Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yılını verdiğin kişi sana nasıl bu şekilde konuşabiliyor? O seni tanıyamamış, sen de onu tanıyamamışsın bence. Birlikte olduysanız eğer ne evlenicem senle diye seviyesizleşmiş olabilir. Benden önce de birileriyle oldu falan diye düşünmüştür-erkek kafası-. Sıkma canını nasip.Yaklaşık 2 hafta önce 4 yıllık ilişkimden ayrıldım . Şu an 32 yaşındayım . 33 e gireceğim kasım ayında . Eski sevgilimde 35 yaşındaydı . Ciddi bir adım atalım diye bastırınca ipler hepten koptu. Beni 4 yıldır oyalıyordu . Onla tanıstıgımda 28 yaşındaydım . O zamandan bu yana yani.
Nikahı geçtim ortada ne söz var ne nişan var.
2 hafta önce ayrılırken bana attığı mesajlar da şöyle ; Ne evleneceğim seninle, 28 yaşına kadar kimbilir ne haltlar yemişsindir? Git başka bir enayi bul. Benden bu kadar. Bitti. Seninle evlenecek kadar enayi değilim. 32 yaşına kadar ben ne tiplerle uğraştım biliyor musun ? Hepiniz para avcısınız.
Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar. Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.Dün ona mesaj attım sosyal medyadan. Bana attığı mesaj şu ; S.ktr g.t or.s.bu
iki kelime iki küfür .
Ben ne yapayım şimdi ? Çok üzgünüm kızlar, Tavsiyelerine ihtiyacım var, Evlenip çocuk sahibi olmak aile kurmak istemek kötü bir şey mi ?
Onu ben de merak ettim doğrusu neden konu sahibine para avcısı demiş ...Ama böyle ruh hastası erkeklerde var... hani kadın onun parasını yemediği halde kadına sen benim paramı yemeye çalışıyorsun diyen ruh hastalarıyla dolu ortalık.. O yüzden de tamamen konu sahibinin günahına girmek istemiyorum ...yani çünkü bu tarz bir manyak Manyaklar benimde karşıma çıktı geçmişte4yil boyunca yiyip icip gezip para mi harcattiniz size o mu bakti ki para avcisi demiş. Evlenmeye layık bulmamis bu intibayi uyandiran sizsiniz .Eskisini terk edip bunu mu sectiniz buyrun işte hayat dersi..
Burdan biriyle konussam içimi döksem o kadar ihtiyacım var ki
Üyenin erkek oldugu cikarimina nasil vardiniz yahu, dertleselim demesinden mi? Bunca yıldır burdayim, şöyle dedektif olamadimOyle ise bravo cidden..
Oyle bi konu mu varmis; ne kadar korkunc zihniyette insanlar var yahu..30 dakika önce üye olup konu açmış biri bunu yazmazdı bence. "Dertleşelim istedim konu açtım" falan dese anlarım ama mesajı manidar.
Konu da tam ekşideki "gençken gününü gün etmiş, yaşı gelince evlilik telaşına düşmüş 30'luk teyze" konusu.![]()
Ben bu kişi için, 4 yıl önceki sevgilimi terk etmiştim.
Oyle bi konu mu varmis; ne kadar korkunc zihniyette insanlar var yahu..
E yok artikTam olarak böyle bir başlık yok ama tam olarak bu içerikte çok konu var. 30 yaşındaki insana ciddi ciddi teyze diyenler de var![]()
bu durumda anneanne olmama ramak mı kalmış oluyor benim deE yok artik4 aya teyzeyiz o vakit.. Iyiymis..
Sacmaliyorlar cidden..bu durumda anneanne olmama ramak mı kalmış oluyor benim de![]()
aynen öyleSacmaliyorlar cidden..