2 haftalığına misafirliğe geldi 2 aydır gitmiyor yardımmmm!!!!

Valla yerinde olsam kızmasını bu şartlarda ciddiye almazdım. Konforum daha öncelikli olurdu. Bencillik yapana, yapacaksın modundayım ben. Birde kocanızın triplerini ciddiye alıp kafanızı yormayın. "Üzerime düşenden fazlasıyla ağırladım, daha ne yapabilirim. Burası benimde evim" diyip cevap hakkı doğurmazdım, hiçte tınlamazdım ben ya.

eşiniz ile görüştüyseniz bu konuda ortak kararınız bu durumun uzamasından kaynaklı ortak bir rahatsızlıksa, o var diye kendi ailenizi çağırmamanız bence anlamsız. bana göre aksini yapın ve çağırın kardeşlerinizi vs gelsin kalsınlar. rahatsız olup gideceğini tahmin ediyorum zira çivi çiviyi söker :) hatta gelen akrabanız size çok yakın biri olsun ve durumdan da haberdar edin. sabahtan müzik falan açsın gürültü yapsın. Siz de eşinizin kardesine "kusura bakma çok gürültü yapıp rahatsızlık veriyor farkındayım ama misafir bişey de diyemiyorum idare etmeliyim" gibi şeyler söyleyerek empati kurmasını da sağlayabilirsiniz :))) ben olsam tam da bunu yapar, kalbini incitmeden bir şekilde anlamasını ya da gitmeye karar vermesini sağlardım. Siz evli çiftsiniz ve hayatınızı bireyler olarak kimseye göre kurmamalısınız. Hiç bir birey yapmamalı. Gelen size ayak uydurup şartlara göre kendine bir yaşam biçimi oluşturmak zorunda. bunu unutmamalı.

Akraba, eş, dost durduk yere yeni evliyken davet edilmez , belliki size emri vaki yapılmış siz de kimseyle aram bozulmasın diye daha en baştan sınır koymayıp kabul etmişsiniz, bakın em başta bu olaylara hayır demezseniz insanlar sizi e...ş..k yerine koyar tabiri caizse, eşinize ev de rahatlık vermeyin , evde soğuk durun hizmet etmeyin , eşinize de açıkça rahat etmediğinizi belirtin, ailenizi de evinize çağırın, misafir misafiri sevmezmiş, aileniz gelince kaynınız da gider..

Siz haklısınız sakın eşinize size psikolojik baskı yapma hakkını vermeyin, sınırlarınızı net cizin , korkmayın köle olsanız bile değeriniz bilinmez, kimseye hizmetçilik etmeyin..

Eşin kriz durumunu çözemediği gibi birde sizi suçlamış ,hiç empati yapamamış eşinden biraz öküzlük var mı?

Düşük yapmışsınız ve siz davet etmişsiniz , bu ders olmuştur size bı daha birini davet ederken dönüş biletini de sıcağı sicagina halledinki gelen ne zaman gidecek belli olsun . Ben olsam dan dan söylerim ne zaman gitcen sen derim yani

Valla en iyisini yapmışsınız bende 1 aylık evliyken gereksizin kuzenini 1 gece diye davet ettik 2 aya yakın kaldı benimle aynı yaştaydı sabah gereksiz işe erken gittiği için kahvaltıyı kuzenle başbaşa yapardık akşam onlar oturur sohbet ederdi ben hizmetçilik yapardım ben gidip yatardım o onunla sohbet ederken salonda karsı koltuğunda sızardı hatta anlayıp gitsin diye bir akşam özel masa hazırladım gereksizle kendime giyindim süslendim bilin bakalım ne oldu ben hizmetçilik yaptım onlar başbaşa yemek yedi hayatta böyle öküzlerde var malesef öfff anılarım depreşti en iyisini yapmışsın. Kardeş kurtarmışsın

Eşinizin ailesi de rahat oğlum gel demiyorlar

Kasım 12 olmuş gitti mi

Yok haklı olan tamamen sizsiniz,kızkardeşi olsa neyse de erkek kardeşin bu kadar kalması doğru değil, insanın bi mahremi,bi özel hayatı var

Siz haklısınız vicdan yapacak bi durum yok evlat mı edindiniz de gitmiyor hem de başkasının evinde 5 te uyanmak nasıl bi rahatlık seviyesi bence çok yüz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…