- 12 Eylül 2025
- 197
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sedddddddddddddd
-
İlk dakikalarda çizgi var mıydı sonradan çıktıysa kuruma olabilir ama ilk dakikalarda belliyse yeni gebe olabilirsinizMerhaba dostlar. Bu ay daha önce dpo çok erkenken freely ile test yapıp silik görmüştüm konu açmıştım, sonra kan verdim elbette negatif çıktı, şimdi yeniden konu açıyorum. Ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamam 13 eylülü yumurtlama gösteriyordu. 1 eylülde adetim bitti, 4'ünden bugüne kadar her fırsatta(genelde 2 gün arayla ve ovülasyon dönemini de kapsayarak) korunmasız ilişki yaşadık. 32 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik. Yaş var olmaz belki diye erken başlamak istedim. Yumurtlama günümden beri sağ kasık batması, şişkinlik ve bel sırt krampları peşimi bırakmadı. Bir de sağ bacak ve uyluk ağrısı-uyuşması oldu. Şu an dpo 13, dpo 9'da predictor test yaptım dümdüz mis gibi bembeyaz negatif. Bu sabah ilk idrarla yine predictor yaptım sonuç 4 çizgibi bakar mısınız? Köydeyim henüz kan veremiyorum, adetim 2 gün gecikti ara ara hafif karın ağrım oluyor ama normalde benim göğüslerim patlarcasına acır, bu ay çok çok az acıdı geçti. Genel bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum, dertleşmek hoşuma gidiyor.
İlk 3 dakika dolmadan çıktı ama 3 çizgi...İlk dakikalarda çizgi var mıydı sonradan çıktıysa kuruma olabilir ama ilk dakikalarda belliyse yeni gebe olabilirsiniz
Çişe çok dikkatle daldırdım 15 saniye tuttum bozuk olduğunu düşünüyorum ben de.Test ya bozuk ya yapamamışsın
O zaman olabilir gebelik inşallah vardır bir kan verinİlk 3 dakika dolmadan çıktı ama 3 çizgi...
Regl günüm dündü. Cumartesi kanda nefatifti. Dün abdominal usg bakıldı. Ne kist ne de başka bir şey çıktı. O zaman ben kesin hamileyim dedim ve erken gebelik testi yaptım. Nimo marka ile saniyede pozitifi gördüm.Burada daha net çıkmış ovülasyon. Hormonlarım tavan. Kabızlık yaşıyorum ve çok kasık ağrım var 20 küsür gündür. Yarın abdominal karın ultrasonu çekecekler sıkıntımı bulmak için. Kanlar tertemiz, kist yok miyom küçülmüş. Ama yumurtalıklarım, belim ve bacaklarıma vuran kasık ağrılarım var.
dongulerimiz benzer. 4 eylulde reglim bitti benim kendi icinde duzenlidir de. bugun 4. Gun gecikti. dun predictor early ile test yaptim negatif cikti. Psikolojik midir delilik midir bilmiyorum ama bademciklerim deli gibi agrimasina ragmen ya hamileysem die ilac icemiyorum. 2 gun sonra regl olursam bademcik agrisini cektigimle kalicamMerhaba dostlar. Bu ay daha önce dpo çok erkenken freely ile test yapıp silik görmüştüm konu açmıştım, sonra kan verdim elbette negatif çıktı, şimdi yeniden konu açıyorum. Ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamam 13 eylülü yumurtlama gösteriyordu. 1 eylülde adetim bitti, 4'ünden bugüne kadar her fırsatta(genelde 2 gün arayla ve ovülasyon dönemini de kapsayarak) korunmasız ilişki yaşadık. 32 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik. Yaş var olmaz belki diye erken başlamak istedim. Yumurtlama günümden beri sağ kasık batması, şişkinlik ve bel sırt krampları peşimi bırakmadı. Bir de sağ bacak ve uyluk ağrısı-uyuşması oldu. Şu an dpo 13, dpo 9'da predictor test yaptım dümdüz mis gibi bembeyaz negatif. Bu sabah ilk idrarla yine predictor yaptım sonuç 4 çizgibi bakar mısınız? Köydeyim henüz kan veremiyorum, adetim 2 gün gecikti ara ara hafif karın ağrım oluyor ama normalde benim göğüslerim patlarcasına acır, bu ay çok çok az acıdı geçti. Genel bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum, dertleşmek hoşuma gidiyor.
Bu ay herkesinmi böyle oldu ya niye hep forumda böyle karşılaşıyoruz ya hepimiz hamileyiz yada değilizdongulerimiz benzer. 4 eylulde reglim bitti benim kendi icinde duzenlidir de. bugun 4. Gun gecikti. dun predictor early ile test yaptim negatif cikti. Psikolojik midir delilik midir bilmiyorum ama bademciklerim deli gibi agrimasina ragmen ya hamileysem die ilac icemiyorum. 2 gun sonra regl olursam bademcik agrisini cektigimle kalicam
Evet mevsimsel olabiliyormusBu ay herkesinmi böyle oldu ya niye hep forumda böyle karşılaşıyoruz ya hepimiz hamileyiz yada değilizbenimde 4 gün gecikti
Soğuk havaların başlangıcı adet olmaya yakın başladı herşeyi mevsimemi yorcazEvet mevsimsel olabiliyormusmevsimlerin döngüme etki edecegi bebek denedigim aya denk geldi iste Allahin isine bak .
350’tl verdim predictor early aldim -6 gune kadar dogru veriyor diyeSoğuk havaların başlangıcı adet olmaya yakın başladı herşeyi mevsimemi yorcaz
Kız internette satılıyo niye öyle aldın 6 erken gebelik testi 20 ovulasyon 430 a aldım ben350’tl verdim predictor early aldim -6 gune kadar dogru veriyor diyeki dedigim gibi reglim 3 gun gecikmisti boyle kocaman tek cizgiyi gordum. Pazara kadar regl olmayi bekliyorum (saliya 6 gun ekledim ) olursam önümüzdeki maclara bakicaz ama surec coook yipratici. Dun pozitifi gormeyi cok istiyordum cunku. 6 aydir deniyoruz ilk defa geciktim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?