Grip nezle sonrasiMerhaba çok geçmiş olsun.
En azından emanet edeceğiniz birileri varmış çok şükür emin ellerde.
Siz biran önce sağlığınıza kavuşun inşallah.
Buarada benimde 15 gündür devam eden bir öksüğüm var gıcık şeklinde.
Sizin bu durum durup dururken mi ortaya çıktı yoksa bir nezle grip sonrasında mı)
Sigara hiç içmedim.canim yaa ah ah evlat hasretini anliyorum Rabbim sifa versin tez zamanda kavus yavruna ins. sigara kullaniyomuydun kullaniyosan Derhal birak
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir evladınıza kavuşursunuz. İki gün ayrı kalınsa burnunda tütüyor insanın, ama bu zamanlar da geçer, iyileşmenize odaklanmaya çalışın. Gelişmelerden bizi de haberdar edin. Sevdiklerinizle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum size.Grip nezle sonrasi
Cok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
Rabbim şifa versin geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyiylesirsin.Cok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
İnşallah çok teşekkür ederim. Iyi haberlerle çıkarım umarım.Arastirma hastanesi sürekli korkutuyor.Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir evladınıza kavuşursunuz. İki gün ayrı kalınsa burnunda tütüyor insanın, ama bu zamanlar da geçer, iyileşmenize odaklanmaya çalışın. Gelişmelerden bizi de haberdar edin. Sevdiklerinizle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum size.
Anladım benimde öyle hala geçmedi 15 gün oldu sürekli bir öksürük halindeydim.Grip nezle sonrasi
Biyopsi yapıldı mı?İnşallah çok teşekkür ederim. Iyi haberlerle çıkarım umarım.Arastirma hastanesi sürekli korkutuyor.
Çook geçmiş olsun kalıcı şifalar diliyorum lütfen ama lütfen moralli olunCok dayanılmaz zor bir seymis.
Bence en kısa zamanda bir gogus doktoruna gozukun bu aralar çok yaygın.Anladım benimde öyle hala geçmedi 15 gün oldu sürekli bir öksürük halindeydim.
Akşam 8 gibi başlıyor genelde.
Anlamadım bende gidicem.
Nodüller bende de vardı.
Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz.
Evlat insanın burnunda tütüyor gerçekten.
Yapılacak planlandi .Eğer olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı bilemiyorum.2 yaşında henüz çocuğum.En cok onu düşünüyorum.Yenebilirim umarım.Biyopsi yapıldı mı?
Çok geçmiş olsun. Tek cigerinizde mi, akcigerinize birşey kaçmış olabilir mi ? O da zamanla orada nodullesip akciğeri sondurmus olabilir miYapılacak planlandi .Eğer olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı bilemiyorum.2 yaşında henüz çocuğum.En cok onu düşünüyorum.Yenebilirim umarım.
Benim de oğlum var 6 yaşında kızımda 19 aylık.Yapılacak planlandi .Eğer olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı bilemiyorum.2 yaşında henüz çocuğum.En cok onu düşünüyorum.Yenebilirim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?