2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

Annenizi görmek istemeniz suç olmamalı buna karisamaz üstelik zaman i da ayarliyorsunuz bu derece kısıtlamia sizi
Artik daraliyorum beynimin ici hic rahat olmuyo busekil kısıtladıgi zaman ama zaten bende dedim artik karisma diye annenler icin benle tartisiyorsun diyo ne alaka kendi baslatti ve kapanmicakda bu konu surundurcem onu cek git dedigine pisman edicem evet dogru diyosunuz

Kesinlikle katiliyorum size bende hata herseye tm dersen kavga etmiyelim diye boyle olur ama bitti o devir

Ben kayinvalidemide seviyorum onada giderim ben gidip gelmeyide seven biriyim zaten esimle birbirimize zaman ayiririz sorun yok ama esimin sacma sapan problemlwri var bu gibi anlamsizzz

Esin evde yokken ha annene gittin ha arkadasina ha avmye
Esin cok kînci aileni sevmiyor ve boyle boyle psikolojik baski uyguluyor
Aceba ailesine daha cokmu gitmeni isyiyor
Aynen oyle biraz kincilim var saygisizlikda yapmiyor zaten saygisizlik yapsa biter benim. İcin. Ama evet baski yapiyor bana ben ailesinide severim gorusurumse gidip gelmeyi severim benim acimdan sorun yok esi.lede zaman geciririz ama iste busekil sorun cikariyor ama konusmucam

Ayni evde huzursuzluk kötü bir süre ayri kalabilseniz o arada düşünür belki

Konu sahibi kaynanasindan memnun, bir çok kişinin memnun olmadığı kadar. Öyle olmasa benim de kafamda oturmayan bir yer olmazdı bu konuda. Çok eksik var, anlatıldığından fazlası yaşandı bence.

Ayni evde huzursuzluk kötü bir süre ayri kalabilseniz o arada düşünür belki
İnanilmaz kotu ki inanin bizim askimiz cokbaska.ama bu konu da bambaska cok uzuluyorum cunki cok seviyorum ama konusmamakdada cok kararliyim binpisman olsun bana cek git dedigisne ve kararlarimada artik karistirmayacagim soledim ona zaten

Ben konu sahibinin anlatmadığı çok şey olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi kaynanasindan memnun, bir çok kişinin memnun olmadığı kadar. Öyle olmasa benim de kafamda oturmayan bir yer olmazdı bu konuda. Çok eksik var, anlatıldığından fazlası yaşandı bence.
Evet memnunum kimseyle problemimiz yok sadece bu sekil olaylar var kucuk ufak tefek seylerde var iste

İnanilmaz kotu ki inanin bizim askimiz cokbaska.ama bu konu da bambaska cok uzuluyorum cunki cok seviyorum ama konusmamakdada cok kararliyim binpisman olsun bana cek git dedigisne ve kararlarimada artik karistirmayacagim soledim ona zaten
Seviyorsanız bir nebze çekilir ama bu konuda aynen karistirmayin

Cok sey degil ufaktefek seyler ama suan konu bu deil konj esimin surei kararlarima karismasi ve onu dinlemedgm icin ben le konusmamaisi cek git evden demesi
Bu duruma gelmenizde o "ufak tefek" şeylerin payının büyük olduğunu görebiliyoruz ama .

Yani , ne diyelim şimdi, boşan desek boşanır mısınız? Adamla anneniz yüzünden kavga ediyorsunuz, adam sizi kovuyor, siz de annemin evine bırak diye ayak diriyorsunuz, önüne çay koyuyorsunuz falan. Boşanmanın blöfünü yapıp durmayın birbirinize , ikiniz de artık ciddiye almamaya başlamışsınız zaten, lafınızın ağırlığı günden güne azalıyor.

evde istemeyen adam kendi çeksin gitsin bi zahmet, çocukla giden siz olmamalısınız. ayrıca siz eşya mısınız da sizi annenize götürüp teslim ediyor?
Neden paşa beye bir de çay servisi yapıyorsunuz hala? Kendi içinizde tutarsızsınız.

Zaten onlara saygisiz davranmayip seni yipratiyor
Eger ailene gitmek istemiyorsan gercekten sozunun uzerinde durup konusmamalisin
Esin hem suclu ama senin yaptiklarinla kendini hakli saniyor
Resmen bize gelin geldin senin annemlerle daha cok konusman lazim gibi bisey seziyorum

Konusmucam kararliyim bakalm

Konusmucam kararliyim pisman edicem

Bosanmam ben bosanmak istesem buraya yazmazdim bosanmak ile ilgili cumlerlerde gecmedi hic ben sadece istiyorumki artik kararlarima karismasin cok sıkıldım ve cek git dediginede pisman etmek vede konusmayacagim zaten sagolun yorumunuz ici

Bosanmam ben bosanmak istesem buraya yazmazdim bosanmak ile ilgili cumlerlerde gecmedi hic ben sadece istiyorumki artik kararlarima karismasin cok sıkıldım ve cek git dediginede pisman etmek vede konusmayacagim zaten sagolun yorumunuz ici
Kusura bakma da ortada bir evlilik ve sevgi göremedim ben. Not: sana bu terbiyesizlikleri yapan adama bırak çayı yemek de yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…