- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Zeynep92bostanci
-
E siz hiç tanımadığınız, hırlı mı hırsız mı bilmediğiniz insanı böyle bir konuda destekliyorsanız, ben de tavsiye verebilirim benceHiç tanımadığınız, planını programını bilmediğiniz insanlara buradan tavsiye verebiliyorsanız demek ki sizdede bir potansiyel var
sen beni güldürdün Allahta sebi güldürsün
ne alakası var ben daha önce tanıştıgım biriyle yurt dışına çıktım gayette iyi arkadaş olduk. Ayrıca tur ile gitmeyi planlıyorum. tek olmayacağız yani. böyle giden birçok insan var. arkadaşlarım çalışıyor o yüzden gelemiyorlar.
E siz hiç tanımadığınız, hırlı mı hırsız mı bilmediğiniz insanı böyle bir konuda destekliyorsanız, ben de tavsiye verebilirim bence
Çok önyargılı davranılmış. Ülkemizi suç yuvası olarakmı görüyorlar anlamadım. İnsanlar neler neler yapıyor. Biraz geniş düşünmelisiniz airbnb bakın millet tanımadığı birinin evinde oda kiralayıp konaklama yapıyor.
Bunu yazan üyeye : çok zekisin, zeka fışkırıyor yazmış konu sahibi.Turla tek çık madem orada arkadaş edunirsin
allah allah laflara bakın öyle mi demiş yaaBunu yazan üyeye : çok zekisin, zeka fışkırıyor yazmış konu sahibi.
Ben gelırım ama sana pahalıya patlarMerhaba arkadaşlar, Ocak ayında istanbul dışına 2 günlüğüne çıkmak istiyorum. Ama hiçbir arkadaşım gelemiyor. Neresi olduğu pek önemli değil. Maksat kafa dağıtmak. İlgilenen arkadaşlar lütfen haber versin.
Insan artık aılesıne esıne dostuna guvenmıyorSizden izin almayacağım herhalde değil mi bir yere giderken ? :)
7 kişi olduk bırden bak :)Beleşe mi götüreceksin masraflar senden ise bende varım...
Kız piyangoyu beklıyek anca o zaman götürür bızıBen gelmişken tek gelemem ama şöyle sülalecek geliriz biz, tüm masraflar senden dimi
HahahaKız piyangoyu beklıyek anca o zaman götürür bızı
Ya öldürüp tecavüz edip gelinlik giydirip çalılara atarsan
Ben gelirim diyorum konu sahibine doymuyo beni yaaKız piyangoyu beklıyek anca o zaman götürür bızı
Ya öldürüp tecavüz edip gelinlik giydirip çalılara atarsan
Hahahaben o parayla gitmem
Yaa kızlar ne fenasiniz Allah iyi etsin siziKızzzz huuu buldun mu ekürini
Madem bu kadar yabancilarla haşır neşir olabiliyosun. Turdan arkadas edin. Onunla takil. Tanimadigin birisi ile ne paylasacaksin ki?Boş boş mesaj yazmayın, gelmeyi planlayan varsa o yazsın onun haricinde fikrinizi sormuyorum yani.
Bir sürü talip cıktı konu sahibi ortalıkta yokYaa kızlar ne fenasiniz Allah iyi etsin sizibende gelirim benide götürün gııı
Kafa bulmaya açtı büyük ihtimal beklenilen tepki almayınca çıktı. Aman kendi bilir biz toplanıp gidelim istanbul dışına bir kac kisi bosver onuBir sürü talip cıktı konu sahibi ortalıkta yok
O kadar heves ettim
Bir sürü talip cıktı konu sahibi ortalıkta yok
O kadar heves ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?