Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama gunduz yeter artik diye bagirdiysaniz ayni kararliligi aksam da devam ettirmeliydiniz?Konumu hatirlayanlar olucaktir yorunlarinizi bekliyorum Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir aksam isten geldi cay demledim icmicekmisin dedim icmicem dedi doktum cayi oda gitti odaya yatti biktim ben bu tiriplersen sucsuzum bos yere tirip cekiyorum pes etmiyecegim fikirlerinizi bekliyorum
Dogru beklemedeyim suanKusura bakma da ortada bir evlilik ve sevgi göremedim ben. Not: sana bu terbiyesizlikleri yapan adama bırak çayı yemek de yapma.
Onun harici muhattap olmadim keske yapmasaydim ama gectiiDaha önceki konunuzu bilmiyorum ama gunduz yeter artik diye bagirdiysaniz ayni kararliligi aksam da devam ettirmeliydiniz?
Çay yapip icecek misin diye sorunca o nokta da gunduz yaptiginiz atarın pek anlamı kalmamis.
Sonra cayi dokup yatmissiniz.
Burdan bakinca davranislariniz son derece dengesiz kusura bakmayin sadece fikrimi beyan etmek istedim.
Anne sevdandan sıkıldım cek git diyen birinin yaninda durulmaz ya da ona cay icecek misin denilmez kendi hayatinizi yasayin bir seyler bitiyor mu onu zaman gosterir.
Ama siz muhattap olmayin bence.
Pişman olacak gibi durmuyor, aksine siz geri adım atacak gibi duruyorsunuz ama neyse.Bosanmam ben bosanmak istesem buraya yazmazdim bosanmak ile ilgili cumlerlerde gecmedi hic ben sadece istiyorumki artik kararlarima karismasin cok sıkıldım ve cek git dediginede pisman etmek vede konusmayacagim zaten sagolun yorumunuz ici
İnanin hic icimden gelmiyo oyuzden oluruna biraktim asla yanasipta konusmam zaten sonucu buraya yazarimPişman olacak gibi durmuyor, aksine siz geri adım atacak gibi duruyorsunuz ama neyse.
Bakalim zaman ne gostericekEsin bu evliligi hak etmiyor. Kiymet bilmeyene deger vermemek lazim.
Katiliyorum size.kayinvalidem benim tarafimda esim bilmiyor annesine anlattigimi bilse rezil olan sensin der bana.bosver sende konusma nasilsa konuscak ama cokta uzatmayin kizim dedi bende busefer konusasim yok konuyuda kapatmicam dedim bakalm nolcak boyleKayınvalidene anlatınca o ne dedi?
Esin için söylenecek çok söz var ama banlanmak istemiyorum.
pes etmiyecegim
Bilmiyorumki soguyup sogumadigini gecen haftasonu birlikteydik yedkm ictik sogusa hic biraraya gelmezdi heralde kauinvalidem kiskaniyo heralde diyor annemle zaten hergun gorusmuyorum haftada bir kahvalti yapariz esim yok iste zaten arada sirada kahve olursa belki bide isim oldugunda gelirler cocuga bakarlarO ufak tefek dedigin seyler esinde birikmis ve annenden sogumus.
Ufak tefek dedigin seyleri anlatsan burda cogu kisi seni hakli gormez bence
Annenden sogumus biraz gorusmeyi azaltabilirsin
Acaba ailendemmi kiskaniyor diyor kayinvalidem dedim daha nelerKayınvalidene anlatınca o ne dedi?
Acaba ailendemmi kiskaniyor diyor kayinvalidemKayınvalidene anlatınca o ne dedi?
Kesinlikleetmezsen kazanırsın ,
Dogru hatirladiniz suan zaten konusmuyoruz asla konusmayacagim kendisi konussa bile ben uzaticam sevgiden sanirimTam hatılrayamdım ama u aileninizle görüşeminizi istemeyen adam dı dimi? pardon dan neden çekiyorsunuz bu adamı?
Ailenizle bir sorun mu yaşadı da böyle davranıyor,yoksa baskıcı,hakimiyet bende olsun diyen tiplerden mi? aileniz bu durumu biliyormu peki?Dogru hatirladiniz suan zaten konusmuyoruz asla konusmayacagim kendisi konussa bile ben uzaticam sevgiden sanirim
Cevapladim asagida yorumAilenizle bir sorun mu yaşadı da böyle davranıyor,yoksa baskıcı,hakimiyet bende olsun diyen tiplerden mi? aileniz bu durumu biliyormu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?