealleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?