2 hafta sonra nikahım var ama

Ya erkek degil misine sinirleninceye kadar yaptıklarına sinirlenmez misin insan aklım almıyor

Aynı durumda evlendik. Düğün yapmadan birlikte yasamaya anamlar izin vermiyor dese napardım inan bilemedim.

Belki de iki yıldır düğünü erteliyor olmanız; ailesine, ben nişanlımla nikahtan sonra beraber yaşayacağım bile diyemeyen basiretsiz bir adamdan ayrılmaniz için ilahi bir mesajdır.

Zor tatlım Allah Sabır versin değiştirmeye çalışmak seni çok yorar emin ol tatlı dilli ol geleceğinizin nasıl olacağını nasıl zorluklarla karşılaşacağjjzı anlat ona evet bazen kadının daha baskın olması gerekiyr erkekler çocuk gibi İnan ki tatlı dilini sukünetini bozma güzel anlat belki hak verir sana

Ikinizde meslek sahibi olmus kendi ayaklarinizin ustunde durabiliyorsunuz , neden ailelerin bu durumdam haberi yok ozellikle nisanlinizin artik net olmali geçenlerdede boyle bir post acmistiniz. Artik asmaniz gerek bu konuları

Gercekten sürekli her seyi ben yönlendiriyorum cok sıkıldım fikirsizliginden hep ben şöyle yapalım şöyle olsun diyorum yani nereye kadar

Ikinizde meslek sahibi olmus kendi ayaklarinizin ustunde durabiliyorsunuz , neden ailelerin bu durumdam haberi yok ozellikle nisanlinizin artik net olmali geçenlerdede boyle bir post acmistiniz. Artik asmaniz gerek bu konuları
Gerizekalı çünkü hayır bi insanın kafası hiç mi çalışmaz ya

Kesinlikle katılıyorum, fikir almaya gelmişsin ama görünen köy kılavuz istemezken sen ayrılmaya da yanaşmıyorsun.

Bu pısırık eş sana bdv de daha çoook konu açtırır...

Kesinlikle katılıyorum, fikir almaya gelmişsin ama görünen köy kılavuz istemezken sen ayrılmaya da yanaşmıyorsun.

Bu pısırık eş sana bdv de daha çoook konu açtırır...
Ya cesaretim yok gibi de pısırık olduguna inanmak istemiyorum cunku.ailesi bi ara beni istemiyordu daha dogrusu bizim olmıcagımızı düsünüyordu anlasamadıgımızı bu o zaman cok karsı cıktı ailesiyle bi süre konusmadı falan halletti simdi iyi ailesiyle aramız yani normal

Birbirinizi göre göre alıştınız çünkü. valla benden sana son derece samimi bir tavsiye, pısırık adamdan koca olmaazz çok başın ağrır çok üzülürsün. Ailesi baskın belli ki ve nişanlın onlara ses çıkaramayıp sana dikleniyor. Her şey o kadar bariz ki aslında... Yakma kendini ciddi söylüyorum yakma

Bu kadar pasif ve evliliğe isteksiz bir adamda ne bulduğunuzu ben de anlamadım.
Bizim 19 yaşında bir oğlumuz var ve üniversiteyi yurt dışında okumak istiyor.
Bu isteğe hiç sıcak bakmayan babasını üç ay uğraşıp ikna etmişti ki covid salgını başladı.
Eşim tekrar hayır, olmaz, belki seneye moduna geçti.

Dün akşam son tartışmada:
Baba hayat benim hayatım,
salgın orda da var burda da,
yurtdışında eğitim almak istiyorum,
bana güvenmeni bekliyorum,
ailemizin kurallarına ve hassasiyetlerine aykırı
iş ve ilişkiler içinde olmayacağıma da söz veriyorum.
Baba olarak beni destekle ki ilerde ikimizin de içinde kalmasın,
minvalinde bir konuşma yaptı, işi bitirdi.
Elinde mesleği yok, kenarda parası yok,
yaşı küçük ama amacına ulaşmak için uğraştı.
Bunu oğlumu övmek için anlatmadım.
İnsan istediğinde ailesini ikna edebiliyor'a örnek olsun diye yazdım.

Koskoca adam biz nikahtan sonra evimize geçeceğiz diyemiyorsa geçmiş olsun.
Bu tavır ilerdeki tavırsızlıklarının göstergesi, unutmayın.

Pisiriklik demeyelim bence cunku herkesin kafasına o dugun projesi oturmuş o göbek atılmadan ayni evde yaşanmıyor ama bence bu virüs sürecinde ev eşya cart curt sen nasil uğraşıp baş edeceksin orasi onemli koca donunu biraz daha geç yikayiver bacım sende bosver oda demekki ailesinin kafa yapısını biliyor ikna etse bile pskolojik baskıyı önden hissediyordur

Belkide tüm bu önünüze çıkan engeller evlenmemeniz gerektıgı içindir.Allah karsımıza cıkarıyor ama bız goremıyoruz yada gormek ıstemıyoruz.

sesli güldüm. gerçekten 'efendilik'le 'ibişlik' arasındaki çizgi çok ince. bugün benzer bir durumu ben yaşadım, 1 yıllık ilişkimizde ilk defa kalp kırma uğruna sesimi yükseltmem gerekti. ben değiştirmeye çalışmıyorum ama kendim de değişmeye ve 'ibişleşmeye' dayanamıyorum.

Valla katılıyorum. Erkeğin ibişi de hiç çekilmiyor

Bende dayanamıyorum valla ibişliğin lüzumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…