2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama gunduz yeter artik diye bagirdiysaniz ayni kararliligi aksam da devam ettirmeliydiniz?
Çay yapip icecek misin diye sorunca o nokta da gunduz yaptiginiz atarın pek anlamı kalmamis.
Sonra cayi dokup yatmissiniz.
Burdan bakinca davranislariniz son derece dengesiz kusura bakmayin sadece fikrimi beyan etmek istedim.
Anne sevdandan sıkıldım cek git diyen birinin yaninda durulmaz ya da ona cay icecek misin denilmez kendi hayatinizi yasayin bir seyler bitiyor mu onu zaman gosterir.
Ama siz muhattap olmayin bence.

Onun harici muhattap olmadim keske yapmasaydim ama gectii

Bosanmam ben bosanmak istesem buraya yazmazdim bosanmak ile ilgili cumlerlerde gecmedi hic ben sadece istiyorumki artik kararlarima karismasin cok sıkıldım ve cek git dediginede pisman etmek vede konusmayacagim zaten sagolun yorumunuz ici
Pişman olacak gibi durmuyor, aksine siz geri adım atacak gibi duruyorsunuz ama neyse.

Kayınvalidene anlatınca o ne dedi?

Esin için söylenecek çok söz var ama banlanmak istemiyorum.

O ufak tefek dedigin seyler esinde birikmis ve annenden sogumus.
Ufak tefek dedigin seyleri anlatsan burda cogu kisi seni hakli gormez bence
Annenden sogumus biraz gorusmeyi azaltabilirsin

Kayınvalidene anlatınca o ne dedi?

Esin için söylenecek çok söz var ama banlanmak istemiyorum.
Katiliyorum size.kayinvalidem benim tarafimda esim bilmiyor annesine anlattigimi bilse rezil olan sensin der bana.bosver sende konusma nasilsa konuscak ama cokta uzatmayin kizim dedi bende busefer konusasim yok konuyuda kapatmicam dedim bakalm nolcak boyle

Tam hatılrayamdım ama u aileninizle görüşeminizi istemeyen adam dı dimi? pardon dan neden çekiyorsunuz bu adamı?

O ufak tefek dedigin seyler esinde birikmis ve annenden sogumus.
Ufak tefek dedigin seyleri anlatsan burda cogu kisi seni hakli gormez bence
Annenden sogumus biraz gorusmeyi azaltabilirsin
Bilmiyorumki soguyup sogumadigini gecen haftasonu birlikteydik yedkm ictik sogusa hic biraraya gelmezdi heralde kauinvalidem kiskaniyo heralde diyor annemle zaten hergun gorusmuyorum haftada bir kahvalti yapariz esim yok iste zaten arada sirada kahve olursa belki bide isim oldugunda gelirler cocuga bakarlar

Dogru hatirladiniz suan zaten konusmuyoruz asla konusmayacagim kendisi konussa bile ben uzaticam sevgiden sanirim
Ailenizle bir sorun mu yaşadı da böyle davranıyor,yoksa baskıcı,hakimiyet bende olsun diyen tiplerden mi? aileniz bu durumu biliyormu peki?

Ailem bu durumu bilmiyor. Benim dedigim olcak seklinde.ben yaparim ederim soylerim beni hicbiseyle korkutamazssin filan der.bende konusmam olur biter.bana gore cok abartilcak seyler degil yasanan ufak seyler ille esim derki abinle senin aranda ayrim yapiyor annen diyor ama baban yapmiyo diyo.gozlerimle gordum diyo annem bikere bizim yanimizda abim gelince biraz fazla tepki gosterdi maddi konudada ee abim kiraci tabiki fazlasiyla ona destek olcak banada yapiyor aliyor ediyor maddi acidan ailem.haklarini yiyemem

Ailenizle bir sorun mu yaşadı da böyle davranıyor,yoksa baskıcı,hakimiyet bende olsun diyen tiplerden mi? aileniz bu durumu biliyormu peki?
Cevapladim asagida yorum ben esime sordugumda evlat ayirtimi yapiyor diyordu belki enbas sebebimi bu bilmiyorum

Bizde de aynı durum oldu,annem abime kredi çekti sonra abim kaza yaptı,şu an annem ödüyor ama yapacak bir sey yok kaza geçirdi,ve cocukları var .bu durum eşimi ilğilendirmez napsın elinin tersiyle itsinmi çocuğunu.Ben bekarken bile ailemden para istemeyen 18 yıldır çalışan biriyim,ama erkeklere istem dışı yardım ediliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…