2 haftadir hastanede yatiyorum 2 yasinda bebegimi cok ozledim.Basina gelen var mi?

Grip nezle sonrasi

Grip nezle sonrasi
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir evladınıza kavuşursunuz. İki gün ayrı kalınsa burnunda tütüyor insanın, ama bu zamanlar da geçer, iyileşmenize odaklanmaya çalışın. Gelişmelerden bizi de haberdar edin. Sevdiklerinizle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum size.

Rabbim şifa versin geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyiylesirsin.

İnşallah çok teşekkür ederim. Iyi haberlerle çıkarım umarım.Arastirma hastanesi sürekli korkutuyor.

Çok geçmiş olsun. Bir an evvel evladınıza sağlıcakla kavuşmanızı diliyorum

Grip nezle sonrasi
Anladım benimde öyle hala geçmedi 15 gün oldu sürekli bir öksürük halindeydim.
Akşam 8 gibi başlıyor genelde.
Anlamadım bende gidicem.
Nodüller bende de vardı.
Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz.
Evlat insanın burnunda tütüyor gerçekten.

Çook geçmiş olsun kalıcı şifalar diliyorum lütfen ama lütfen moralli olun

Bence en kısa zamanda bir gogus doktoruna gozukun bu aralar çok yaygın.

Çok.gecmis olsun acil şifalar diliyorum
Bende hamileyken 36.haftada covid oldum çok ağır geçti hastanede yattım 1 hafta o 1 haftada herşey dediler.cigerde sonme var dediler oksijen aldım takip altındaydim araştırma hastanesindeydim q haftanın sonunda hiç bişey çıkmadı şahsen ne sönme ne bişey araştırma hastaneleri genellikle bu sistmle ilerliyor

Yapılacak planlandi .Eğer olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı bilemiyorum.2 yaşında henüz çocuğum.En cok onu düşünüyorum.Yenebilirim umarım.
Çok geçmiş olsun. Tek cigerinizde mi, akcigerinize birşey kaçmış olabilir mi ? O da zamanla orada nodullesip akciğeri sondurmus olabilir mi

Yapılacak planlandi .Eğer olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı bilemiyorum.2 yaşında henüz çocuğum.En cok onu düşünüyorum.Yenebilirim umarım.
Benim de oğlum var 6 yaşında kızımda 19 aylık.
Seni anlıyorum korkularını allahın izniyle temiz çıkar inşallah.
Kalbini ferah tut.
Çok zor biliyorum.
Bende gidicem en kısa zamanda yarın kan tahlili vericem hatta.

Allah şifa versin canim , Allah a sukur ki evladına baka bilecek ailen var. Allah şifa ni versin bir an önce igles insalah

Allah acil sifalar versin, cok gecmis olsun, umarim hersey tertemiz cikar evladiniza saglikla kavusursunuz. moralinizi yuksek tutun. umitli olun, size iyi gelecektir. Allah yardimciniz olsun.

En kısa sürede evladinizin kokusuyla uyuyacaginiz güne kavuşmanızı Rabbimden diyorum..

Ayırıcı tanı koyabilmek için yatış vermişler size korkmayın. Ciğerdeki her nodül kötü değil tüberküloz olabilir, sarkoidoz olabilir. Benim de rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında arastirma hastanesine gideceksin dediklerinde çok korkmuştum.

Mediastan biyopsisi aldılar benden yani boğaz altından bronşlardan girdiler parça almak için ameliyatla sarkoidoz tanısı koyuldu. Kalbinizi ferah tutun çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…