Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
158 boyinda 62 kiloyum en azindan 7 kilo vermem lazim. Ekmek ve şekeri neredeyse hic yemiyorum spor yapma imkanim yok ama 2 haftadır yürüyerek ise gidip geliyorum moralim cok bozuk sinirden agliyorum bana yol gosterin
158 boyinda 62 kiloyum en azindan 7 kilo vermem lazim. Ekmek ve şekeri neredeyse hic yemiyorum spor yapma imkanim yok ama 2 haftadır yürüyerek ise gidip geliyorum moralim cok bozuk sinirden agliyorum bana yol gosterin
Merhaba arkadaşım...Biz buradan sana pek yardımcı olamayız bu konuda bir endokrin uzmanına gitmeni tavsiye ederim...Tiroid hormonlarına ve açlık kan şekerine baktırırsın ...Onlar seni daha iyi yönlendirir...
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bulundugum yerde endokrin uzmani yok ve is nedeniyle gitmem zor ama bir yolunu bulup gitmem lazım ugrasipta kilo veremeyince psikolojimde bozuluyor
eger bir kac gune regl olacaksan, onun siskinligi de olabilir. belki daha fazla vermissindir de vucut odem yaptigi icin tartiya yansimamistir hemen moralini bozma