- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 987
- 363
Ben seni seni gayet iyi anladım. ama seni anlamayıp da bizim saçımız da 2 haftada 6 cm uzayacak diye ümitlenenler olacak mutlaka.böyle bir konu açtığına göre irdelenmesi çok normal sinirlenmene gerek yok. körü körüne inanacak değiliz.konunun başlığı bile çok iddialı:2 haftada 6 cm uzatan tarif.Sonra da ben kimseye uygulayın demedim diyorsun.
anlamış olsan bu yorumu yapmazdın. bu yüzden çok iyi anlamışsın diyemiycem madem inanmıyosun uygulama olsun bitsin sende kendi bildiğinden şaşma o zaman uzatmıycam isteyen dener. bye

tamam bu şekilde saçların uzamış olabilir ama göz kararı bi uzamadan bahsediyorsun cetvel vs. ile tam bi ölçüm yok ve kesin 6cnm den bahsediyorsun HEM DE 2 HAFTADA yahu hangi Allahın kulunun saçı ayda 12 cnm uzamış milletin yılda o kadar uzamıyor atıyorsunuz bari ufaktan atın da yiyelim...
 tamam bu şekilde saçların uzamış olabilir ama göz kararı bi uzamadan bahsediyorsun cetvel vs. ile tam bi ölçüm yok ve kesin 6cnm den bahsediyorsun HEM DE 2 HAFTADA yahu hangi Allahın kulunun saçı ayda 12 cnm uzamış milletin yılda o kadar uzamıyor atıyorsunuz bari ufaktan atın da yiyelim...

(saç tellerim inceldi cansızlaştı bu dökülme durmazsa iyice yandım ben
(saç tellerim inceldi cansızlaştı bu dökülme durmazsa iyice yandım ben  

saçlarım uzasın düğünüme kadaarrr
 saçlarım uzasın düğünüme kadaarrr