2 hafta sonra nikahım var ama

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum

Ailesiyle sorunlarımız baya uzun ve karısık bizde de hata vardı ama ailesinin teknyaptıgı sey sizde hata var erteleyelim oldu yani bana onun dışında laf falan etmediler.

Ailesiyle sorunlarımız baya uzun ve karısık bizde de hata vardı ama ailesinin teknyaptıgı sey sizde hata var erteleyelim oldu yani bana onun dışında laf falan etmediler.
Sorun ailesinden çok nisanlı adayında gibi. Sağlam duruş eksikliği var.

İşaret kabul eder, yol verirdim, çok samimiyim.
Ailesine gerektiğinde cevap veremeyen erkek, gerektiğinde hakkını ve hakkımı savun(a)mayacak erkek demektir, bu da yıpratıcı olur. Neden yıpratayım kendimi?
2 senedir bekliyoruz 2 hafta sonra nikah var nasıl dönebilirim kücük yerdeyiz kendimi cok kotu hissediyorum

Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Bırakmiyor diye evlenir mi kardeşim. Iyiyse Iyiligi kendine olsun. Salantıli ilişki sırf gelenek bu diye evlilikle sonuçlanmasın.

Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Evlenmek kağıt üstünde olmuyor be gülüm ( bu kelimeyide hic sevmem ama icimden geldi)
Senet imzalamiyorsunuz kendini kandirma bacim adamin alt kisim uzvu yemiyor kabul et

Sizle kavga edebilen ama ailesine nikahtan sonra beraber yaşayacağız demekten aciz nişanliyla evlenip ne yapacaksınız?
Seviyorum demek yetmiyor evlilik için.
Zaten ailesiyle sorun yaşamışsınız, evlenin de ömür boyu pısırık bir eşle dert yaşayın madem.

Zaten daha oncede sorun olmus,
Belki bu bir isarettir ,evlenmeyin ,
Adam dengeyi kuramiyor belli

Ailem biliyor söyledim 1 ay kendi kaldıgımız yere gidicez sonra da tayin isteyip ev kurucaz dedim diyor ama bi inanamadım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…