2 hafta sonra nikahım var ama

Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Aslında cevap bu; onları kıramıyor ama onlar kıramasın diye sana sahip çıkıp biz aile olduk beraber yaşayacağız diyemediği için seni kırıyor. Yani aslında birini kırıyor ama kırmaktan korumak için tercih ettiği taraf sen değilsin.

Son düzenleme:
Ev tutmadınız mı nasıl bilmiyor ailesi ne yapacağınızı şu anda ayrıca nikahı ertele ailenden utanmayacak mısın onlar evlen git diyor ama karşı taraf bekle diyor seni istemiyor gibiler nişanlın da dahil

Evet de neden buradaki herkes direkt ayrıl diyor biraz daha düsünseydik

Kk akıllı kadınlarla dolu bence ayrıl diyorlarsa ayrıl yani daha yolun başında adam senle evlenip çıkmaya hevessiz ailesine 2 laf edemeyip senle kavga ediyor kocalık yapamaz

İnsanlar düğün yapmadan evlenince karı koca sayilmiyor mu, nikah akdi demek siz artık resmi olarak bir aile oldunuz demek. Nisanliniz bunun nesini aciklayamiyor ailesine -ki bana göre bir açıklama yapmayı gerektirecek durum da yok. evlenecek yaşa gelmiş olgun bir adam bu duruşu sergileyemiyorsa, ileride başka olası problemlerde de ailesine karşı asla sağlam bir duruş sergileyemeyecek demektir.

Ailesi biz tayin için kıyıyoruz diye biliyor daha ev hazırlamadık tayin isticez diye evlenseydik de normalde dügün ertlenmeden zaten ben tek kalıyorum benim evimde kalacaktık bi kaç ay

Ailesi biz tayin için kıyıyoruz diye biliyor daha ev hazırlamadık tayin isticez diye evlenseydik de normalde dügün ertlenmeden zaten ben tek kalıyorum benim evimde kalacaktık bi kaç ay
Yani bu da normal çünkü nikah demek ailesiniz demek elbette birlikte yaşıcaksınız.

Senin ile ailesi arssinda ileride dengeyi kuramayabilir. Imzayi ikiniz atsaniz da aslinda evlilik ailelerin de evliligidir, o yuzden evlilik kurumu denir. Ileride ailesiyle sorun yasadiginda senin arkanda durmayacak gibi.

Bu durumu genelde kız ailesi mesele yapmaz mı? İşte nikahtan sonra düğün olana kadar beraber yaşamak yok diye. Hani ne bileyim karşı tarafa ne oluyor bence karşı taraf uzatabildiği kadar uzatıyor belliki sizi istemiyorlar. Nişanlınız da bir garip genelde erkekler hevesli olur nikahtan sonra aynı eve geçmeye. Olgun duruş falan oraya hiç girmiyorum zaten

Ailesi kesin öyle özellikle annesi , babası seviyor beni de nişanlımı ben de çözemedim nikahtan sonra otel ayarlıyor gidicez diye ama ailesine sanki izah etmemis gibi

ailesine bunu bile diyemeyen adamla ne evliliiği?

pısırık insana tahammülüm yok. Hele erkeğin pısırığına hiç. Nişanlım-eşim yani- bazen öyle ailesinin yada ailemin yanında çekingen olabiliyor bana karşı hemen üff tahammül edemiyorum senin pısırıklığına iğrenç görünüyorsun diyorum eziyorum çok şükür artık öyle değil çünkü sevmiyorum erkek dediğin mert olmalı ne öyle ibiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…