Doğuma Hazırlık 2 hafta kaldı hala kararsızım zeynep ela mı elasu mu?yardım edin lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2 hafta sonra kızım gelecek ama ismi yok zeynep ela , elasu, eylül.. yardım eder misiniz?

zeynep ismi çok güzel .. ama hepsini beğenemedm .. bi de şunları düşün :
Berin - Yüksek, yüce, soylu (Arapça)
Beyda - 1. Çöl 2. Medine ile Mekke arasında bulunan düz bir yerin ismi (Arapça)
Izem - Büyüklük, ululuk (Arapça)
Nergis - İri papatya biçiminde ortası yeşil veya sarı, yaprakları gri ve sarı bir çiçek (Farsça)
Nevra - 1. Işıklı, parlaklık 2. Tomurcuk (Arapça)
Yade - Hatıra (Farsça)

bence finale kalan isimlerinizi oğlunuza kura çektirin. böylece abisi isim abisi olur ve güzel olur. benim ismimi abim çekmiş. şimdi bana diğer 4 ismi söylediklerinde iyiki bunu çekmişsin abi diyorum :)

Bizim komşumuz da "Ela" koydu kızına.Geçen sene Doktorlar izlerken çok beğeniyormuş ordaki kızı
Bi de abisi var o da küçük.Çok tatlı "Ela" diyo

Elasu pek hoş değil. Neden derseniz Ela başlı başına güzel Su da öyle. Ama birleşimi sanki biraz demode oluyor. Zeynep Su veya Zeynep Ela koyabilirsiniz hoş geliyor kulağa...

teşekkür ederimcanım ama daha fazla seçenek oluşturmasam iyi olacak yine de berin güzelmiş sağol

çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım kura çektiricem oğluma ama içimden zeynep ela geçiyor. Bu arada 5 eylülde sezeryanla doğum yapıcam inşallah. Sonucu paylaşırım burdan tekrar teşekkürler.

Pelin Ela ya da Ela Pelin böylece seninde eşinin de istediği olur hemde iki isim yan yana yakıştı.

bence elasu
isimlerin sonundaki su kelimesi çocuğa enerji verir mutluluk verir vs. vs.
ilerde kızım olursa isminin sonuna su kelimesini yapıştırmayı düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse...

zeynep Ela bencede cok guzel ama kesinlikle zeynepler cok yaramaz oluyor benden demesi.
Ela tek basina da cok guzel bir isim.
Ben kizima cift isim koydum Asli Defne iki ismide cok guzel ama diyorum keske tek koysaydim
cift isimli hic iyi olmuyor. tek koy. Ela olsun ne olucakki yeterince zarif ve guzel bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…