Geçmiş olsun.. inşallah bir an önce şifa bulursunuz.Cok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye Beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
2 hafta gecmeyince gogus doktoruna gittim. Crp yuksekti .Rontgende noduller vardi.Tomografi çekildim.Sonra prof yönlendirildim. Benim durumum biraz karışık her gün bir hastalık şüphesi ile geliyorlar çok bunaldım.Ama benim yatış nedenim o ara cigerleri söndürürmusum. Farkında değilim.Ne nefes darlığı ne de gogus ağrım var. Kontrol muayenesinde ortaya çıktı. Araştırma hastanesine yatınca her şeyi kontrol ediyorlar.Zorlu ve korkulu bir süreç oluyor.Çok geçmiş olsun. Benim de iki aydır çocuğumun öksürüğü geçmiyor. Röntgen ve tahlil de mi çıktı bunlar acaba?
Oralar öyle ama siz ümitvâr olun geçecek Allah’ın izniyle2 hafta gecmeyince gogus doktoruna gittim. Crp yuksekti .Rontgende noduller vardi.Tomografi çekildim.Sonra prof yönlendirildim. Benim durumum biraz karışık her gün bir hastalık şüphesi ile geliyorlar çok bunaldım.Ama benim yatış nedenim o ara cigerleri söndürürmusum. Farkında değilim.Ne nefes darlığı ne de gogus ağrım var. Kontrol muayenesinde ortaya çıktı. Araştırma hastanesine yatınca her şeyi kontrol ediyorlar.Zorlu ve korkulu bir süreç oluyor.
canim yaa ah ah evlat hasretini anliyorum Rabbim sifa versin tez zamanda kavus yavruna ins. sigara kullaniyomuydun kullaniyosan Derhal birakCok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?