2 haftada başıma gelenler

Şu saatten sonra piyasada hiç iyi erkek yok, hepsi bir tuhaf. İyiler cidden kapılmış. En iyisi bir süre dinlenmek ama zamanım yok gibi hissediyorum.
Arkadaşım da kalmadı. Hepsi evlendi kendi dertlerinde kendi aileleriyle geziyorlar. Burdan biriyle konussam içimi döksem o kadar ihtiyacım var ki
Mune Mune bu kamil aklınca ava çıkmış.

Açıkçası niyetin evlilikse birine 4 yıl vermek için 28 yaş geç. Üniversitede tanışırsın anlarım atamaydı askerlikti falan... bir daha bu kadar uzun beklemeyin kimseyi. 7-8 ay sonra isteme olmazsa kapıyı gösterin

Şu saatten sonra piyasada hiç iyi erkek yok, hepsi bir tuhaf. İyiler cidden kapılmış. En iyisi bir süre dinlenmek ama zamanım yok gibi hissediyorum.
Arkadaşım da kalmadı. Hepsi evlendi kendi dertlerinde kendi aileleriyle geziyorlar. Burdan biriyle konussam içimi döksem o kadar ihtiyacım var ki
Şunu mesajın beni öyle bi irite etti ki anlatamam
Buz kestim resmen
Normalde hiç böyle şeyler hissetmem ama sen yüzde doksandokuz erkeksin 😡

Ben simdu olayi anlayamadim dort senedir beraber oldugun adama ve ondan onceki sevgilinedemi mesaj attin?

Bence de bir süre dinlenin.

Karşı taraf ne kadar çirkinleşmiş olsa da ayrılır ayrılmaz terk ettiğiniz eski sevgilinize neden mesaj yazıyorsunuz ki? Kollarını açıp bana gel mi diyecekti size?

Yuva kurmak istiyorsunuz belli ama bu “herhangi” biriyle olmaz.

Yaklaşık 2 hafta önce 4 yıllık ilişkimden ayrıldım . Şu an 32 yaşındayım . 33 e gireceğim kasım ayında . Eski sevgilimde 35 yaşındaydı . Ciddi bir adım atalım diye bastırınca ipler hepten koptu. Beni 4 yıldır oyalıyordu . Onla tanıstıgımda 28 yaşındaydım . O zamandan bu yana yani.
Nikahı geçtim ortada ne söz var ne nişan var.

2 hafta önce ayrılırken bana attığı mesajlar da şöyle ; Ne evleneceğim seninle, 28 yaşına kadar kimbilir ne haltlar yemişsindir? Git başka bir enayi bul. Benden bu kadar. Bitti. Seninle evlenecek kadar enayi değilim. 32 yaşına kadar ben ne tiplerle uğraştım biliyor musun ? Hepiniz para avcısınız.

Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar. Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.Dün ona mesaj attım sosyal medyadan. Bana attığı mesaj şu ; S.ktr g.t or.s.bu

iki kelime iki küfür .

Ben ne yapayım şimdi ? Çok üzgünüm kızlar, Tavsiyelerine ihtiyacım var, Evlenip çocuk sahibi olmak aile kurmak istemek kötü bir şey mi ?
bu 4 yıl boyunca size nasıl davrandı? evlilik konusu dışında herşey yolunda mıydı?

Yaklaşık 2 hafta önce 4 yıllık ilişkimden ayrıldım . Şu an 32 yaşındayım . 33 e gireceğim kasım ayında . Eski sevgilimde 35 yaşındaydı . Ciddi bir adım atalım diye bastırınca ipler hepten koptu. Beni 4 yıldır oyalıyordu . Onla tanıstıgımda 28 yaşındaydım . O zamandan bu yana yani.
Nikahı geçtim ortada ne söz var ne nişan var.

2 hafta önce ayrılırken bana attığı mesajlar da şöyle ; Ne evleneceğim seninle, 28 yaşına kadar kimbilir ne haltlar yemişsindir? Git başka bir enayi bul. Benden bu kadar. Bitti. Seninle evlenecek kadar enayi değilim. 32 yaşına kadar ben ne tiplerle uğraştım biliyor musun ? Hepiniz para avcısınız.

Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar. Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.Dün ona mesaj attım sosyal medyadan. Bana attığı mesaj şu ; S.ktr g.t or.s.bu

iki kelime iki küfür .

Ben ne yapayım şimdi ? Çok üzgünüm kızlar, Tavsiyelerine ihtiyacım var, Evlenip çocuk sahibi olmak aile kurmak istemek kötü bir şey mi ?
Ruh hastası şeref yoksunu 4 yıldır 28 yılını düşünmemiş mi?Boşver komşumu sevgilisi 6.5yil oyaladi kız 35 yaşına gelince artık herkesin sorular sormasindan adamın pek evden çıkarmadığı için fazla kilolarindan yaşıtlarınin evli çocuklu olmasından hala evlenememesinden bunalıma girdi psikolojik tedavi aldı oğlanın ailesi durumu öğrenince gelip istediler tabi zoraki durum olunca ve bence kilolardan 1 yıl sürmedi tatile getirir gibi kandırdı ailesinin evine bıraktı gitti gidiş o gidiş bosandilar.Bazi erkeklere göre harcanan zamanın önemi yok ya da emeğin dedim ya şeref yoksunluğu işte...

Yalnız eski sevgiline dört yıl sonra mesaj atmanı hiç tasvip etmedim doğrusu ... Belli ki adamın canını çok yakmışsın da sana öyle sert bir çıkış yapmış .. Ayrıca adam yuvasını kurmuş de çoluk çocuğa karışmış olabilir senin dört yıl sonra onu rahatsız etmeye de ne hakkın var acaba... aklına kurcalamaya ne hakkın var ...

Adam terbiyesiz sende 4 yıl boyunca niye bekledin ki az çok niyetini görmedin mi demek ki onun amacı eğlenmekmiş ayrıca sende 2 haftada niye başkası için terk ettiğin adama geri mesaj atıyorsun bak ben boştayım istersen yeniden sevgili olalım der gibi garip yani

Back
X