- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Zeynep92bostanci
Erkek uyesin ve ilk konunda bu..avlanacak baska biryer bul..kadinlar kulubu diye kadinlar siraya girip sizi beklemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakası var ben daha önce tanıştıgım biriyle yurt dışına çıktım gayette iyi arkadaş olduk. Ayrıca tur ile gitmeyi planlıyorum. tek olmayacağız yani. böyle giden birçok insan var. arkadaşlarım çalışıyor o yüzden gelemiyorlar.
Valla tam benim kaynanaya gore...o da gezmeyi cok severKvalideyle gitmek ister misin, kvalidelerinden şikâyetçi gelinler ne dersiniz
![]()
Ben bavulumu hazırladım bilem bekle beni şehir dışı ben geliyoruuuuuuuummmKvalideyle gitmek ister misin, kvalidelerinden şikâyetçi gelinler ne dersiniz
![]()
Ne beleşcisin yaBen gelmişken tek gelemem ama şöyle sülalecek geliriz biz, tüm masraflar senden dimi![]()
Sen kv ne tatil hediye et ablam.. arkadaşı da içindeKvalideyle gitmek ister misin, kvalidelerinden şikâyetçi gelinler ne dersiniz
![]()
Benimki meraklidir gondereyimKvalideyle gitmek ister misin, kvalidelerinden şikâyetçi gelinler ne dersiniz
![]()
Yoldan geçenleri çevir ve bu teklifi yap,şansın daha çok olurMerhaba arkadaşlar, Ocak ayında istanbul dışına 2 günlüğüne çıkmak istiyorum. Ama hiçbir arkadaşım gelemiyor. Neresi olduğu pek önemli değil. Maksat kafa dağıtmak. İlgilenen arkadaşlar lütfen haber versin.
Gazete olmaz lütfen,buzlukta dondur da gönder,bozulmasınSiz zahmet etmeyin adresi yollayın ben böbreği gazeteye sarar yollarım. Yalnız kargo alıcı ödemeli.
Nasil bir yalnızlık, yerin bile önemi yok.Neresi olduğu pek önemli değil. Maksat kafa dağıtmak. İlgilenen