Ya erkek degil misine sinirleninceye kadar yaptıklarına sinirlenmez misin insan aklım almıyorAni kararlar alma düzgünce konuş damarına basma. Baskın olduğunu kesin dille anlat öyle konuş bence, erkek değil misin dersen sinirlenir. Çok anacı falan diyorsan da işin zor olur her ihtimali göz önünde bulundur.
Belki de iki yıldır düğünü erteliyor olmanız; ailesine, ben nişanlımla nikahtan sonra beraber yaşayacağım bile diyemeyen basiretsiz bir adamdan ayrılmaniz için ilahi bir mesajdır.Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Böyle de demiyor sorun yok diyor işte söyledim biliyorlar diyor ama yalanAynı durumda evlendik. Düğün yapmadan birlikte yasamaya anamlar izin vermiyor dese napardım inan bilemedim.
Gercekten sürekli her seyi ben yönlendiriyorum cok sıkıldım fikirsizliginden hep ben şöyle yapalım şöyle olsun diyorum yani nereye kadarZor tatlım Allah Sabır versin değiştirmeye çalışmak seni çok yorar emin ol tatlı dilli ol geleceğinizin nasıl olacağını nasıl zorluklarla karşılaşacağjjzı anlat ona evet bazen kadının daha baskın olması gerekiyr erkekler çocuk gibi İnan ki tatlı dilini sukünetini bozma güzel anlat belki hak verir sana
Düğün degilki onemli olan nikah aslinda ama her aile anlayisla karsilamiyor bu durumlarıAynı durumda evlendik. Düğün yapmadan birlikte yasamaya anamlar izin vermiyor dese napardım inan bilemedim.
Gerizekalı çünkü hayır bi insanın kafası hiç mi çalışmaz yaIkinizde meslek sahibi olmus kendi ayaklarinizin ustunde durabiliyorsunuz , neden ailelerin bu durumdam haberi yok ozellikle nisanlinizin artik net olmali geçenlerdede boyle bir post acmistiniz. Artik asmaniz gerek bu konuları
Kiz daha simdiden deme boyle seyler cok zamanin olacak demek içinGerizekalı çünkü hayır bi insanın kafası hiç mi çalışmaz ya
Sizle kavga edebilen ama ailesine nikahtan sonra beraber yaşayacağız demekten aciz nişanliyla evlenip ne yapacaksınız?
Seviyorum demek yetmiyor evlilik için.
Zaten ailesiyle sorun yaşamışsınız, evlenin de ömür boyu pısırık bir eşle dert yaşayın madem.
Ya cesaretim yok gibi de pısırık olduguna inanmak istemiyorum cunku.ailesi bi ara beni istemiyordu daha dogrusu bizim olmıcagımızı düsünüyordu anlasamadıgımızı bu o zaman cok karsı cıktı ailesiyle bi süre konusmadı falan halletti simdi iyi ailesiyle aramız yani normalKesinlikle katılıyorum, fikir almaya gelmişsin ama görünen köy kılavuz istemezken sen ayrılmaya da yanaşmıyorsun.
Bu pısırık eş sana bdv de daha çoook konu açtırır...
Ya cesaretim yok gibi de pısırık olduguna inanmak istemiyorum cunku.ailesi bi ara beni istemiyordu daha dogrusu bizim olmıcagımızı düsünüyordu anlasamadıgımızı bu o zaman cok karsı cıktı ailesiyle bi süre konusmadı falan halletti simdi iyi ailesiyle aramız yani normal
Pisiriklik demeyelim bence cunku herkesin kafasına o dugun projesi oturmuş o göbek atılmadan ayni evde yaşanmıyor ama bence bu virüs sürecinde ev eşya cart curt sen nasil uğraşıp baş edeceksin orasi onemli koca donunu biraz daha geç yikayiver bacım sende bosver oda demekki ailesinin kafa yapısını biliyor ikna etse bile pskolojik baskıyı önden hissediyordurEvet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Belkide tüm bu önünüze çıkan engeller evlenmemeniz gerektıgı içindir.Allah karsımıza cıkarıyor ama bız goremıyoruz yada gormek ıstemıyoruz.Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
pısırık insana tahammülüm yok. Hele erkeğin pısırığına hiç. Nişanlım-eşim yani- bazen öyle ailesinin yada ailemin yanında çekingen olabiliyor bana karşı hemen üff tahammül edemiyorum senin pısırıklığına iğrenç görünüyorsun diyorum eziyorum çok şükür artık öyle değil çünkü sevmiyorum erkek dediğin mert olmalı ne öyle ibiş gibi
pısırık insana tahammülüm yok. Hele erkeğin pısırığına hiç. Nişanlım-eşim yani- bazen öyle ailesinin yada ailemin yanında çekingen olabiliyor bana karşı hemen üff tahammül edemiyorum senin pısırıklığına iğrenç görünüyorsun diyorum eziyorum çok şükür artık öyle değil çünkü sevmiyorum erkek dediğin mert olmalı ne öyle ibiş gibi
Bende dayanamıyorum valla ibişliğin lüzumu yoksesli güldüm. gerçekten 'efendilik'le 'ibişlik' arasındaki çizgi çok ince. bugün benzer bir durumu ben yaşadım, 1 yıllık ilişkimizde ilk defa kalp kırma uğruna sesimi yükseltmem gerekti. ben değiştirmeye çalışmıyorum ama kendim de değişmeye ve 'ibişleşmeye' dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?