Doğuma Hazırlık 2 hafta kaldı hala kararsızım zeynep ela mı elasu mu?yardım edin lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
niye dalga geçilsin.Üstelik Eylül de doğacaksa çokta anlamlı olur bence .Kulağada hoş geliyor

Ela Su hoş olabilir bence..bencede zeynep koymayın tamam eskimiyor gibi görünüyo da bu yüzden herkes zeynep koyuyo kimi görsem eskimeyen isim zeynep diyorlarr ..herkeste var artık..ela su farklı olablr

cnm bnce zeynep eskimeyen ve kibar hoş bi isim
elasu da güzel ama sanki ayrı isimde değil birleşmiş gibi
zeynep ela daha iyi olabilir

Son düzenleme:
Eylül ismi bu ara çok popüler ondan o yaş gurubunda çok kişide olacağı için dalga geçilmez gayette hoş ben çok seviyorum ama ela da güzel. iki isim vermeyi düşünmüyormusunuz?

Eylül ismi bu ara çok popüler ondan o yaş gurubunda çok kişide olacağı için dalga geçilmez gayette hoş ben çok seviyorum ama ela da güzel. iki isim vermeyi düşünmüyormusunuz?

Olabilir aslında ama iki isimden sadece biri kullanılıyor genelde diğeri sadece nüfusta kalıyo gibi. Ama uyumlu olursa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…