2 hafta da sadece 600 gram vermisim

Ak1503

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
8
0
6
35
Afyon
158 boyinda 62 kiloyum en azindan 7 kilo vermem lazim. Ekmek ve şekeri neredeyse hic yemiyorum spor yapma imkanim yok ama 2 haftadır yürüyerek ise gidip geliyorum moralim cok bozuk sinirden agliyorum bana yol gosterin

158 boyinda 62 kiloyum en azindan 7 kilo vermem lazim. Ekmek ve şekeri neredeyse hic yemiyorum spor yapma imkanim yok ama 2 haftadır yürüyerek ise gidip geliyorum moralim cok bozuk sinirden agliyorum bana yol gosterin

Merhaba arkadaşım...Biz buradan sana pek yardımcı olamayız bu konuda bir endokrin uzmanına gitmeni tavsiye ederim...Tiroid hormonlarına ve açlık kan şekerine baktırırsın ...Onlar seni daha iyi yönlendirir...

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bulundugum yerde endokrin uzmani yok ve is nedeniyle gitmem zor ama bir yolunu bulup gitmem lazım ugrasipta kilo veremeyince psikolojimde bozuluyor

cnm verırsın hıc moralini bozma yurumeye devam et. leslieyı dene sonra uzun yuruyusler yap bıde yedıklerine dıkkat edersen emın ol basarırsn

eger bir kac gune regl olacaksan, onun siskinligi de olabilir. belki daha fazla vermissindir de vucut odem yaptigi icin tartiya yansimamistir hemen moralini bozma

Back
X