2 haftada başıma gelenler

nalanal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
2
-2
1
38
Yaklaşık 2 hafta önce 4 yıllık ilişkimden ayrıldım . Şu an 32 yaşındayım . 33 e gireceğim kasım ayında . Eski sevgilimde 35 yaşındaydı . Ciddi bir adım atalım diye bastırınca ipler hepten koptu. Beni 4 yıldır oyalıyordu . Onla tanıstıgımda 28 yaşındaydım . O zamandan bu yana yani.
Nikahı geçtim ortada ne söz var ne nişan var.

2 hafta önce ayrılırken bana attığı mesajlar da şöyle ; Ne evleneceğim seninle, 28 yaşına kadar kimbilir ne haltlar yemişsindir? Git başka bir enayi bul. Benden bu kadar. Bitti. Seninle evlenecek kadar enayi değilim. 32 yaşına kadar ben ne tiplerle uğraştım biliyor musun ? Hepiniz para avcısınız.

Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar. Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.Dün ona mesaj attım sosyal medyadan. Bana attığı mesaj şu ; S.ktr g.t or.s.bu

iki kelime iki küfür .

Ben ne yapayım şimdi ? Çok üzgünüm kızlar, Tavsiyelerine ihtiyacım var, Evlenip çocuk sahibi olmak aile kurmak istemek kötü bir şey mi ?

Evlenip, çocuk sahibi olmak kötü birsey değilde, karşınızda adam olamamış bir varlık var, ettiği laflara bakarsak.

Artık muhattap olmayıp, önünüze bakmaya çalışın.

4 yıl önceki terkettiğiniz sevgiliye mesaj atmanın manası nedir onu anlayamadım?

İnsanlar sevgililerinden de eşlerinden ayrılabilir aslında ama herşeyin usulü var.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 hafta önce 4 yıllık ilişkimden ayrıldım . Şu an 32 yaşındayım . 33 e gireceğim kasım ayında . Eski sevgilimde 35 yaşındaydı . Ciddi bir adım atalım diye bastırınca ipler hepten koptu. Beni 4 yıldır oyalıyordu . Onla tanıstıgımda 28 yaşındaydım . O zamandan bu yana yani.

2 hafta önce ayrılırken bana attığı mesajlar da şöyle ; Ne evleneceğim seninle, 28 yaşına kadar kimbilir ne haltlar yemişsindir? Git başka bir enayi bul. Benden bu kadar. Bitti. Seninle evlenecek kadar enayi değilim. 32 yaşına kadar ben ne tiplerle uğraştım biliyor musun ? Hepiniz para avcısınız.

Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar. Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.Dün ona mesaj attım sosyal medyadan. Bana attığı mesaj şu ; S.ktr g.t or.s.bu

iki kelime iki küfür .

Ben ne yapayım şimdi ? Çok üzgünüm kızlar, Tavsiyelerine ihtiyacım var, Evlenip çocuk sahibi olmak aile kurmak istemek kötü bir şey mi ?
4 yıl önce onun için terkettigin adamdan
Sana kollarını açıp hoşgeldin canıms kaldığımız yerden devam edelim cevabını mi alacaktin😃
Adam kinlenmis sana işte neden msj atiyosun ki

4 yil geçirdiğin insanı da hic mi tanımadın büyük ihtimal seviştiğin biriydi ve seni öyle gördü
Tam okuzmus

iki kelime iki küfür .

Küfürü yazan bundan önceki sevgilin mi neden ona mesaj attın ki

Başınıza gelene üzüldüm.Geçer acısı elbet.Allahın sevdiği kuluymuşsunuzki evlenmemişsiniz.Ancak 'nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar' kısmına katılmadım.Nitekim sizde birini onun için terk etmişsiniz ve en az onun kadar acımasızsınız.

Böyle msj atan kişi muhtemelen günlük hayatında da küfürbaz ve kadınlara karşı kaba biridir. Neyse sukredin ki böyle terbiyesiz biri ile evlenip çocuklarınız olmadı. Yaşınız normal ve dikkatli seçim yapın böyle hödük biri için daha yıllarınızı harcamayin

Ne mal olduğunu geçte olsa anlamış oldun bir arkadasım senin gibi çok uzun bir ilişki sonrası sevgilisine evlenelim demişti sevgilisi istemedi ayrıldılar kız askerliğinde bile bekledi..sonra ne oldu kız bir sene sonra başkasıyla evlendi çoluk çocuğa karıştı.o evlemek istemeyen sevgilisi kızdan ayrıldıktan 6 ay sonra başkasıyla evlendi.Adamın derdi senle evlenmemek 20 yaşında değilsiniz ki beklesin kaç yaşında adam.zararım neresinden dönsen kardır evlenip boşanmaktan yeğdir

Şu saatten sonra piyasada hiç iyi erkek yok, hepsi bir tuhaf. İyiler cidden kapılmış. En iyisi bir süre dinlenmek ama zamanım yok gibi hissediyorum.
Arkadaşım da kalmadı. Hepsi evlendi kendi dertlerinde kendi aileleriyle geziyorlar. Burdan biriyle konussam içimi döksem o kadar ihtiyacım var ki

Back
X