- 12 Eylül 2025
- 197
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sedddddddddddddd
-
Ben de son bir aydır ne ilaç ne röntgen ne bir şey. Hamileyim gibi tedbir alıyorum :/dongulerimiz benzer. 4 eylulde reglim bitti benim kendi icinde duzenlidir de. bugun 4. Gun gecikti. dun predictor early ile test yaptim negatif cikti. Psikolojik midir delilik midir bilmiyorum ama bademciklerim deli gibi agrimasina ragmen ya hamileysem die ilac icemiyorum. 2 gun sonra regl olursam bademcik agrisini cektigimle kalicam
Ben de en son internette aldım eczaneleri zengin etmeye gerek yok yaKız internette satılıyo niye öyle aldın 6 erken gebelik testi 20 ovulasyon 430 a aldım ben
Ya sahteyse????Kız internette satılıyo niye öyle aldın 6 erken gebelik testi 20 ovulasyon 430 a aldım ben
sonra regl oluyorum hay diyorum bunca agriyi bosa cektin. Yoksa bi ilac icsem 20dk da kesilecek agrimBen de son bir aydır ne ilaç ne röntgen ne bir şey. Hamileyim gibi tedbir alıyorum :/
Hiç öyle bişey aklıma gelmedi sanmıyorum yaYa sahteyse????
Ya sahteyse????
Ya predictora dünyanın parasını verdim bozuk çıktı işte... kavun değil ki koklayasınYa sahteyse????
Nasil bozuk cikti?poztif gosterdi de negatif mi cikti yoksa tam tersi mi?Ya predictora dünyanın parasını verdim bozuk çıktı işte... kavun değil ki koklayasın
Koyu olan kontrol çizgisi dışında silik ya da net tek bir çizgi çıkmalı. Ya da hiç çıkmamalı, o zaman zaten negatif oluyor. Test bozuksa silik silik 2-3 çizgi çıkıyor ya da gösterge paneli tuhaf alacalı bulacalı bir renge dönüyor. Anlıyorsun yani. Eczaneden almıştım bir de.Nasil bozuk cikti?poztif gosterdi de negatif mi cikti yoksa tam tersi mi?
Kız sen naptın kan verdin mi hic yoksa
Verdim 5.gun gecikmede su an 8 gun e giriyoruz cikamdi gebelik az daha bekleyip olmazssam tekrrar kan veriririm olmadiKız sen naptın kan verdin mi hic yoksa
Benimde aynı çıktı freely hata veriyo direk çizgi çıkmıştı geçen ay ama kan negatif tiMaalesef freely yalancı pozitif çıkarıyor. Reglime 1 gün kala yaptım. Kan verdim maalesef. < 1.20 çıktı.
Merhaba doktora gidecektin sonuc ne olduKoyu olan kontrol çizgisi dışında silik ya da net tek bir çizgi çıkmalı. Ya da hiç çıkmamalı, o zaman zaten negatif oluyor. Test bozuksa silik silik 2-3 çizgi çıkıyor ya da gösterge paneli tuhaf alacalı bulacalı bir renge dönüyor. Anlıyorsun yani. Eczaneden almıştım bir de.
Benimde 6 gün gecikti daha test yapmadım evde yapsam çıkar mı acabaBu ay herkesinmi böyle oldu ya niye hep forumda böyle karşılaşıyoruz ya hepimiz hamileyiz yada değilizbenimde 4 gün gecikti
Garanti çıkar varsa canım yap ben 4 gün gecikti ama hep negatif sonra regl oldum zatenBenimde 6 gün gecikti daha test yapmadım evde yapsam çıkar mı acabaherkeste aynı problem
Ozaman yapayım hayırlısı ile inşallahGaranti çıkar varsa canım yap ben 4 gün gecikti ama hep negatif sonra regl oldum zaten
Oğlumda 2 gün vardı kaset testte pozitif silik çıkmıştı varsa çıkar yani %90 binde bir geç döllenme oluyor onun haricinde nettir benceOzaman yapayım hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?