Ilerigörüşlülük belki de benimki. Binnaz Abla'ya bilmem kime ne hacet.Kız dur o burasi değil yanlis yere yazdin
Sorun ailesinden çok nisanlı adayında gibi. Sağlam duruş eksikliği var.Ailesiyle sorunlarımız baya uzun ve karısık bizde de hata vardı ama ailesinin teknyaptıgı sey sizde hata var erteleyelim oldu yani bana onun dışında laf falan etmediler.
Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıylaAilesine ben evleniyorum diyemeyen biri için cok düşünüyorsun.
Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok olduSorun ailesinden çok nisanlı adayında gibi. Sağlam duruş eksikliği var.
2 senedir bekliyoruz 2 hafta sonra nikah var nasıl dönebilirim kücük yerdeyiz kendimi cok kotu hissediyorumİşaret kabul eder, yol verirdim, çok samimiyim.
Ailesine gerektiğinde cevap veremeyen erkek, gerektiğinde hakkını ve hakkımı savun(a)mayacak erkek demektir, bu da yıpratıcı olur. Neden yıpratayım kendimi?
Görürsünüz ileride kırılan hep siz olacaksınız, çünkü ailesini kıramıyor olacak.Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Bırakmiyor diye evlenir mi kardeşim. Iyiyse Iyiligi kendine olsun. Salantıli ilişki sırf gelenek bu diye evlilikle sonuçlanmasın.Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Evlenmek kağıt üstünde olmuyor be gülüm ( bu kelimeyide hic sevmem ama icimden geldi)Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?