2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

Burda annesi ile Allah'in günü , kaynana ile haftada bir görüşen bir de yalan karıştıran kişi erkek olsaydı linçlerden linç beğenirdi. Doğru söyleyin konu sahibi, annenizin tek olayı düğünde altın kaçırmaya çalışması değil dimi?

Çayı niye demlediniz?
Suçlu olan o adım atan sizsiniz.
Böyle kimse hatasını anlamaz.
Agzina laf vermemek icin di her aksam icerdik. Kesinlikle suan o suclu ama ona sorsan ben sucluyum neden ben onu dinlemeyip baska sokakdan gitmiyorum yine annemlerle gorusuyorum diyr baska ne olcak

Pes etmemiş haliniz bu mu? Adama yapışmadığınız kalmış. Beni anneme bırak da ne demek? Kendiniz gidemiyor musunuz?

Adam sizi evden kovuyor

Siz diyorsunuz ki çok gitmemi istiyosan beni annemlere bırak

Yav aciz misiniz bu kadar gerçekten

Bi de üstüne adama hizmet etmişsiniz
Acizlikten deil birkere gittim evden.simdi bana canin istediginde sen zaten gidersin diyo busefer dicekki ben yollamadim kendin gittin ve ben gidersem olay cok buyur babam bitirir olayi bir onceki gittigimde babamdan gizlemistik annemle. Agzina laf vermemek icindi ama cok pisman oldum.ama busefer kararim kesin surundurucem konusmucam

Agzina laf vermemek icin di her aksam icerdik. Kesinlikle suan o suclu ama ona sorsan ben sucluyum neden ben onu dinlemeyip baska sokakdan gitmiyorum yine annemlerle gorusuyorum diyr baska ne olcak
Eşiniz ağır sacmaalamis.

Pes etmemiş haliniz bu mu? Adama yapışmadığınız kalmış. Beni anneme bırak da ne demek? Kendiniz gidemiyor musunuz?
Gittim birkere babamdan gizli haberi yoktu olaylardan.busefer gidersem olaylar buyur busefer surundurucem yedirmek istiyorum o lafi ona pes etmicem onceki tartsmalarda bende birkere demistim gitmesi icin.ayni busekil kapi orda cek git demistim hicbise dememisti smdi ben gidersem kendi gitti olcak adi o adim atsin olay bana niye patlasinki ama bktim ben evet rest cektim karisamazsin artik kararlarima dedim ve konusmuyoruz istedigi kadarda konusmasin

Her yorumunuzda ağzına laf vermemek için yazmışsınız. Eşinizin nasıl bir ağzı var ki korkuyorsunuz?
Laflari cok agirdir evet her yorumda yazdim cunki huyunu biliyorum korkmuyorum ama soyler enazindan bende derim yaptim icmedin etmedin ama daha da yapmam diyorum size buna cok takilmaya gerek yok bence

Ben istiyorumki ozur dilesin hatasini anlasin bende cek git dedim ama konular baskaydi haketti ama ben bunda hakedicek hicbirsey demedim

Altin kacirma degil kinada para verdiler bizdede kinada verilen para annenindir hayir tabiki ufak tefek sorunlarda oldu

Hatırladığım konuysa, kadın gün içinde eşi işteyken annesini görüp dönüyor ve eşine-evine ayırdığı vakitten çalmıyor. Etkisi bile yok adama. Tek hafta sonu tatilinin hepsini anasına ayırıp karısı ve çocuğunu sallamayan erkekler gibi değil yani mevzu.

Konu dogru

Ya hala kırgın olsanız bile onu düşünüyorsunuz bu bayanların kiymeti ne zaman bilinecek acaba hiç takmayin iaterse konuşmasın

Katip adama gel diyen yok ki. Kendi gitmesin. Adamın işte olduğu saatte annesiyle görüşmesine karışmaya da hakkı yok. Oldu olacak kadına tasma takasın. Çocuğu parka kimle götüreceğine de karışmasın bir zahmet.

Annesiyle eşi işteyken her gün görüşür isterse tâbi niye görüşmesin katip? Kocasını da peşine taksa haklısın ama öyle bir durum yoktu önceki konuda. Elbette kendi annesiyle kayınvalidesi bir değil. Ona da hafta da bir gidiyor konu sahibi zaten. Daha ne yapsın?

Esin evde yokken ha annene gittin ha arkadasina ha avmye
Esin cok kînci aileni sevmiyor ve boyle boyle psikolojik baski uyguluyor
Aceba ailesine daha cokmu gitmeni isyiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…