- 15 Ağustos 2015
- 18
- 24
- 3
Merhaba arkadaşlar benimde saçlarım 2 3 ay önce dökülmeye başladı. Normalde çok gür ve canlı saçlarım vardır yoluk gibi duruyodu saç sekillendirici çok kullanırdım sanki saç tellerim incelmiş gibiydi.2-3 ay önce dökülme başladı korktum tabi duzlestiriciyi fln hepsini bıraktım ozamanlar azdı yine son bir ay gunde 300 tel e yakin dokulmeye basladi 3 hafta once hastaneye gittim once dahiliyeye kan hormon testi yapildi kansizlik cikti ama doktor bu degerler sac dokmez dedi demir hapi verdi sonra dermatologa gittim oda bir karisim hazirladi ve sprey verdi duzenli olarak kullanmaya basladim daha ilk haftasinda azalmaya basladi dokulme ve sunu farkettim gercekten dokuluyo diye stres yapmayin en çok bu döker merak etmeyin kel kalmazsınız kafanızda size az da gelse milyon tane sac teli var kendinizi huzurlu tutun aynanin karsisina korkarak gecmeyin takmayin emin olun en cok bu etkiliyor suan kendim evde bakimda yaptim yumusacik canli oldu gunde 50 tele yakin dokuluyo yoluklugu gitti kullandigim sampuanda yeni yeni saclar cikarmis yani hersey sizin elinizde stres yapmayin:)