2 günlüğüne istanbul dışına tur arkadaşı arıyorum.

Hiç tanımadığınız, planını programını bilmediğiniz insanlara buradan tavsiye verebiliyorsanız demek ki sizdede bir potansiyel var
E siz hiç tanımadığınız, hırlı mı hırsız mı bilmediğiniz insanı böyle bir konuda destekliyorsanız, ben de tavsiye verebilirim bence

E siz hiç tanımadığınız, hırlı mı hırsız mı bilmediğiniz insanı böyle bir konuda destekliyorsanız, ben de tavsiye verebilirim bence

İlk olarak ben sizden tavsiye istemedim. Benim bir konudaki düşüncemi belirtmem sizin kendinizde bana tavsiye verebileceğiniz hakkı bulmanızı düşündürtmemeli. Hemde hiç tanımadığınız biri olarak. !

İkinci olarak ben hiç tanımadığım, hırlı mı hırsız mı bilmediğim insanı desteklemedim. Kimseyede gidin demedim. Ben insanların önyargılı olup ülkemizi suç yuvası olarak gördüklerini düşündüğümü söyledim. Eğer bakmaya üşenirsen diye ilk mesajımıda alta alıntılıyorum okuyabilirsin. Ya yanlış anlıyorsunuz yada okuduğunuzu yanlış okuyorsunuz.

Ben gelırım ama sana pahalıya patlar
4 çocuk var bırakamam bırde ben 5
Türkıyeye bılet Alman lazım
6 kişi mis gıbı tatıl yaparız bol gaz sancılı kakalı çisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…